Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
33 personen bekijken dit hotel
Booking.com
€ 236
Geen aanbetaling vereist
Official Hotel
€ 236
Agoda.com
€ 217
Eenvoudig en snel boeken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
NicoleSimone67
Blaricum, Nederland
53
Home away from home!
11 okt 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Prachtig hotel in hartje Londen! Personeel doet er alles aan om het je naar de zin te maken; speciale pluim voor Cyan die je bij ontbijt in de watten legt!
Underground zit om de hoek van het hotel, maar veel is gewoon op loopafstand.
Voor ons is het Home away from home!
Datum van verblijf: oktober 2023Reistype: Bezocht met familie
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
1.8 km van The Clermont London, Charing Cross
Gratis wifi
Roomservice
Exterior & City View
1.0 km van The Clermont London, Charing Cross
Zwembad
Restaurant
Exterior
0.9 km van The Clermont London, Charing Cross
Restaurant
Property Exterior AMANO Covent Garden
0.7 km van The Clermont London, Charing Cross
Gratis wifi
Bar/lounge
1.0 km van The Clermont London, Charing Cross
Gratis wifi
Restaurant
1.6 km van The Clermont London, Charing Cross
Gratis wifi
Restaurant
2.2 km van The Clermont London, Charing Cross
Restaurant
One of our larger standard rooms, our Deluxe Room is ideal for those looking to stay a little longer visiting London. Decorated in luxurious soft furnishings and fitted with large windows which fill the room with plenty of natural daylight, these rooms boast great views of Leicester Square.
0.5 km van The Clermont London, Charing Cross
Gratis wifi
Restaurant
1.8 km van The Clermont London, Charing Cross
Meer hotels in Londen bekijken
Beoordelingen (7.492)
Beoordelingen filteren
7.492 resultaten
Waardering van reizigers
6.122
1.078
179
67
46
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
6.122
1.078
179
67
46
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 7.492 beoordelingen
Beoordeeld op 7 januari 2023

We waren hier voor een afternoon tea. Het was echt geweldig. Een hele fijne ontvangst en de mensen waren erg enthousiast en aardig.

Terwijl we aan het wachten waren, gebeurde er bij de tafel naast ons nogal iets vreemds. De gasten waren nogal onbeleefd en Rosy heeft het probleem wat zich voordeed erg goed opgelost. De gasten zelf waren niet tevreden en ik hoorde ze zeggen dat ze in de horeca ‘normaal’ moeten doen als personeel. Ik vind dat gasten zelf eens moeten leren wat ‘normaal’ doen is en Rosy heeft het erg goed gedaan! Ze bleef erg netjes, maar heeft de mensen wel gewezen op hun eigen fout!!!

Rosy en het andere personeel, jullie waren geweldig. Ook het eten en de thee waren perfect.

THANK YOU ALL!!!

Liefs,
Jenny en Marieke Ketelaars

Datum van verblijf: januari 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank MariekeKetelaars
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Eva Maria Gasper, Guest Services / Front Office van The Clermont London, Charing Cross, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 januari 2023
Google-vertaling

Dear Jenny & Marieke Ketelaars,

Thank you for taking the time to share your wonderful afternoon tea experience at our restaurant.

I am delighted to read that you had such an excellent experience in our restaurant and that our team member Rosy went above and beyond to deliver such a memorable and unique service.

We all hope to have the pleasure of welcoming you back again soon!

Kind regards,
Eva Maria
Guest Services Executive

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 november 2022

Zeer goed gelegen in west end Londen, stipt en vlug openbaar vervoer nabij het hotel.
Goed verzorgd en net hotel, zeer goede kamers, lekker ontbijt en dinner. Aanrader voor iedereen die Londen wil verkennen en er vertoeven.
Ga er zeker terug👍😉

Kamertip: The Clermont Charing cross
Datum van verblijf: november 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank GoPlaces38523929267
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Svetlana Hayre, Guest Services / Front Office van The Clermont London, Charing Cross, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 november 2022
Google-vertaling

Dear GoPlaces38523929267,

Thank you for staying with us at the Clermont Hotel Charing Cross and for taking the time to share your feedback. I am delighted to read that you had a great stay at the hotel and that you enjoyed our central location. We do hope to welcome you back to the hotel again in the future.

Kind regards,
Svetlana

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 augustus 2022

We deden hier een afternoon tea en dat was een bijzondere ervaring. Vriendelijk personeel, heel lekker geweest en een mooie locatie. Zeker een aanrader! Tip: op Groupon vind je interessante kortingsaanbiedingen

Datum van verblijf: augustus 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank JandB-Belgium
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Svetlana Hayre, Guest Services / Front Office van The Clermont London, Charing Cross, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 augustus 2022
Google-vertaling

Dear JandB-Belgium,

Thank you for your review of your afternoon tea experience at the Clermont Hotel Charing Cross.

I am delighted to know that you had a great time. We do hope to welcome you back to the hotel again in the future.

Kind regards,
Svetlana

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 juli 2022

De ligging van de hotel is erg goed , maar dat is alles . Oude houten vloer is erg hoorbaar zeker als gasten boven expres hard stampen tot 3 uur in de nacht .Voor kamer type Studio suite heb ik wat meer verwacht ( 3 nachten voor 1399 ponden ), minibar , ja dat kan je geen minibar noemen , nooit aangevoeld .Om 21.30 kan je niks meer eten in hotel , omdat bar en restaurant was verhuurd , geen plaats van hotelgasten . Voor mij nooit meer deze hotel

Datum van verblijf: juli 2022
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank monika v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Charing X, Guest Services / Front Office van The Clermont London, Charing Cross, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 juli 2022
Google-vertaling

Dear Monika,

Thank you for taking the time to share your experience with us! I am sorry to hear that we did not meet your expectations during your visit. We do appreciate your comments and these have been shared with my team to follow up and improve the service we offer to our guests. In spite of this, I sincerely hope that you might return to The Clermont Charing Cross where look forward to seeing you again next time.

Many Thanks
Andrea Briglione
Guest Services Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 mei 2022

ondanks dit een groot hotel is, is er toch een aangename, persoonlijke sfeer. aangezien we een kamer met bad hadden gevraagd, maar eerst niet gekregen, werd onze wens de 2e dag toch ingewilligd met een upgrade. ook de beloofde drankjes in de minibar, werden vlot aangevuld en extra gecompenseerd.
hele mooie ontbijtruimte met zeker voldoende keuze. beperkte broodkeuze, maar wie full English wenst, kan zijn hartje ophalen.
de ligging is een absoluut pluspunt. heel veel zaken zijn te voet haalbaar vanuit dit hotel en een metrolijn loopt er bijna door. en toch heb je er geen last van.
heel proper, goeie bedden. top!

Datum van verblijf: april 2022
Bedank Tine V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Charing X, Guest Services / Front Office van The Clermont London, Charing Cross, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 mei 2022
Google-vertaling

Dear Tine,
Thank you for your review.
We will take all your feedback on board to improve the service we are offering.
We hope to have the possibility to welcome you again soon.

Thank you
Andrea
Guest Services manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken