Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.682)
Beoordelingen filteren
4.682 resultaten
Waardering van reizigers
3.855
685
106
26
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
3.855
685
106
26
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 4.682 beoordelingen
Beoordeeld op 6 januari 2018 via mobiele applicatie

Het is niet alleen omdat we het geluk hadden dat we mochten genieten van een upgrade van kamer met kingsizebed naar een mastersuite (thx for this) dat deze overnachting een unieke belevenis bleek. Prachtig ingekapseld in een typische Londense straat krijg je al bij binnenkomst een zicht op prachtig authentiek interieur en verwelkomt het personeel je met open armen. Niets is hen te veel en alles met de glimlach. Gezellige bar en zowel continental als British breakfast zijn meer dan ok. Als er dan toch nog iets mag verbeteren dan is het het niveau van de wijnkaart rode wijn bij roomservice die niet in verhouding staat tot het niveau van het hotel...maar die neem ik volgende keer dan wel zelf mee want is detail in vergelijking met de overwhelming experience.

Verbleef: januari 2018, reisde met een partner
Bedank JNY48
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MontagueLondon, General Manager van The Montague on The Gardens, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 januari 2018
Google-vertaling

Dear guest,

Many thanks for your feedback following your recent stay with us at The Montague on the Gardens Hotel.

I was happy to read that overall you enjoyed your stay with us.

We look forward to welcoming you back soon.

My best wishes,

Dirk Crokaert
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 oktober 2017 via mobiele applicatie

Prachtig oud engels hotel met een mooie kamer,niet erg groot, maar met alles erop en eraan, zelfs een handgeschreven kaart en koekjes om ons te verwelkomen.
Goed en zeer uitgebreid engels en continentaal ontbijt. Ook de lunch was goed verzorgd. Er was een mooie vergaderzaal.

Verbleef: oktober 2017, reisde voor zaken
Bedank berkesdaniella
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MontagueLondon, General Manager van The Montague on The Gardens, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 oktober 2017
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for your kind feedback following your recent stay and meeting with us at The Montague on the Gardens Hotel.

I was really pleased to read that you enjoyed your stay with us and that you also enjoyed the service you received from the team.

We all look forward to welcoming you back soon.

My best regards,

Dirk Crokaert
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 december 2016

Wat een geweldig hotel! De ligging is fantastisch, om de hoek bij het British Museum en op loopafstand naar het theater en Covent Garden. In dit hotel is zo veel persoonlijke aandacht, van de receptie tot aan de service in het restaurant en de bar. We hebben ons enorm welkom gevoeld. De kamers en dan met name de badkamer is niet groot maar charmant ingericht en van alle gemakken voorzien. Het ontbijt is heerlijk. We hebben het er heerlijk gehad en komen bij een volgend bezoek aan Londen zeker terug!

Kamertip: Kies voor een kamer met een kingsize bed
  • Verbleef: december 2016, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank CarolineW1962
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MontagueLondon, General Manager van The Montague on The Gardens, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 december 2016
Google-vertaling

Dear guest,

Many thanks for your review following your recent stay with us at The Montague on the Gardens Hotel.

I was happy that you enjoyed your stay with us and I hope that you will come and stay with us again in the near future.

My kindest regards,

Dirk Crokaert
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 november 2016 via mobiele applicatie

Ons derde verblijf in "The Montague in the Gardens" was opnieuw een schot in de roos.
Vriendelijk en behulpzaam personeel zowel in het restaurant, de bar als in de lobby. Tevens een toffe en knusse kamer.
And last but not least op een boogscheut van het treinstation.

Verbleef: november 2016, reisde met een partner
Bedank Arlette D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MontagueLondon, General Manager van The Montague on The Gardens, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 november 2016
Google-vertaling

Dear guest,

Many thanks for your kind words following your return visit to the Montague on the Gardens Hotel.

I was happy that we once again met your expectations and all of the team look forward to welcoming you back once again in the near future.

My best regards,

Dirk Crokaert
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 augustus 2016 via mobiele applicatie

Voor de vierde keer weer een fantastisch verblijf gehad. Enorm vriendelijk personeel en prachtige kamers. Ook de afternoon tea is een echte aanrader. De locatie van het hotel is ook perfect, je loopt zo naar Covent Garden en theaters. Ik kom zeker terug.

Verbleef: augustus 2016
Bedank June B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MontagueLondon, General Manager van The Montague on The Gardens, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 augustus 2016
Google-vertaling

Dear guest,

Many thanks for taking the time to leave your feedback following your return stay with us at The Montague on the Gardens Hotel.

I was really happy that you enjoyed your stay including the afternoon tea you had with us.

We all hope that you will come and stay with us again soon.

My very best wishes,

Dirk Crokaert
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken