Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (5.264)
Beoordelingen filteren
5.264 resultaten
Waardering van reizigers
3.501
1.139
387
164
73
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
3.501
1.139
387
164
73
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 5.264 beoordelingen
6 juli 2015 beoordeeld

Hotels in Londen zijn duur, maar de prijs-kwaliteit verhouding bij The Royal Horseguards is volledig zoek. De kamer is claustrofobisch klein, heeft geblindeerde ramen welke niet open kunnen en ruikt hoofdpijn opwekkend chemisch. Het hotel zit vol, dus een alternatieve kamer is er niet. 's-ochtends blijkt de design mengkraan kapot te zijn, waardoor de douche alleen koud is. En daarmee is meteen alles gezegd.

Kamertip: Alleen doen, als de kamers op straat uitkijken, bij voorkeur aan de Thames kant.
  • Verbleef: juli 2015, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank RJBx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
horseguardsLDN, General Manager van The Royal Horseguards, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 augustus 2015
Google-vertaling

Dear RJBx,

Thank you for taking the time to share your review following your recent stay with us at The Royal Horseguards Hotel.

Thank you for taking the time to provide us with your feedback. Please be assured that I have shared your comments with our Front of House Manager who would also like to apologise as the hotel was full and could not offer you a room move. The comfort of our guests is our highest priority and I am deeply saddened that we did not exceed your expectations.

Please may I kindly ask that you contact me directly on 0207 839 3400 so we can discuss your experience further as this is not the level of service we wish to aspire in a 5* hotel.

Once again thank you for taking the time to share your valuable feedback and I hope that we will have the opportunity to welcome you back soon, to showcase you our true potential.

Kind regards,

Riddian Davies, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 april 2015 beoordeeld

Bij aankomst was de portier erg vriendelijk en werd ik prima geholpen bij de receptie, vriendelijke receptionisten. De faciliteiten waar mijn partner en ik gebruik van konden maken waren super! Het vinden van de kamer was makkelijk door een uitleg van de receptioniste. Mooi ingerichte kamer, prettig aanzien. Heerlijk ontspannen. Al met al, uitstekend verblijf!

  • Verbleef: september 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Yves L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
horseguardsLDN, General Manager van The Royal Horseguards, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 april 2015
Google-vertaling

Dear Yves L,

Thank you for your kind review.

I am pleased to read that you had an excellent stay with us at the Royal Horseguards Hotel.

I have shared your kind feedback with the team especially our receptionist and doorman who always strives to give our guests the best possible experience when staying with us.

I hope we have the opportunity to welcome you back again soon!

Warmest Regards,
Riddian Davies, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 februari 2015 beoordeeld

Het hotel ligt aan de Thames tegenover de Londen Eye en naast het Embankment tube station. Echt een super locatie. Het personeel heeft er alles aan gedaan om ons huwelijks weekend super te maken. Je kan ook echt alles aan ze vragen, zoals tickets regelen voor een show of Londen Eye.We zijn echt in de watten gelegd. De eerste nacht zelfs rozenblaadjes op het bed en de slofjes naast het bed met een krantje erbij. Ze hebben een voortreffelijk ontbijt buffet. Er is echt van alles. Het was super en zeker voor herhaling vatbaar en bedankt voor de goede zorgen.

  • Verbleef: februari 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank MarionWingelaar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
horseguardsLDN, General Manager van The Royal Horseguards, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 maart 2015
Google-vertaling

Dear MarionWin,

Thank you for your kind review regarding your recent stay with us at The Royal Horseguards Hotel.

I am delighted you had an amazing stay with us on your special wedding weekend.

We are privileged to be situated in the heart of the city a short walk from all London’s attractions.

I have shared your kind words with our team who were all equally pleased.

Please contact me directly if you require any further assistance.

With best wishes,

Riddian Davies, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 november 2014 beoordeeld

Klassiek sfeervol ingericht met modern comfort in de kamers. De elektronica in de kamer biedt gemak. Onze kamer aan de Thameszijde had een spectaculair uitzicht op Londen Eye reuzenrad en de stads skyline.

Kamertip: Vraag een kamer aan de Thameszijde op een hoge etage, die biedt een spectaculair uitzicht op de skyline van de stad en het London Eye reuzenrad.
  • Verbleef: november 2014, reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Ronald B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
horseguardsLDN, General Manager van The Royal Horseguards, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 december 2014

Beste Ronald B ,

Groeten uit Londen! Dank u voor de tijd neemt om uw recente ervaring bij het ​​hotel te beoordelen . De locatie van het hotel is vrij wenselijk , zo dicht bij enkele van de beste attracties van Londen .

Uw vriendelijke woorden zijn echt waardevol voor het team en ik , kunt u er zeker Ik heb uw feedback met hen gedeeld. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen u terug naar het hotel de volgende keer dat je in Londen .

vriendelijke groeten
Riddian Davies , General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2014 beoordeeld

Het hotel ligt tegenover The London Eye aan de Thames. Vlakbij Buckingham palace en the Tower Bridge. Twee minuten lopen van metrostation. De boten over the Thames vertrekken voor het hotel. Naast het hotel is een fietsverhuur. Top ligging, zeer mooie verzorgde kamer met uitzicht op the Thames. Ontbijt was ruim voldoende. Personeel erg vriendelijk.

Kamertip: Kamers aan de voorkant hebben uitzicht over the Thames.
  • Verbleef: juli 2014, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank vriendinnen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelLondon, Relationship Manager van The Royal Horseguards, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 juli 2014

Geachte vriendinnen,

Bedankt voor uw review over uw recente verblijf in het Hotel. Ik ben zeer verheugd om te lezen dat u tevreden was met de vriendelijkheid van ons personeel. Wij doen ons uiterste best om iedere gast een onvergetelijk verblijf in London te bezorgen en zijn dan ook blij om te lezen dat u hier tevreden over was. Het hotel is inderdaad gelegen in het hart van Londen omringt door theaters, winkels, restaurants en beroemde attracties. Wij hopen dan ook dat u hier optimaal van heeft kunnen genieten.

Uw feedback is zeer waardevol voor mij en mijn team, vandaar dat ik deze ook gedeeld heb met het team. Wij hopen dan ook dat we u in de toekomst nogmaals mogen verwelkomen.

Vriendelijke groet,

Bart Wijnands, Relationship Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken