Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
The Tower(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
125 US$
116 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 11% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 11% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 131 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

282 US$
211 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
Point A Hotel, London Kings Cross St Pancras(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
99 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
The Lodge Hotel, Putney(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
144 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Radisson Blu Edwardian Grafton Hotel(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
173 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Strand Palace Hotel(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
185 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Novotel London ExCeL(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
131 US$
107 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 19% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 19% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 132 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

331 US$
316 US$
Montague Hotel
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Ibis London City-Shoreditch(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
140 US$
124 US$
ibis
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
257 US$
207 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (1.405)
Beoordelingen filteren
1.405 resultaten
Waardering van reizigers
659
416
164
95
71
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
659
416
164
95
71
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.405 beoordelingen
25 januari 2017 beoordeeld

Heerlijk verblijf gehad. Kamers waren erg net en ruim, zalige bedden. Zeer vriendelijk personeel, waren zeer behulpzaam. Hebben er genoten van een heerlijke high tea, lekkere keuken in het algemeen. Ze mogen me zeker terug verwachten!!

  • Verbleef: januari 2017, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jill R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GM159, Manager van The Colonnade London, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 januari 2017
Google-vertaling

Dear guest,

I was so pleased to read your excellent review on your recent stay here at The Colonnade Hotel.

It fills me with great joy to learn that you enjoyed your stay so much and you found my team to be the most attentive and helpful.

Rest assured that I will be sharing your kind words and comments to the whole of the team and they will be just as thrilled to learn that you had such a great experience with us.

My team and I look forward to welcoming you back for your next trip to London.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 januari 2017 beoordeeld

We hebben genoten van ons verblijf. We hadden twee kamers. Kamer nr. 11 en nr. 27. De bedden zijn voorzien van een heerlijke matras. De inrichting van de kamers is heel karaktervol. Gratis water, koffie en thee op de kamer. We hadden continental ontbijt. Ze zijn speciaal om Nutella choco geweest voor onze dochter. Gemakkelijk te bereiken met de metro. Op 1' van Warwick station. Heerlijk rustig en kleinschalig. Heel vriendelijk personeel.

  • Verbleef: januari 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank 42lynn2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GM159, Manager van The Colonnade London, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 januari 2017
Google-vertaling

Thank you for taking the time to write this wonderful 5 star review of your recent stay at The Colonnade Hotel.
Minnie the cat and the rest of the team hope to be able to welcome you back to the hotel in the near future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 mei 2016 beoordeeld

algemene indruk is het hotel is wel wat gedateerd maar wel netjes. het personeel is erg correct en behulpzaam. De kamer was klein, maar voldeed wel. Puntje van kritiek was de badkamer - deze was wat ouder en vertoonde wat probleempjes.(kitwerk douchehoek)
al met al wel tevreden

Kamertip: kamer had iets groter gemogen-
  • Verbleef: april 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Bedank 455johanb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GM159, Manager van The Colonnade London, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 mei 2016
Google-vertaling

Thank you for taking the time to write the lovey review on Tripadvisor.
I hope we will have an early opportunity to welcome you back to The Colonnade.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 week geleden beoordeeld
Google-vertaling

Verbleef: maart 2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 week geleden beoordeeld
Google-vertaling

  • Verbleef: juli 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken