Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Korte overnachting”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 9 websites!
London Marriott Hotel Regents Park
Beoordeeld als nr. 304 van 1.077 hotels in Londen
Certificaat van uitmuntendheid
24 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Behulpzaamheid is goed. Leuk Italiaans in-house restaurant (alleen gebruikt voor ontbijt). Vriendelijk personeel. Goed gelegen in rustige wijk vlakbij Regent's Park.
Kamers kunnen opknapbeurt gebruiken.
Met name de badkamer. Oubollig. Douche in badkuip.
Bed is goed.
WiFi is matig.

Verbleef: Februari, 2017, reisde voor zaken
Bedank HdeRooij
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tony O, General Manager van London Marriott Hotel Regents Park, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 maart 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you so much for your comments. We are very glad that you enjoyed your stay with us.

We would be delighted to welcome you back to the hotel in the future.

Warm regards from the team at the London Marriott Hotel Regents Park.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.311)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 2.314 beoordelingen

30 mei 2015 beoordeeld

Bij dit hotel heb je in de kamers geen wifi dus moet je beneden in de lobby zitten om op internet te gaan. Het ontbijt was heel uitgebreid en lekker. De kamers waren prima (niet te klein, niet te groot) het enige nadeel van de badkamer is dat het een bad en douche in 1 is. Er ligt een metrostation op 5 minuten loopafstand. Het zwembad was lekker groot alleen is het enige nadeel dat er soms zwemles is en moet de helft van het zwembad dicht.
Prima hotel.

  • Verbleef: Juni, 2014, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Pieter v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tony O, General Manager van London Marriott Hotel Regents Park, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2015
Google-vertaling

Dear Mr Pieter V.,

Thank you very much for choosing to stay at the London Marriott Hotel Regents Park last year and for reviewing your experience. We are glad that you were generally pleased with the hotel and that you enjoyed our breakfast!

Regarding in-room internet, we are pleased to let you know that since January this year we are offering complimentary in-room Wi-Fi to all members of our Marriott Rewards loyalty programme who book directly with us (more details on our website). Non-members are welcome to sign up for free with our reception team to enjoy this benefit instantly. We are sorry that this was not available during your stay last year, but hope that you will be able to enjoy this offering in the future. All guests who book an Executive, King Leisure room or Suite also enjoy free in-room internet, otherwise prices start from £10 per day for up to 6 devices.

Thank you again for all your feedback and we hope to welcome you back to the hotel on a future visit to London.

Hartelijke groeten van het team van het London Marriott Hotel Regents Park

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 oktober 2014 beoordeeld

Prima hotel met zeer attente staff, van check-in tot restaurant en van roomservice to zwembad. Hotel ligt op loopafstand van de Swiss Cottage metro halte en heeft parkeergarage in de kelder (31 pond per 24 uur, geen koopje maar acceptabel gezien dit Londen is). Kamers typisch Marriott, bedden waren goed. Zwembad is leuk voor kinderen maar op weekdagen wordt er ook les gegeven en is het bad dus kleiner. Omkleedruimte vreemd genoeg aan andere kant van lobby... beter op kamer omkleden en badjas gebruiken.

Kamertip: Pas op met kamers op de 5e verdieping; op de 6e zijn namelijk vergaderruimtes met houten vloeren die ...
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Oktober, 2014, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Patrick B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tony O, General Manager van London Marriott Hotel Regents Park, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 oktober 2014
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for your positive and informative review of the London Marriott Hotel Regents Park - we are delighted that you found the hotel “prima”! We are also glad to read that your children enjoyed the swimming pool. The main changing facilities in our Leisure Club are located down the stairs, with a staircase that leads directly to the pool side. Alternatively, there is also a family changing room poolside, and further accessible changing facilities on the other side of the Leisure Club reception as you mention.

We hope you and your family had a wonderful time in London and we hope to welcome you back to the hotel in the future.

Hartelijke groeten van het team van het London Marriott Hotel Regents Park

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 mei 2014 beoordeeld

Wij hebben van 21-04-2014 t/m 23-04-2014 in het Marriot regents park hotel in Londen verbleven. Wij hadden een kamer voor 4 personen en met 2 kinderen was dat prima te doen. Kamer was schoon en netjes, tevens ook de badkamer. De ontvangst was erg vriendelijk en hartelijk. Ondanks het vroege tijdstip was er toch al een kamer beschikbaar en konden we gelijk op onze kamer. Ontbijt was heerlijk en er werd terplaatse op verzoek van alles bereid. De kinderen hebben heerlijk in het zwembad gezwommen.
Uitstekende service, ik had een sierraad vergeten bij vertrek en dat is zonder problemen opgestuurd naar mijn huisadres. Het hotel heeft contact gehouden of het pakketje ook daadwerkelijk bij mij was aangekomen. Ben zeer tervreden over dit hotel en bij een volgend bezoek aan Londen verblijf ik zeker weer in dit hotel!

  • Verbleef: April, 2014, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Albert W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tony O, General Manager van London Marriott Hotel Regents Park, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 mei 2014

Beste gasten,

Hartelijke dank voor de prachtige beoordeling van het London Marriott Hotel Regents Park en de top-punten aanbeveling. We zijn zeer tevreden dat u een tof verblijf heeft gehad. Het was een plezier van u te helpen gedurende uw verblijf en met het vinden en verzenden van uw juweel.

We hopen ook dat u een uitstekend bezoek had van Londen en we hopen van u op uw volgende reis naar Londen terug te kunnen welkomen.

Met vele groeten,

Hartelijke groeten van het team van het London Marriott Hotel Regents Park

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 maart 2014 beoordeeld

Wij zijn vier dagen naar Londen geweest voor mijn verjaardag. Na een lange tijd zoeken naar hotels zijn we op deze uitgekomen. Veel hotels in Londen vond ik erg afgetrapt en niet netjes. Deze ligt een klein stukje buiten t centrum maar heeft zeker wel luxe.
Eenmaal aangekomen ontving het personeel ons vriendelijk. Daarna zijn we gelijk de stad in gegaan, die overigens erg goed bereikbaar is door de busstations en metro stations in de buurt van het hotel. Ik raad je aan om de bus te nemen, dan zie je veel meer. Tenzij je haast heb, dan is de metro een betere oplossing.

De volgende ochtend (mijn verjaardag), heeft de ontbijtchef een leuke verrassing gebracht zoals op de foto's te zien is :). Erg leuk.

De rest van ons verblijf was ook gewoon super. Lekkere bedden, goeie douche, vriendelijk personeel en lekker eten.

Vooral na een lange dag lopen in de stad is het lekker om even te ontspannen in het stoombad en/of sauna, helemaal gratis!

Kamertip: Als je slim bent neem je een kamer op de eerste verdieping. Ik had hier nog ontvangst van de 'gr ...
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Maart, 2014, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Marijn d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tony O, General Manager van London Marriott Hotel Regents Park, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 maart 2014

Geachte heer or mevrouw,

Bedankt voor uw vertrouwen. Wij hechten veel waarde aan een goede relatie met onze gasten en we zijn verrukt met uw feed-back over het London Marriott Hotel Regents Park.

We zijn tevreden dat uw verblijf “super tof” was. Het is het soort commentaar die ons drijft om uit te blinken.

We hopen van U terug te zien wanneer U het mogelijkheid heeft te komen.

Hartelijke groeten van het ploeg van het London Marriott Hotel Regents Park

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Londen bekeken
Westminster
DoubleTree by Hilton London - Westminster
South Kensington
Crowne Plaza London Kensington
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Southbank
Park Plaza Westminster Bridge London
South Kensington
The Nadler Kensington
The Nadler Kensington
nr. 60 van 1.077 in Londen
3.882 beoordelingen
Marylebone
London Marriott Hotel Marble Arch
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In London Marriott Hotel Regents Park geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over London Marriott Hotel Regents Park

Adres: 128 King Henrys Road, Londen NW3 3ST, Verenigd Koninkrijk
Locatie: Verenigd Koninkrijk > Verenigd Koninkrijk > Londen
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Restaurant Roomservice Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 126 familiehotel in Londen
Nr. 203 zakenhotel in Londen
Nr. 215 romantisch hotel in Londen
Nr. 217 luxe hotel in Londen
Prijsklasse: 145 € - 245 € (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4,5 ster(ren) — London Marriott Hotel Regents Park 4.5*
Aantal kamers: 304
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Ctrip TA, Expedia, Hotels.com, TripOnline SA, HotelQuickly en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij London Marriott Hotel Regents Park met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
London Marriott Hotel Park
Marriott London

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding