Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.947)
Beoordelingen filteren
4.947 resultaten
Waardering van reizigers
2.993
1.518
292
90
54
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.993
1.518
292
90
54
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 4.947 beoordelingen
Beoordeeld op 13 januari 2018

Wij hebben 4 nachten in de kerstvakantie verbleven in een classic kamer. De kamer was niet groot, maar acceptabel voor een stadshotel voor die prijs. De kamer was netjes en modern. Het kritiekpunt vonden we het harde bed. Er was een bar/restaurant waar je ook kon ontbijten. Het ontbijt was goed en er was een ruime keuze. We hebben er ook elke avond wat gegeten of gedronken. Het dinermenu van de bar was beperkt, maar wat we er gegeten hebben was wel lekker en het personeel is echt heel vriendelijk.

  • Verbleef: december 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank hendrikav2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meggan G, Manager van Pullman London St Pancras Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 januari 2018
Google-vertaling

Dear hendrikav2018,
We are so appreciative of you taking the time to provide our team with feedback in regards to your recent stay with us at Pullman London St Pancras and the team are so thrilled that you had an enjoyable Christmas stay with us!
For your next stay, we recommend a topper. This adds extra softness to our comfortable Pullman Beds.
We wish you only the best of travels for 2018 & beyond.
Warm regards,
Meggan Gardner
Guest Experience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 januari 2018

Ideaal gelegen als je weinig tijd hebt en met eurostar toekomt en weer aanzet. Mooie kamers, stijlvol hotel, snelle service, mooie kamer.
Beetje bummer dat we in een gekoppelde kamer lagen, waardoor de deur (die uiteraard op slot was) naar de naastliggende kamer wel veel geluid doorgaf.
Ontbijt is een van de beste die ik al gehad heb. Werkelijk alles hebben ze daar.
Ook lekkere cocktails.

Aanrader.

  • Verbleef: januari 2018, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank niambam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meggan G, Manager van Pullman London St Pancras Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 januari 2018
Google-vertaling

Dear niambam,
Thank you so much for taking the time to provide our team with feedback in regards to your recent stay with us at Pullman London St Pancars.
We are thrilled to read of your enjoyable stay with us! For your next stay, please do let us know your preference for a room that in not interconnecting.
We hope to have the opportunity to welcome you back again in the near future. Until then - Happy New Year. Wishing you a wonderful year ahead.
Warm regards,
Meggan Gardner
Guest Experience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 januari 2018

Een hotel dat ideaal is voor een citytrip naar Londen. Vlakbij St Pancras (Eurostar en Metro) van waar je alle centrale metrolijnen en buslijnen hebt om naar alle belangrijke bezienswaardigheden te reizen. Het hotel is vrij modern. Het onthaal door de werknemers is zeer hartelijk waardoor je onmiddellijk een thuisgevoel krijgt. De kamers zijn zeer net en hebben alle comfort binnen hun quotering en prijsklasse

  • Verbleef: januari 2018, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank FirminE2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meggan G, Manager van Pullman London St Pancras Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 januari 2018
Google-vertaling

Dear FirminE2018,
It truly is something to read that our passionate team made you feel at home on your recent visit to London.
We so look forward to welcoming you back to our home again in the near future.
Until then, the team wish you a wonderful 2018 ahead.
Warm regards,
Meggan Gardner
Guest Experience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 november 2017

Wat een goed hotel! De kamers zijn zeer ruim opgezet bevatten een lekker ruim 2 persoonsbed en prima badkamer! De lobby-bar is een gezellige aanrader. Wij hebben zelfs een live DJ met saxofonist mogen aanschouwen. Personeel ook uiterst vriendelijk!

  • Verbleef: oktober 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Mr_Peters007
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meggan G, Pullman London St Pancras van Pullman London St Pancras Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 november 2017
Google-vertaling

Dear Mr_Peters007,

I am ecstatic to read that you enjoyed our GA BAR with its great DJ and Live music offered every Wednesday to Friday 6-10 pm. I am delighted to read that our staff made you feel welcome as well. We look forward to seeing you again in our hotel very soon.

Regards,
Michelle Lim

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 augustus 2017 via mobiele applicatie

De ligging is vlakbij station en underground. Ontvangst en receptiepersoneel waren goed.
De kamer had alle comfort, zonder meer. Alleen was de airco zeer luidruchtig, de tweede nacht venster open gezet. Ook al zaten we aan de zijkant toch veel uitgangslawaai gehoord.
Een enorm pluspunt was wel de "handy" een Android smartphone die je in heel Londen gratis kon gebruiken.
Het ontbijt was uitgebreid, vers en goed. Veel vers fruit en versgeperst sap, heerlijk brood en lekkere koeken!
Bar en restaurant aan de dure kant.

Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
Bedank Peeters S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meggan G, Manager van Pullman London St Pancras Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 september 2017
Google-vertaling

Dear Peeters S,
Your feedback is much appreciated but it is deeply disappointing that we could not ensure a great stay for you.
Our location provides convenience and accessibility to London's most famous attractions and to our Eurostar, however being in the heart of Kings Cross does mean a bustling street side which ultimately brings about city noise.
With our staff friendly and helpful service, our home's comforts and scrumptious buffet breakfast being your highlights, the team are thrilled.
We wish you only the best of future travels.
Warm regards,
The Pullman London St Pancras Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken