Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.977)
Beoordelingen filteren
3.977 resultaten
Waardering van reizigers
2.672
1.007
196
56
46
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.672
1.007
196
56
46
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.977 beoordelingen
Beoordeeld op 6 juli 2018 via mobiele applicatie

Kregen eerst een kelderkamer zonder raam. Beetje jammer en vroegen dus een nieuwe. Kregen dan de optie om voor 1 nacht een piepklein kamertje te nemen en de volgende dan een grote te krijgen! Hebben dat dan ook gedaan... Klein kamertje was heel erg koud met airco en heel erg warm zonder. Dus blij dat we naar een grotere konden! Die kamer was wel perfect voor ons. Lekker ontbijt maar niet enorm veel keuze. Locatie wel echt top! Beetje jammer dat we niet direct een grotere kamer kregen want dan was het zeker een aanrader geweest! Mooie badkamer maar weer aan de kleine kant, bed wel echt goed! Ook een echt stopcontact!

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank charlottepO3013QI
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 juni 2018

Wij (mijn dochter en ik) hebben een geweldige ervaring gehad bij dit hotel. Het hotel was zelf helemaal top. Kamers, ontbijt, entree, ligging tov metro station en ook de fijne gezellige goede buurt waar het heel prettig voelde en waar we ons vooral veilig voelden. Het echte verschil maakt het personeel en dan in het bijzonder Ivan, Stan en Gaby en Gemma. Zij zijn zo behulpzaam geweest en uiterst vriendelijk dat wij ons ontzettend thuis en welkom voelden. We gingen elke dag met plezier terug naar het hotel en wisten dat wanneer we iets nodig hadden of een vraag over een uitstapje zij zicht tot het uiterste inzette om ons te helpen. Als we ooi terugkomen naar Londen zullen we zeker teruggaan naar dit hotel.

Kamertip: Top kamer! Beter konden we ons niet voorstellen.
Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank karinbalster
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Arpan G, Front Office Manager van Park Grand London Kensington, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juni 2018
Google-vertaling

Dear karinbalster,

Thank you for staying at the Park Grand London Kensington Hotel and for sharing your feedback with us.
I am delighted by these wonderful words, specially about the attentive and helpful staff.
Our aim is to ensure that all our guests enjoy a memorable stay and I am glad that overall you have had a good experience with us.
We shall look forward to welcoming you back in the near future.

Kind regards
Arpan Ghosh
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 mei 2018

Goed hotel, prima locatie met metrostation vlakbij, het ontbijt was heerlijk met ruime kuis. Bjjzonder vriendelijke en behulpzame staf. De volgende keer dat we naar Londen gaan, kiezen we zeker weer voor dit hotel.

Liesbeth B

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank lies20182018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Arpan G, Front Office Manager van Park Grand London Kensington, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 mei 2018
Google-vertaling

Dear lies20182018,

I am delighted to read your fantastic comments on Trip Advisor following a recent stay at Park Grand Kensington.

Thank you for appreciating the wonderful things you liked about your stay and for highlighting the hotel’s ideal location.

We look forward to welcoming you back in the near future.

Kind Regards
Arpan Ghosh

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 mei 2018 via mobiele applicatie

Een hotel dat dichtbij de metro ligt, er enorm verzorgd uit ziet en waar heel vriendelijk personeel (o.a. Camy en Sebastian) werkt. De bedden waren prima voor 1 nacht, voor langere periode zoeken we naar een ander hotel. Het ontbijt was heel lekker, voldoende keuze.

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank StefanieG1073
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Arpan G, Front Office Manager van Park Grand London Kensington, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 mei 2018
Google-vertaling

Dear Stefanie G,

Thank you very much for your amazing and detailed review of the Park Grand Kensington.

It is a great pleasure to read all your descriptions and positive words about your room and hospitality of Camy and Sebastian . I am thrilled that you found our fantastic location to be perfect for your needs.

We look forward to serve the opportunity of having you again with us.

Best regards,
Arpan Ghosh

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 november 2017 via mobiele applicatie

Kamers zijn netjes, van goed formaat en hebben alle benodigde voorzieningen. Heerlijke bedden!
En als extra service een mobiel die je kan gebruiken voor bellen en internet.

Service hebben ze hoog in het vaandel staan.

Datum van verblijf: november 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank SophieOnderw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Arpan G, Front Office Manager van Park Grand London Kensington, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 november 2017
Google-vertaling

Dear SophieOnderw,

Thank you for taking the time to write a 5 star review of the Park Grand Kensington.

It is a great pleasure to read your kind words about our friendly and helpful team! I am delighted you loved your room and the amenities in it.

We look forward to welcoming you again for your next stay in London.

Best regards,
Arpan Ghosh

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken