Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Radisson Blu Edwardian Hampshire Hotel
Hotels in de buurt
376 US$
245 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
410 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
317 US$
249 US$
Bloomsbury Hotel
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
233 US$
194 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Conrad London St. James(Londen)
396 US$
357 US$
Conrad
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
200 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
246 US$
223 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
Park International Hotel(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
175 US$
164 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Restaurant
  • Bar/lounge
London House Hotel(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
118 US$
90 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
266 US$
233 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (3.100)
Beoordelingen filteren
3.100 resultaten
Waardering van reizigers
1.922
711
247
138
82
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.922
711
247
138
82
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
FilterenAlle talen
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.100 beoordelingen
11 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor het eerst naar London met vader! Daarom dit hotel gekozen in het centrum! Een geweldig locatie op loopafstand van alles! Geweldig hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel! Ontbijt erg lekker, je wordt altijd vriendelijk welkom geheten!

Verbleef: December, 2017, reisde met familie
Bedank Marcel B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DanielCamargoScholz, Manager van Radisson Blu Edwardian Hampshire Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 december 2017
Google-vertaling

Dear Marcel B,

Thank you for choosing our Radisson Blu Edwardian Hampshire Hotel for your last stay in London’s Theatre and shopping Land.

We are delighted to know about your nice experience with our staff, the excellent location of our Hotel and of course our great Breakfast selection.

Thank you very much for your great review and we very much look forward to your next visit.

All the best,

Daniel
Duty Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtig hotel op een TOP locatie. Enorm genoten van de pracht in het hotel en het vriendelijke en zeer behulpzame personeel. En het ontbijt was zo vreselijk lekker!!!!! Neem vooral iets van de kaart, het is allemaal goed.

Verbleef: Mei, 2017, reisde met een partner
1  Bedank DebbyHendriks
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DanielCarmagoScholz, Manager van Radisson Blu Edwardian Hampshire Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 juni 2017
Google-vertaling

Dear DebbyHendriks,

Thank you for choosing our Radisson Blu Edwardian Hampshire Hotel for your last stay in London’s Theatre and shopping Land.
I am delighted to know about your first-class experience with our new breakfast experience and the great service of our hotel staff.

Thank you very much for your great feedback and we very much look forward to your next visit.

All the best,

Daniel
Duty Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij bezochten dit hotel enkele jaren geleden, begin december. Het was mijn eerste keer dat ik Londen bezocht en onder de indruk van deze mooie stad. De ligging van dit hotel is heerlijk, overal dichtbij en op Leicester Square zelf is ook altijd wat te beleven!
Het hotel heeft grandeur maar toch gaat het er niet al te formeel aan toe. Heerlijk ontbijt! Vriendelijk personeel! De kamers zijn heel proper en netjes ingericht met alle comfort en luxe. Jammer was het zicht uit onze kamer...we keken op een muur en raam van het achterliggende gebouw. Verder niets op aan te merken!

Verbleef: December, 2016, reisde met een partner
Bedank Laura A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DanielCarmagoScholz, Manager van Radisson Blu Edwardian Hampshire Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 juni 2017
Google-vertaling

Dear Laura A,

Thank you for choosing our Radisson Blu Edwardian Hampshire Hotel for your last stay in London’s Theatre and shopping Land.
We are delighted to know about your good experience with our staff and our new restaurant.

Thank you very much for your great feedback and we very much look forward to your next visit.

All the best,

Daniel
Duty Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel ligt ideaal voor een toeristisch bezoek aan London. Heel centraal en metrohalte Leicester Square om de hoek. De lobby, de bar en het restaurant (ook voor ontbijt) zijn onlangs verbouwd. En dat ziet er mooi uit. Open keuken waar het zeer goede ontbijt met ruime keuze wordt bereid. Dus echt vers fruit, echt vers sap, scrambled eggs vers bereid of zelfs ei op bestelling (probeer de Mexicaanse variant). Maar ook een uitgebreide keuze aan broodbeleg. De begane grond van het hotel uitstekend in orde. De kamers vind wat gedateerd (of misschien gewoon Engels) en zouden ook wel een opknapbeurt mogen hebben. In ieder geval beter onderhoud. Ook wat aan de krappe kant, de kamer. Niet slecht, maar steekt teveel af bij wat reeds verbouwd is. Prima bed overigens.

Verbleef: Mei, 2017, reisde voor zaken
Bedank SuperM66
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DanielCarmagoScholz, Manager van Radisson Blu Edwardian Hampshire Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 mei 2017
Google-vertaling

Dear SuperM66,

Thank you taking the time to share your recent experience at the Radisson Blu Edwardian Hampshire Hotel with us. We value all of our guests’ feedback, both positive and negative, as it is essential to the improvement of our service standards at the hotel.
I am pleased that you enjoyed the variety and looks of our new restaurant and also the breakfast choices and set-up.
I am also truly sorry that the room which you had booked was not to your entire liking. Due to the nature of our building (Former “Royal Dental Hospital”) we do have varying sizes and decors across our room categories, therefore I am sure should you choose to return to us again we could advise in finding a room suitable to your expectations.

Please do contact me directly at the hotel and I will be more than happy to assist.

Best Regards,

Daniel
Duty Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Eind november verbleven we 2 nachten in dit hotel. Een zeer groot pluspunt is de ligging: nabij veel dingen, dichtbij is een metro, vele restaurantjes, theaters,... De kamer was behoorlijk groot (zeker voor een stad als London). Een leuke touch dat er in de lobby elke avond snoepjes staan om mee te nemen. Ook bij aankomst waren snoepjes en chocolade aardbeien aanwezig als welkomsgeschenk, super leuk!

Het ontbijt was goed maar geen hoogvliegers (we hebben wel nooit besteld vanop de menukaart). Vriendelijk personeel! Het enige nadeel voor ons is dat er weinig plaats is om een glaasje te drinken in de avond in de bar (ene avond hebben we aan de bar gestaan, laatste avond mochten we een tafel gebruiken voor 1 uur. Het personeel deed zijn best maar er was gewoon geen plaats). Er worden wel hele lekkere cocktails geserveerd!! Al bij al een aanrader!

Verbleef: November, 2016, reisde met een partner
Bedank Sara W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DanielCarmagoScholz, Manager van Radisson Blu Edwardian Hampshire Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 december 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for choosing our Radisson Blu Edwardian Hampshire Hotel for your last stay in London’s Theatre and shopping Land.
We are pleased to know about your great experience with our staff and the great location of our Hotel. And yes, the sweet corner in our Lobby is very tempting I must agree with you…….!!!
Our Bar is very popular with guests and theatre goers but we always do our best to get guests a good table.

Thank you very much for your great feedback and we very much look forward to your next visit.

All the best,

Daniel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken