Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goed, beter, best.”
Beoordeling van London Hilton on Park Lane

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 11 websites!
London Hilton on Park Lane
Beoordeeld als nr. 346 van 1.081 hotels in Londen
Certificaat van uitmuntendheid
Eco-leadersNiveau Zilver
17 december 2017 beoordeeld

De ontvangst was tof met dank aan M.Vennincx (Nederlands), het personeel is extra attent en vriendelijk. De kamers zijn buitengewoon verzorgd, alles is aanwezig.
Onze kamer op de 25e verdieping met zicht op Hyde Park (Winter Wonderland) was subliem vooral 's avonds.
Een verzorgde lounge met lekkere hapjes en een zeer uitgebreid en verzorgd ontbijt zorgen voor een tof verblijf.

Kamertip: Kant Hyde Park en een van de hogere verdiepingen.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: December, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank vermeiren j
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hilton_ParkLane, Guest Relations Manager van London Hilton on Park Lane, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 december 2017
Google-vertaling

Dear vermeiren j,

I am pleased to learn that you had a fantastic stay with us, and that our Senior Guest Relations Manager, Benny, looked after you very well in particular.

I am also glad that you received a room with a lovely view overlooking Hyde Park, and that you were able to make the most of the hotel's facilities.

We hope to see you again in the near future.

Kind regards,

Natalie Tam

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (3.346)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 3.346 beoordelingen

24 augustus 2016 beoordeeld

Mooi luxe hotel aan de rand van Hyde park. Mooie, ruime, luxe kamer met een prachtig uitzicht over de stad. 's AVonds in het htoel Galvin at Windows heerlijk gegeten. Zeer uitgebreid, goed ontbijt. Heerlijk verblijf gehad.

  • Verbleef: December, 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Anita V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hilton_ParkLane, Guest Relations Manager van London Hilton on Park Lane, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Anita V,

I am pleased that you had a wonderful stay with us and that you found your room very spacious and comfortable. I am glad that you had the opportunity to visit Galvin at Windows on the 28th floor, and to have a wonderful breakfast experience.

We hope to see you again in the near future.

Kind regards,

Natalie Tam

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 oktober 2015 beoordeeld

Het interieur is een tikkeltje gedateerd, maar het is verder een mooi hotel. Ik kom er geregeld voor zaken en het personeel is erg vriendelijk. Het ontbijt kan een stuk beter en is soms gewoon niet goed.

  • Verbleef: Mei, 2015, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank WMC1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hilton_ParkLane, Guest Relations Manager van London Hilton on Park Lane, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 oktober 2015
Google-vertaling

Dear WMC1,

I am glad to read that you had a great stay with us recently. Although I am sorry to read that you felt that our hotel is dated and that the breakfast is not always consistent, I am pleased that the staff always look after you as a returning guest.

We thank you for your comments, and we look forward to welcoming you back.

Kind regards,

Natalie Tam

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 oktober 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel heeft een paar goede punten , maar ook echt mindere punten , waardoor je echt moet overwegen om hier te verblijven
De locatie is top , uitzicht vanaf de kamer over Hyde Parc echt geweldig , wat een rust straalt dit uit daartegen over staat wel dat de kamer oud en versleten is . Vieze vloerbedekking , stukkende gordijnen en een slecht bed. Het is echt wat je belangrijk vindt . Ik zou persoonlijk nooit meer terug gaan naar dit Hotel . Maakt een rommelige en ongeorganiseerde indruk

Verbleef: September, 2015, reisde met een partner
Bedank sylvia1965
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hilton_ParkLane, Guest Relations Manager van London Hilton on Park Lane, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 oktober 2015
Google-vertaling

Dear sylvia1965,

Thank you kindly for your feedback in regards to your recent stay.

Although I am pleased to read that you had some good points about our hotel, I am sorry to learn that you were very disappointed with your room as you experienced certain housekeeping and maintenance issues.

Please can you kindly inform me of which room you stayed in and email me at natalie.tam@hilton.com.

I look forward to hearing from you.

Kind regards,

Natalie Tam

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2015 beoordeeld

Zeer goede locatie,centraal gelegen aan het park en de metro. Zeer goed uitgeruste kamer met uitzicht over de stad. Goede airco en prima opbergruimte. We hadden een derde bed op de kamer en dit was prima te doen.

Zeer uitgebreid ontbijtbuffet en goede service van de staf. Om de hoek van shepperds market waar veel leuke restaurants zijn. goede prijs kwaliteit verhouding!

Kamertip: hoe hoger de etage, beter het uitzicht, er staan nog wat gebouwen omheen...
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juli, 2015, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Roger v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hilton_ParkLane, Guest Relations Manager van London Hilton on Park Lane, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 juli 2015
Google-vertaling

Dear Roger v,

I am pleased to read that you had a great stay with us. I am happy that you enjoyed the central location of the hotel, as well as your spacious room.

It is great that you also enjoyed the breakfast and service from the staff. I will certainly pass on your comments to the Podium Restaurant Manager.

We look forward to welcoming you back in the near future.

Kind regards,

Natalie Tam

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Londen bekeken
Mayfair
InterContinental London Park Lane
Mayfair
Sheraton Grand London Park Lane
Mayfair
COMO Metropolitan London
COMO Metropolitan London
nr. 69 van 1.081 in Londen
1.146 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Mayfair
Hilton London Green Park
Hilton London Green Park
nr. 677 van 1.081 in Londen
2.432 beoordelingen
Mayfair
Grosvenor House, A JW Marriott Hotel
Mayfair
The May Fair Hotel
The May Fair Hotel
nr. 224 van 1.081 in Londen
4.920 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In London Hilton on Park Lane geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over London Hilton on Park Lane

Adres: 22 Park Lane, Londen W1K 1BE, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnummer:
Locatie: Verenigd Koninkrijk > Verenigd Koninkrijk > Londen > Mayfair
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Restaurant Roomservice Suites Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 34 eco-hotel in Londen
Nr. 181 romantisch hotel in Londen
Nr. 207 zakenhotel in Londen
Nr. 242 luxe hotel in Londen
Prijsklasse: 215 € - 683 € (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — London Hilton on Park Lane 5*
Aantal kamers: 453
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA, Thomas Cook International AG, Expedia, Agoda, HotelQuickly en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij London Hilton on Park Lane met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
London Hilton On Park Lane Hotel London
Hilton Hotel London
Hilton International London
Hilton London
Hilton Park Lane

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding