Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Geweldig personeel!”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 7 websites!
The Montcalm London Marble Arch
Beoordeeld als nr. 7 van 1.076 hotels in Londen
Certificaat van uitmuntendheid
1 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een fijn hotel, dichtbij allerlei bezienswaardigheden. De service van het personeel is top!
Ik was samen met mijn dochter een paar dagen in Londen omdat zij geslaagd is voor haar VWO examen. Izabela, onze persoonlijke gastvrouw van Montcalm, gaf het geheel een extra feestelijk tintje. Ze verraste ons met taart en welkomstdrank. Later kregen we zelfs een high tea aangeboden. Heel aardig en attent.

Verbleef: Juni, 2017, reisde met familie
Bedank Harmannes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ManagerMontcalm, General Manager van The Montcalm London Marble Arch, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 juli 2017
Google-vertaling

Dear Harmannes,

Thank you very much for taking the time to leave such a wonderful review!

We are all delighted to read your kind words and to know that my team, in particular, Izabela, was able to create such a memorable experience for you and your daughter, by looking after you so well and arranging a high tea.

I have shared your comments with Izabela and all the team, who are delighted with your praise.

We look forward to welcoming you back to The Montcalm Mable Arch Hotel in the very near future.

Kind regards,

Ankur B,
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.155)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 2.155 beoordelingen

8 januari 2017 beoordeeld

Een paar dagen genoten van onvervalste Londense luxe en gastvrijheid. Het hotel is tiptop in orde. Als gast kun je gebruik maken van de lounge waar onbeperkt hapjes en drankjes zijn te krijgen. In de hotelkamer is een minibar, maar ook voorziening in de vorm van koffie en thee. Bij aankomst stond een fles rode wijn klaar en in de loop van de middag werd er vers fruit gebracht.
Het personeel is uitermate op de gast gericht en de service is dan ook uitstekend. We hebben heerlijk geslapen en ontbeten. Het heeft ons aan niets ontbroken.
Een absolute aanrader.

  • Verbleef: Januari, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank vandienst2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 november 2016 beoordeeld

Erg mooi hotel op een ideale lokatie.
Ik kreeg 4 dagen Londen van mijn man voor mijn verjaardag en hij bracht mij hier.
Erg fijn hotel, helemaal niks op aan te merken qua kamer: erg fris en fijn bed, top!
vriendelijk personeel in lobby.

Minpunt:
1 avond waren we zo moe van het gewandel dat we besloten in het hotel te eten.
Slechte keuze: enige aanwezigen en het eten was zo slecht dat we het lieten ophalen en alsnog uit zijn gegaan.
Lambsrack was rauw en koud van binnen, steak zo dun dat we ons afvroegen waarom hij vroeg hoe hij gebakken moest worden, weinig opties met een steak van nog geen halve cm!

Erg verassend:
ontbijt was geweldig!
ws een van de beste die we ooit hadden!
Ik heb als ontbijt oa frambozen, bosbessen en bramen met slagroom gehad!
Echt heerlijk, van alle soorten ei tot musli.

Hotel is zeker een aanrader!

  • Verbleef: Oktober, 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Hamilton14-15
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ManagerMontcalm, General Manager van The Montcalm London Marble Arch, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 november 2016
Google-vertaling


Dear Hamilton 14-15,

Thank you for taking the time to write a review following your recent birthday visit to the Montcalm.

I am delighted that you found hotel and staff so wonderful. Although, I am sorry to discover that you experienced an issue with the food at the restaurant, and I have shared this with the relevant department to investigate, as a matter of urgency.

Once again thank you for your feedback and I look forward to the opportunity of welcoming you back soon.

Kind regards,

Ankur B
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2016 beoordeeld

Kamers zijn zeer aangenaam, ruim genoeg en voorzien van alle nodige comfort. Clubkamer met toegang tot de clublounge is zeker een aanrader. Het continentaal ontbijt in de lounge is lekker (uitgebreid genoeg) en rustig.
De ruimte waar het Engels ontbijt en de afternoon tea gegeven wordt is minder gezellig, eerder een zaal. Op de kamer staat fruit en water dat elke dag aangevuld wordt. Op elk verdiep staat een mand appels.

  • Verbleef: Juli, 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jolien C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Janine M, Manager van The Montcalm London Marble Arch, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Jolien C

Thank you for taking the time to post a review. I am so pleased to read your comments and to know that you thoroughly enjoyed your stay and the hotel facilities.

I hope you will be back to visit us again soon.

Kind regards

Janine Mallia
Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een enorm goed hotel! Ontvangst was zeer vriendelijk. We waren erg vroeg maar konden gebruik maken van de clublounge. Deze lounge werd ons laten zien en we kregen een rondleiding door het hotel. Nadat de kamer klaar was werd de kamer uitgebreid laten zien. We kregen een schaal met fruit. De Kamer is erg luxe met pluspunten zoals : een iPad die je meekan nemen de stad , een telefoon die je gewoon kan gebruiken en een heerlijke luxe badkamer met bad. Ontbijt is heerlijk genieten. Kortom ons verblijf was top. Vooral de dames achter de receptie waren zeer vriendelijk en dachten met ons mee!!
Top verblijf!

Verbleef: April, 2016, reisde met een partner
Bedank Woutertj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Francesco S, General Manager van The Montcalm London Marble Arch, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 mei 2016
Google-vertaling

Dear Woutertj.

Thank you for taking the time to share your experience on TripAdvisor.

I am thrilled to hear that you had a 'Fantastic' at the Montcalm. Thank you also for your compliments about the room, the team and the services.
We hope to have the opportunity to welcoming you back to the Montcalm in the near future.

Kind regards,

Francesco Sardelli
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Londen bekeken
Westminster
Hotel 41
Hotel 41
nr. 1 van 1.076 in Londen
2.908 beoordelingen
Soho
The Piccadilly London West End
Bloomsbury
The Montague on The Gardens
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Chelsea
Egerton House Hotel
Egerton House Hotel
nr. 2 van 1.076 in Londen
1.517 beoordelingen
South Kensington
The Milestone Hotel and Residences
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In The Montcalm London Marble Arch geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over The Montcalm London Marble Arch

Adres: 2, Wallenberg Place | Top of Park Lane, Marble Arch, Londen W1H 7TN, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnummer:
Locatie: Verenigd Koninkrijk > Verenigd Koninkrijk > Londen > Marylebone
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Restaurant Roomservice Spa Suites Zwembad
Stijl hotel:
Nr. 4 spahotel in Londen
Nr. 7 luxe hotel in Londen
Nr. 10 familiehotel in Londen
Nr. 10 romantisch hotel in Londen
Nr. 15 zakenhotel in Londen
Prijsklasse: 202 € - 411 € (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — The Montcalm London Marble Arch 5*
Aantal kamers: 143
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Hotels.com, Expedia, TripOnline SA, HotelQuickly en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij The Montcalm London Marble Arch met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
The Montcalm London Hotel London
Montcalm Nikko Hotel London
London Montcalm Nikko Hotel

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding