Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
35 personen bekijken dit hotel
Booking.com
€ 120
Volledig restitueerbaar voor do 7 mrt.
ParkGrandLondon
€ 119
Geen aanbetaling vereist
Vio.com
€ 95
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.168)
Beoordelingen filteren
4.168 resultaten
Waardering van reizigers
2.957
739
260
87
125
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.957
739
260
87
125
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 4.168 beoordelingen
Beoordeeld op 30 november 2023

Heel goed geholpen. Heel netjes en schoon hotel. Mede dankzij Rhian Kazi Shuja. We vroegen om een kinderbedje en deze werd gelijk gehaald. Deze werd opgezet en opgemaakt. We kregen een grotere kamer en we hebben hierdoor heerlijk verbleven in Londen. Komen zeker terug!

Datum van verblijf: november 2023
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Danny v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Vinayak Girgune, General Manager van Park Grand Paddington Court, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 december 2023
Google-vertaling

Dear dannyvX3106KV,

Thank you for your kind words and positive feedback about your recent stay at our hotel. We are thrilled to hear that you found our hotel to be neat and clean, and we will pass along your compliments to Rhian Kazi Shuja for providing excellent service.

We are pleased that your request for a cot was promptly fulfilled and that you enjoyed the larger room. It is our goal to ensure that our guests have a comfortable and enjoyable stay with us.

We truly appreciate your loyalty and are delighted to hear that you will be returning. We look forward to welcoming you back on your next visit to London.

Best regards,
Vinayak Girgune

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 november 2023

Was een fijn verblijf, hadden kamer 107 dit was een compacte kamer maar prima te doen voor 4 nachten. Het was ook netjes schoon.

De bedden zijn kleiner als in Nederland maar voor ons was het niet erg, wil je een groter bed dan zou ik kijken of je zo’n kamer kan boeken.

Datum van verblijf: november 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Jane V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Vinayak Girgune, General Manager van Park Grand Paddington Court, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 november 2023
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for your feedback! We're glad to hear that you had a nice stay and found your room to be neat and clean. We apologize if the bed size was smaller than what you are used to in the Netherlands. We understand that bed preferences can vary, so we appreciate your suggestion to book a room with a larger bed for those who may prefer it. We value your feedback and hope to welcome you back in the future.


Kind Regards,
Vinayak Girgune.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 november 2023 via mobiele applicatie

VRESELIJK HOTEL! Ik raad dit iedereen af!
We kwamen aan om mijn verjaardag te vieren en kregen te horen dat we een upgrade hadden gekregen. Ik grapte nog: “zeker voor mijn verjaardag”. Tot onze verbazing werden we meegenomen naar een ander hotel. Het stonk er ontzettend, de kamer was vreselijk, het bed was een 140cm bed terwijl op de site staat queensize(dit is 160cm) en de badkamer zat vol me schimmel. Om over de staat van de hele kamer maar niet te beginnen.. vlekken op de muur, niet schoon en noem maar op..
de receptie was vreselijk, totaal niet behulpzaam maar ronduit arrogant en asociaal. Er kwam nog iemand naar boven die de kamer ernaast liet zien, precies dezelfde en ook vieze kamer die nog opgeruimd werd. Gelukkig met hulp van Booking snel weg kunnen gaan. Wat een aanfluiting dit!!

Kamertip: Zoek een ander hotel! Master St. Pauls appartments is een aanrader!
Datum van verblijf: oktober 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank G5817CWalyssac
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Vinayak Girgune, General Manager van Park Grand Paddington Court, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 november 2023
Google-vertaling

Dear G5817CWalyssac,

We are truly sorry to hear about your disappointing experience at our hotel. We deeply apologize for the inconvenience and frustration you encountered during your birthday celebration.

It is disheartening to learn that you were not satisfied with the room you were allocated. We understand the importance of cleanliness and comfort, and we apologize for any shortcomings in this regard. We take your feedback seriously and will address these issues with our housekeeping team to ensure that such incidents do not occur in the future.

Furthermore, we apologize for the behavior of our reception staff. We strive to provide excellent customer service, and it is deeply concerning to hear that their attitude was not helpful or accommodating. We will investigate this matter further and take appropriate measures to ensure that our guests receive the respect and assistance they deserve.

We are grateful that you brought these concerns to our attention and that Booking was able to assist you. We take all feedback seriously and will use it as an opportunity to improve our services and facilities.

Once again, we apologize for the negative experience you had and hope that you will give us another chance to provide you with the exceptional stay you deserve.

Best regards,
Vinayak Girgune

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 oktober 2022 via mobiele applicatie

Fijn hotel met zeer beleefd en behulpzaam personeel. Met name Valan en Andrew hebben ons verblijf heel aangenaam gemaakt. Fijne kamers gekregen en genoten van ontbijt.
Uitstekende ligging nabij trein, bus en metro. Rustig gelegen en in de buurt van fijne restaurants

Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank janskier
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Vinayak Girgune, General Manager van Park Grand Paddington Court, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 oktober 2022
Google-vertaling

Dear Janskier,

Thank you so much for sharing your candid review from you recent stay at the Park Grand Paddington Court.
We are extremely delighted to note the location has been ideal for your travel plans and you had found the hotel in general very accommodating.
Every employee is trained with the highest standards of customer service and we prioritize meeting your complete satisfaction every time.
I look forward to share your lovely feedback with Valan and Andrew.
We hope to welcome you back in the future for another memorable stay.

Kind Regards,
Vinayak Girgune

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2022

Kamers in het hotel zelf zijn in orde. Maar er zijn een aantal kamers in een gebouw aan de overkant van de straat en die zijn miserabel: slechte geur, kleiner bed dan in het hotel zelf, continu lawaai door buiten-unit van de airco, niet alles werkt, onaanvaardbaar.
In de receptie deed men geen moeite om de problemen op te lossen en excuseerde men zich evenmin. Kwaliteit van de mensen aan de receptie is lamentabel.
Bij in- en uitchecken hoorde je van gasten die voor je stonden hetzelfde probleem en dezelfde opmerkingen.
Het lijkt mij een vergane glorie.

Datum van verblijf: juli 2022
1  Bedank bonaviso
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Vinayak Girgune, General Manager van Park Grand Paddington Court, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2022
Google-vertaling

Dear Bonaviso,

Thank you for sharing your review with us on TripAdvisor.
I am extremely sorry to hear about your overall experience with us and am very disappointed we have created such a memory for you.
Although it is disappointing to discover that the room was not up to your expectations.
Please be assured that all our rooms vary in sizes and types, therefore on your next trip to London please do let us know in your booking what type of room you prefer and we would be delighted to accommodate you in a room up to your preference.

Kind Regards,
Vinayak Girgune.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken