Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
13 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 353
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 19/08/22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
US$ 353
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 20/08/22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Trip.com
US$ 306
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 353
Montague HotelUS$ 354
Prestigia.comUS$ 359
alle 18 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (5.384)
Beoordelingen filteren
5.385 resultaten
Waardering van reizigers
4.498
730
115
27
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
4.498
730
115
27
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 5.385 beoordelingen
Beoordeeld op 20 juli 2018

Een mooi hotel, goed gelegen, zeer vriendelijk personeel. Prachtig kader. De kamer was niet ruim maar zeer mooi ingericht, de attenties (koekjes, lippenbalsem leuk). De badkamer was eerder sober voor een hotel van dit niveau (geen afzonderlijke sproeier, enkel een regendouche waarvan de temperatuur niet makkelijk te regelen viel). We hadden meer van het ontbijt verwacht, de keuze aan brood was absoluut beperkt, het vers fruit veel te grof gesneden, de ananas onvoldoende geschild. Toast kon worden gevraagd maar dat was echt taai. We waren echt teleurgesteld temeer omdat we vorige keer in een lager gequoteerd 4*-hotel verbleven dat eigenlijk veel beter was.
Om te overnachten prima, ontbijten zouden we er niet meer doen.

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Christine99978
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 juni 2018

Mooi huiselijk hotel geen mensen pakhuis Mooie tuin en thee"koepel" aardig en behulpzaam personeel en goed resteaurant en dicht bij museum kort om een feestelijk verblijf ik zou er zo weer naar toe gaan

Datum van verblijf: juli 2017
Bedank J S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
MontagueLondon, General Manager van The Montague on The Gardens, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juni 2018
Google-vertaling

Dear guest,

Many thanks for your kind words following your stay with us at The Montague on the Gardens Hotel.

I was happy read that overall you enjoyed your visit to us and I hope that you will get the chance to come and see us again soon.

My renewed thanks,

Dirk Crokaert
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 mei 2018

Absoluut top hotel. Weet als geen ander de Engelse stijl, stiptheid en beleefdheid te combineren met een eerlijke en oprechte genegenheid. Ik was hier met mijn zoon voor een voetbalmatch. Alles werd voor ons geregeld tot kleine attenties van ons favoriete team op de kamer toe. Bedankt aan het hele team!

Datum van verblijf: april 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Sven_Van_Rie
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
MontagueLondon, General Manager van The Montague on The Gardens, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 mei 2018
Google-vertaling

Dear guest,

Many thanks for your kind feedback following your recent stay at The Montague on the Gardens Hotel.

I was delighted that you enjoyed your stay with us and I hope you will come and visit us again soon.

My best wishes,

Dirk Crokaert
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 januari 2018 via mobiele applicatie

Het is niet alleen omdat we het geluk hadden dat we mochten genieten van een upgrade van kamer met kingsizebed naar een mastersuite (thx for this) dat deze overnachting een unieke belevenis bleek. Prachtig ingekapseld in een typische Londense straat krijg je al bij binnenkomst een zicht op prachtig authentiek interieur en verwelkomt het personeel je met open armen. Niets is hen te veel en alles met de glimlach. Gezellige bar en zowel continental als British breakfast zijn meer dan ok. Als er dan toch nog iets mag verbeteren dan is het het niveau van de wijnkaart rode wijn bij roomservice die niet in verhouding staat tot het niveau van het hotel...maar die neem ik volgende keer dan wel zelf mee want is detail in vergelijking met de overwhelming experience.

Datum van verblijf: januari 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank JNY48
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
MontagueLondon, General Manager van The Montague on The Gardens, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 januari 2018
Google-vertaling

Dear guest,

Many thanks for your feedback following your recent stay with us at The Montague on the Gardens Hotel.

I was happy to read that overall you enjoyed your stay with us.

We look forward to welcoming you back soon.

My best wishes,

Dirk Crokaert
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 oktober 2017 via mobiele applicatie

Prachtig oud engels hotel met een mooie kamer,niet erg groot, maar met alles erop en eraan, zelfs een handgeschreven kaart en koekjes om ons te verwelkomen.
Goed en zeer uitgebreid engels en continentaal ontbijt. Ook de lunch was goed verzorgd. Er was een mooie vergaderzaal.

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank berkesdaniella
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
MontagueLondon, General Manager van The Montague on The Gardens, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 oktober 2017
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for your kind feedback following your recent stay and meeting with us at The Montague on the Gardens Hotel.

I was really pleased to read that you enjoyed your stay with us and that you also enjoyed the service you received from the team.

We all look forward to welcoming you back soon.

My best regards,

Dirk Crokaert
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken