Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
London Hilton on Park Lane
Hotels in de buurt
354 US$
199 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
232 US$
182 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
237 US$
222 US$
Doubletree
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
389 US$
305 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Holiday Inn Express London Stratford(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
88 US$
85 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
253 US$
205 US$
CrownePlaza.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
181 US$
159 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Doubletree by Hilton – London Islington(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
206 US$
179 US$
Travelocity
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
254 US$
216 US$
Travelocity
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
Point A Hotel, London Kings Cross St Pancras(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
87 US$
Travelocity
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
Beoordelingen (3.440)
Beoordelingen filteren
3.440 resultaten
Waardering van reizigers
1.718
962
436
208
116
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.718
962
436
208
116
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 3.440 beoordelingen
8 juli 2015 beoordeeld

Zeer goede locatie,centraal gelegen aan het park en de metro. Zeer goed uitgeruste kamer met uitzicht over de stad. Goede airco en prima opbergruimte. We hadden een derde bed op de kamer en dit was prima te doen.

Zeer uitgebreid ontbijtbuffet en goede service van de staf. Om de hoek van shepperds market waar veel leuke restaurants zijn. goede prijs kwaliteit verhouding!

Kamertip: hoe hoger de etage, beter het uitzicht, er staan nog wat gebouwen omheen...
  • Verbleef: juli 2015, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Roger v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hilton_ParkLane, Guest Relations Manager van London Hilton on Park Lane, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 juli 2015
Google-vertaling

Dear Roger v,

I am pleased to read that you had a great stay with us. I am happy that you enjoyed the central location of the hotel, as well as your spacious room.

It is great that you also enjoyed the breakfast and service from the staff. I will certainly pass on your comments to the Podium Restaurant Manager.

We look forward to welcoming you back in the near future.

Kind regards,

Natalie Tam

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 januari 2015 beoordeeld

Rond kerst geweest. Schitterend hotel met een portier die netjes de deur voor je openhoudt en nederlands sprekend personeel. Ligt dicht bij het centrum en ook om de hoek van een metro en busverbinding. De ligging is precies tegenover Hyde Park en alles is echt op loopafstand. Personeel is heel behulpzaam en weet alles goed te vertellen wat te doen is in Londen. Super tijd gehad.

Kamertip: Hogere verdiepingen hebben natuurlijk mooier uitzicht. Wij keken vanuit bed op de Big Ben en Westminster Abbey.
  • Verbleef: december 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank M_Versleijen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hilton_ParkLane, Guest Relations Manager van London Hilton on Park Lane, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 januari 2015

Beste M_Versleijen,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie.
Het is goed te lezen dat u zo'n fijne tijd heeft gehad in de London Hilton on Park Lane.

Met personeel van allerlei verschillende nationaliteiten doen wij ons best om iedere gast zich thuis te laten voelen!

Ik hoop u snel weer te mogen verwelkomen hier in London.

Met vriendelijke groet,

Jochem Meijerink
Receptie Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juni 2014 beoordeeld

De ligging dicht bij het Eurostar station (St Pancrass), dicht bij de tube (300m), dicht bij een mooi park (100m) en het prachtige uitzicht vanuit het hotel op Londen maken van dit hotel de geschikte uitvalsbasis om Londen te ontdekken. Het personeel is zeer vriendelijk en de upgrade naar de hogere verdiepingen waardoor men toegang heeft tot de lounge (gratis drank, hapjes en ontbijt) en een nog beter zicht, is zeker de moeite waard. Het restaurant Galvin at Windows op de hoogste verdieping van het hotel was voor ons daarentegen te druk, onpersoonlijk en ongezellig. Het eten was geen sterrenkeuken waardig en werd veel te snel geserveerd. Op 1h1/2 hadden we het allemaal gehad.

  • Verbleef: juni 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank Hubert B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hilton_ParkLane, Guest Relations Manager van London Hilton on Park Lane, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juli 2014
Google-vertaling

Dear Hubert B,

Thank you kindly for your review! I am happy to hear that you found the location very attractive, and that you encountered wonderful service from the staff. However, I am sorry to hear that you did not enjoy your time at Galvin at Windows, and will certainly pass this feedback to the Manager.

We hope that you will stay with us again in the near future.

Kind regards,

Natalie
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 januari 2014 beoordeeld

Zeer goede ligging, vlakbij Hyde Park en Underground. Heerlijk ontbijt. Aangenaam stil op de kamers. Vrij lange wachttijd bij inchecken, zeker bij het ophalen van de sleutel. Spijtig van betalend internet op de kamers, voor deze prijs zou het inbegrepen mogen zijn.

  • Verbleef: december 2013, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank Ingrid R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hilton_ParkLane, Guest Relations Manager van London Hilton on Park Lane, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 april 2014
Google-vertaling

Dear Ingrid R,

Thank you very much for your review.

I am very pleased to see that you have had a relaxing stay with us, and that the location was so to your liking.

I can appreciate what you have said regarding the check-in time, and this has been raised with the front of house team.

Thank you very much once again, and we look forward to having you back with us in the future.

Yours sincerely,

David Gerrard
Guest Services Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 mei 2012 beoordeeld

De ontvangst in het hotel was schitterend. We waren al om 12u 's middags gearriveerd en konden al meteen op onze prachtige kamer.
Daar lag een fruitmand klaar, naar aanleiding van ons nakend huwelijk, vergezeld van een handgeschreven kaartje van de hotelmanager zelf. Een uitzonderlijk gebaar, vonden wij, dat tekenend was voor de uitstekende service die we kregen gedurende ons verblijf in het hotel.
Een aanrader!

  • Verbleef: mei 2012, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Wim K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken