Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.527)
Beoordelingen filteren
2.527 resultaten
Waardering van reizigers
2.171
303
42
7
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.171
303
42
7
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.527 beoordelingen
8 januari 2017 beoordeeld

Een paar dagen genoten van onvervalste Londense luxe en gastvrijheid. Het hotel is tiptop in orde. Als gast kun je gebruik maken van de lounge waar onbeperkt hapjes en drankjes zijn te krijgen. In de hotelkamer is een minibar, maar ook voorziening in de vorm van koffie en thee. Bij aankomst stond een fles rode wijn klaar en in de loop van de middag werd er vers fruit gebracht.
Het personeel is uitermate op de gast gericht en de service is dan ook uitstekend. We hebben heerlijk geslapen en ontbeten. Het heeft ons aan niets ontbroken.
Een absolute aanrader.

  • Verbleef: januari 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank vandienst2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 november 2016 beoordeeld

Erg mooi hotel op een ideale lokatie.
Ik kreeg 4 dagen Londen van mijn man voor mijn verjaardag en hij bracht mij hier.
Erg fijn hotel, helemaal niks op aan te merken qua kamer: erg fris en fijn bed, top!
vriendelijk personeel in lobby.

Minpunt:
1 avond waren we zo moe van het gewandel dat we besloten in het hotel te eten.
Slechte keuze: enige aanwezigen en het eten was zo slecht dat we het lieten ophalen en alsnog uit zijn gegaan.
Lambsrack was rauw en koud van binnen, steak zo dun dat we ons afvroegen waarom hij vroeg hoe hij gebakken moest worden, weinig opties met een steak van nog geen halve cm!

Erg verassend:
ontbijt was geweldig!
ws een van de beste die we ooit hadden!
Ik heb als ontbijt oa frambozen, bosbessen en bramen met slagroom gehad!
Echt heerlijk, van alle soorten ei tot musli.

Hotel is zeker een aanrader!

  • Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Hamilton14-15
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ManagerMontcalm, General Manager van The Montcalm London Marble Arch, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 november 2016
Google-vertaling


Dear Hamilton 14-15,

Thank you for taking the time to write a review following your recent birthday visit to the Montcalm.

I am delighted that you found hotel and staff so wonderful. Although, I am sorry to discover that you experienced an issue with the food at the restaurant, and I have shared this with the relevant department to investigate, as a matter of urgency.

Once again thank you for your feedback and I look forward to the opportunity of welcoming you back soon.

Kind regards,

Ankur B
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2016 beoordeeld

Kamers zijn zeer aangenaam, ruim genoeg en voorzien van alle nodige comfort. Clubkamer met toegang tot de clublounge is zeker een aanrader. Het continentaal ontbijt in de lounge is lekker (uitgebreid genoeg) en rustig.
De ruimte waar het Engels ontbijt en de afternoon tea gegeven wordt is minder gezellig, eerder een zaal. Op de kamer staat fruit en water dat elke dag aangevuld wordt. Op elk verdiep staat een mand appels.

  • Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jolien C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Janine M, Manager van The Montcalm London Marble Arch, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Jolien C

Thank you for taking the time to post a review. I am so pleased to read your comments and to know that you thoroughly enjoyed your stay and the hotel facilities.

I hope you will be back to visit us again soon.

Kind regards

Janine Mallia
Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een enorm goed hotel! Ontvangst was zeer vriendelijk. We waren erg vroeg maar konden gebruik maken van de clublounge. Deze lounge werd ons laten zien en we kregen een rondleiding door het hotel. Nadat de kamer klaar was werd de kamer uitgebreid laten zien. We kregen een schaal met fruit. De Kamer is erg luxe met pluspunten zoals : een iPad die je meekan nemen de stad , een telefoon die je gewoon kan gebruiken en een heerlijke luxe badkamer met bad. Ontbijt is heerlijk genieten. Kortom ons verblijf was top. Vooral de dames achter de receptie waren zeer vriendelijk en dachten met ons mee!!
Top verblijf!

Verbleef: april 2016, reisde met een partner
Bedank Woutertj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Francesco S, General Manager van The Montcalm London Marble Arch, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 mei 2016
Google-vertaling

Dear Woutertj.

Thank you for taking the time to share your experience on TripAdvisor.

I am thrilled to hear that you had a 'Fantastic' at the Montcalm. Thank you also for your compliments about the room, the team and the services.
We hope to have the opportunity to welcoming you back to the Montcalm in the near future.

Kind regards,

Francesco Sardelli
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 december 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

Super hotel , goed gelegen en heel gezellig interieur. Personeel was heel behulpzaam. Wij logeerden in een club room zodat we gebruik konden maken van de loung. Deze serveerde een lekker ontbijt, vers en heel cosy om zitten. Zeker een aanrader

Verbleef: december 2014, reisde met een partner
Bedank Peggy F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Francesco S, General Manager van The Montcalm London Marble Arch, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 december 2014
Google-vertaling

Dear Peggy F,

Thank you for posting your review on Tripadvisor following your recent stay at The Montcalm Hotel.

I am thrilled to read how much you enjoyed your stay with us and the access to our club room where guests can enjoy complimentary buffet continental breakfast, hot and cold drinks throughout the day and a selection of hot and cold canapés in the evening accompanied by a selection of wines and spirits.

Thank you for recommending The Montcalm Hotel and I have shared your kind words with whole team and I know it means a great deal to them.

I look forward to welcoming you back at The Montcalm Hotel very soon.

Kind regards,

Francesco Sardelli
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken