Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Radisson Blu Edwardian Grafton Hotel(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
279 US$
170 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 188 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

253 US$
209 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
The Tower(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
131 US$
126 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 16% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 16% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 150 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

The Lodge Hotel, Putney(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
186 US$
132 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Point A Hotel, London Kings Cross St Pancras(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
136 US$
109 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
Novotel London ExCeL(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
112 US$
99 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
296 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
242 US$
204 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Ibis London City-Shoreditch(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
127 US$
123 US$
ibis
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
526 US$
446 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (8.586)
Beoordelingen filteren
8.588 resultaten
Waardering van reizigers
2.733
3.258
1.552
583
462
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.733
3.258
1.552
583
462
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 8.588 beoordelingen
3 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een goede ligging heeft dit hotel. We gingen naar het vuurwerk kijken en alles was goed te lopen vanaf hier. Op 1 januari ooknog verlengd ontbijt. Wij hadden een family room, die zijn meestal ruim. Omdat We er tijdens de feestdagen waren geen last van de bouw werkzaam heden. Covent garden was 10 minuten lopen en picadilly ongeveer 30

Verbleef: januari 2017, reisde met familie
Bedank Annelies H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik heb hier 1 nacht geslapen. Alles is aanwezig, douche toilet, maar de kamers en de faciliteiten in de kamers zijn wel erg klein.
Met mijn 1,80 meter lengte moest ik diagonaal in bed en paste ik net in de douche, die meer lijkt op een Tupperware bakje.
Aardig personeel, uit Italië, Polen en andere landen, praten niet echt goed Engels. De jongen achter de bar zat zo vol met piercings dat die waarschijnlijk niet door de douane op het vliegveld komt.
Prima ontbijt, maar alles machinaal. Alle borden waren vies.

Niet echt een goede ervaring.

Verbleef: oktober 2016, reisde voor zaken
Bedank Robson Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TravelodgeUK, Niki from The Social Media Team van Travelodge London Covent Garden, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 november 2016
Google-vertaling

Thank you for taking the time to review our hotel. We feel that we offer all that is needed for a comfortable night’s stay. We do not provide extras which other hotels may provide so we can keep our room rates low however we understand your frustration. Your feedback has been noted and we thank you once again for reviewing our hotel. We do hope you will stay with us in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2016 beoordeeld

Bezoek van 2 overnachtingen - 1 familie met 4 volwassenen waarvan 1 in manuele rolstoel
POS:
Receptie is vriendelijk en behulpzaam
Hotel is toegankelijk voor de manuele rolstoel (redelijk lange helling achteraan het hotel, rolstoel steeds geduwd), ook de kamer is toegankelijk.
Dicht bij hotel is veel te beleven en te zien, in de buurt zijn leuke lokale plaatsjes voor een typisch brits ontbijt
Airco op de kamer
NEG:
Geen plaats om bagage op te leggen, wat moeilijk is voor persoon in rolstoel (we hebben de stoel gebruikt)
Twee kamers, op verschillende verdieping
De sleutel was 2 keer onbruikbaar tijdens het verblijf van 2 dagen
Aan de bar was het cash te betalen, geen mogelijkheid om op de kaart te zetten (waardoor op het einde alles zou kunnen betaald worden met de credit card)

Kamertip: Op de hogere verdiepingen is er minder geluid dat van buiten kan komen
  • Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank AnitaIli
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 januari 2016 beoordeeld

Heel basic hotel. Ziet er van de buitenkant niet echt uitnodigend uit. Maar de binnenkant was gelukkig wel helder en zuiver. Vriendelijk geholpen bij het inchecken via een automaat. Kamer was in orde. Niet super recent, maar alles was bij de hand.
UItzicht op andere gebouwen. Goed bed.
Erg goede ligging in Covent Garden. Op enkele minuten van Savoy & The Strand.

  • Verbleef: oktober 2015, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Nele A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 september 2015 beoordeeld

Goed centraal gelegen in London, nette kamers maar niets bijzonders en wat onpersoonlijk. Ontbijt wel prima voor deze prijs.
Wel raar dat je je bagage niet kan stallen als je voor/na je verblijf de stad in wilt. Niet van deze tijd

  • Verbleef: september 2015, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Guus D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken