Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super mooi hotel”
Beoordeling van The Tower

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 10 websites!
The Tower
Beoordeeld als nr. 259 van 1.077 hotels in Londen
Certificaat van uitmuntendheid
5 september 2017 beoordeeld

Hotel Guoman The Tower is echt een super mooi hotel! Wij sliepen er 1 nacht. De kamer was mooi en schoon, maar wel erg klein. Voor een stedentrip is dat uiteraard geen probleem. Het ontbijt was ook super lekker, heel vers en het werd de hele tijd aangevuld. Vijf minuten lopen vanaf het metrostation en gelegen aan the Tower Bridge heeft dit hotel de perfecte locatie in de geweldige stad Londen.

  • Verbleef: Augustus, 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Denise S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bechir M, General Manager van The Tower, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 september 2017
Google-vertaling

Thank you for taking the time to review your recent experience at the Tower Hotel, we are pleased to read that you enjoyed your time with us and do hope we have the opportunity to welcome you back in the near future.

Best Regards,
Bechir Messaoud, Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (7.210)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

9 - 13 van 7.210 beoordelingen

26 juli 2017 beoordeeld

Nadat wij zeer enthousiast ontvangen zijn door receptioniste Judith, hebben wij een heerlijke midweek gehad. Judith heeft ons het een en ander vertelt over de omgeving. De kamer was zeer netjes met een prachtig uitzicht op een klein haventje.

  • Verbleef: Juni, 2017, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Bartsch8
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bechir M, General Manager van The Tower, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 juli 2017
Google-vertaling

Thank you for taking the time to review your recent experience with us. We will certainly share your praise with the team and hope to have the opportunity to welcome you back very soon.

Best Regards,
Bechir Messaoud, Value Centre General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juli 2017 beoordeeld

The tower is een groot hotel met mooie ruime kamers op een prchtige plek nabij de Tower bridge.
Bij aankomst had de receptionist Robin, die insprong voor een collega net een lastig gesprek achter de rug met een ontevreden klant.
Hij gaf ons een warm welkom en had oog voor de zaken die ons verblijf in London speciaal maakte. Correct en zorgde dat zaken geregeld werden. Tevens op een prettige wijze geïnteresseerd in de gast. Heel prettig!
Ook bij uitchecken troffen we wederom Robin die alles vlot regelde.
Dank voor de goede zorgen en een onvergetelijk verblijf.

Kamertip: Kamer met zicht op de Thames is echt de moeite waard
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juli, 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Anna K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bechir M, General Manager van The Tower, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 juli 2017
Google-vertaling

Thank you for taking the time to review your experience at The Tower Hotel, we will certainly share your praise with the team! We hope to have the opportunity to welcome you back very soon.

Best Regards,
Bechir Messaoud, Value Centre General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juli 2017 beoordeeld

Geboekt en betaald via reisagentschap een paar maanden geleden, toen we aankwamen vorige week bleek er geen reservatie op onze naam te staan; Twee keer door iemand anders 'geholpen', ongeveer twee uur moeten wachten in de lobby tot we een kamer toegewezen kregen, ineens ging het wel. Zeer onvriendelijk aan de receptie desk. Ondertussen een mail geschreven met onze bevindingen, echter geen antwoord ontvangen. Teleurgesteld in de service, en het hotel op zich. Kamers waren wel degelijk en proper, wachttijden op de lift liepen op, in ontbijtruimte ook.Het was onze achtste keer Londen, maar in dit hotel logeren we niet meer.

  • Verbleef: Juli, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank eeckhoutveerle
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bechir M, General Manager van The Tower, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 juli 2017
Google-vertaling

Thank you for taking the time to review your experience at the Tower Hotel. We are sorry to read of your disappointment and would like to assure you that all guest feedback is extremely valuable to the team. Please do forward your feedback to feedback.tower@guoman.co.uk if you would like to discuss your comments further. We hope to have the opportunity to restore your faith in the Tower Hotel soon.

Best Regards,
Bechir Messaoud, Value Centre General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juli 2017 beoordeeld

5 dagen city trip londen gedaan. mooi dich bij metro station Tower Hill. ook niet ver van de DLR. liften in het hotel werken niet zo goed meer. Soms erg lang wachten, met name smorgens. Ook zijn de ontbijt zalen niet berkend op een vol hotel. We zaten in de week dat het erg druk was en dan stond er zeker wat later op de ochtend een flinke rij voo beide ontbijtzalen. Gelukkig was daar Judith van de receptie die ons erg vriendelijk te woord stond. Ze hielp ons de eerste dagen echt op weg in londen. Die vrouw verstaat haar vak. Ook wanneer we met een klacht kwamen bleef ze lachen en wist zo ons goed te stemmen. 1 telefoontje en alles weer opgelost!

Kamertip: Bridge view is echt een aanrader!
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juni, 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank stalzuidema
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bechir M, Value Centre General Manager van The Tower, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 juli 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for choosing the Tower Hotel for your stay in London and for giving us a review.
It is good that our Location have contributed to a pleasant stay. Indeed, The Tower Hotel has an incredible location, surrounded by the breathtaking Bridge of London and several attractions.
Thank you for appreciating our team members effort. They will always be at your disposal for whatever you need.
Please accept our apologies for any inconvenience you have experienced with us.

I am looking forward to welcoming you back again at The Tower Hotel soon.

Kind Regards
Bechir Messaoud, Value Centre General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Londen bekeken
Southwark
Premier Inn London Tower Bridge Hotel
City of London
DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London
Whitechapel
Qbic Hotel London City
Qbic Hotel London City
nr. 106 van 1.077 in Londen
3.444 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
South Kensington
Park Grand London Kensington
Southbank
Park Plaza Westminster Bridge London
The Westbridge Hotel
nr. 98 van 1.077 in Londen
1.506 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In The Tower geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over The Tower

Adres: St Katharine's Way, Londen E1W 1LD, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnummer:
Locatie: Verenigd Koninkrijk > Verenigd Koninkrijk > Londen
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Restaurant Roomservice Suites Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 129 familiehotel in Londen
Nr. 190 luxe hotel in Londen
Nr. 200 romantisch hotel in Londen
Nr. 291 zakenhotel in Londen
Prijsklasse: 86 € - 237 € (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — The Tower 4*
Aantal kamers: 801
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Thomas Cook International AG, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Expedia, TripOnline SA, HotelQuickly en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij The Tower met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
The Tower Hotel London
The Tower London
Hotel Thistle
London The Tower

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding