Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
270 US$
192 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
346 US$
313 US$
Kensington Hotel
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Radisson Blu Edwardian Grafton Hotel(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
167 US$
143 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 21% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 21% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 181 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

The Lodge Hotel, Putney(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
176 US$
100 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Ibis London City-Shoreditch(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
170 US$
149 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Novotel London ExCeL(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
97 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 15% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 15% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 114 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

330 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
290 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 23% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 23% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 375 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

The Tower(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
122 US$
119 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
250 US$
200 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (1.095)
Beoordelingen filteren
1.095 resultaten
Waardering van reizigers
669
300
70
36
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
669
300
70
36
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.095 beoordelingen
10 november 2017 beoordeeld

Al een aantal keer hier geweest. Mooi hotel met sfeervolle en schone kamers. Schone en een iets wat krappe badkamer. Goede locatie met de metro recht voor de deur. Dichtbij de leuke winkelstraat Kensington High Street, waar je ook veel leuke restaurants hebt. Het restaurant "Olives" dat zich in het hotel bevindt is ook aan te raden.

  • Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Andra-Irena
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cipriano S, Manager van The Bailey's Hotel London, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 november 2017
Google-vertaling

Dear Andra-Irena,


We appreciate you taking the time to write about your experience with us at The Bailey's Hotel London! We look forward to welcoming you again in the future.

Cipriano SIlva
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 februari 2017 beoordeeld

Wij zijn net terug van ons lange weekend Londen met een verblijf in the Bailey's hotel.

Omdat wij een vroege vlucht hadden op London City waren wij rond 9 uur al in het hotel. We werden heel vriendelijk welkom geheten en we konden meteen inchecken, om 12 uur zou er een kamer voor ons gereed zijn. We konden gelukkig wel alvast de koffers achterlaten, zodat we daar niet meer mee hoefden te sjouwen.
Uiteindelijk een kamer gekregen op de tweede verdieping met bad (Onze voorkeur voor een douche of bad werd bij het inchecken meteen gevraagd, net als de verdieping waarop we wilden zitten).
Kamer 209 is een erg mooie kamer, ruimte genoeg voor onze spullen. De badkamer is wat krap, maar met een hele fijne regendouche en een lekker ligbad en dus voor ons van alle gemakken voorzien. Het werd voor ons gevoel ook goed schoon gehouden en we kregen elke dag nieuwe handdoeken.

De locatie van het hotel is perfect, het ligt naast Gloucester station, waardoor je een hele goede verbinding heb qua metro lijnen naar andere delen van de stad.
Wij hebben dan ook veelvuldig gebruik gemaakt van onze Visitor Oyster Card (aanrader!) Verder ligt het hotel in een straat met allerlei restaurantjes waar je 's morgens lekker kan ontbijten en 's avonds goed kan eten en op loop afstand van Kensington Palace, Hyde Park en bijvoorbeeld het National Hystorie Museum.

De wijk waar het hotel in ligt is ook erg mooi, allemaal statige Engelse panden, veel dure auto's langs de weg geparkeerd of voorbij rijdend en een goede verbinding met verschillende vormen van het openbaar vervoer.

Het enige minpunt van het hotel vonden wij dat het ontbijt zeer hoog geprijsd is.
Normaal gesproken boeken wij dit altijd bij onze hotelovernachtingen, maar nu vonden we het een beetje te gek qua prijs.
Gelukkig waren er genoeg restaurantjes in de omgeving waar je lekker en goedkoop kon ontbijten.

  • Verbleef: februari 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank vdLinden24
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cipriano S, Manager van The Bailey's Hotel London, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 maart 2017
Google-vertaling

Thank you for your 5-star review! We are so glad you enjoyed our unique decor, charming neighbourhood, and friendly service. We appreciate your recommendation and we look forward to welcoming you back soon.

Regards,

Cipriano Silva
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 februari 2017 beoordeeld

The Bailey's is een prachtig hotel, vlot bereikbaar met de metro (ingang recht over het hotel) en voor Londense normen grote en perfect schone kamers met hele goede bedden. Het ontbijt was uitgebreid maar je zit nogal dicht op elkaar. Het personeel is zeer vriendelijk en hulpvaardig. Dit wordt onze vaste stek wanneer we in Londen verblijven!

  • Verbleef: februari 2017, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank veerledegroof
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cipriano S, Manager van The Bailey's Hotel London, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 februari 2017
Google-vertaling

Thank you for your great review! We are so glad you enjoyed our unique decor, charming neighbourhood, and friendly service. Thank you for sharing your experience and we hope to welcome you back soon!

Cipriano and Team Bailey's
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 oktober 2016 beoordeeld

De locatie is perfect, levendige straat met gezellige restaurants, vlakbij metrostation. Voortreffelijk chique hotel, goed ingerichte kamers, mooie moderne badkamer met heerlijke handdoeken, kamer van alles voorzien incl. WIFI. Personeel erg aardig, behulpzaam en professioneel. Uitgebreid buffetontbijt.

Kamertip: Het hotel heeft een ideale locatie
  • Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank madeleinevanderklugt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cipriano S, Manager van The Bailey's Hotel London, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 oktober 2016
Google-vertaling

Geachte Madeleine,

Thank you for you wonderful review! We are extremely delighted that you had a great time with us during your visit to London!

It's always a pleasure to hear when our guests have such a great experience. We can't wait for your next visit. We hope to see you and your family soon!

Cipriano, Umberto & The Bailey's Team
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 weken geleden beoordeeld
Google-vertaling

  • Verbleef: juli 2018, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken