Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Ibis London City-Shoreditch(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
139 US$
123 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Point A Hotel, London Kings Cross St Pancras(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
136 US$
109 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
253 US$
197 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
The Lodge Hotel, Putney(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
186 US$
133 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Novotel London ExCeL(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
109 US$
100 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Radisson Blu Edwardian Grafton Hotel(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
285 US$
169 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 14% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 14% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 196 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

The Tower(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
135 US$
122 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 14% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 14% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 142 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

330 US$
299 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
255 US$
200 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
526 US$
444 US$
Sofitel
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (5.102)
Beoordelingen filteren
5.102 resultaten
Waardering van reizigers
2.747
1.218
579
319
239
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.747
1.218
579
319
239
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 5.102 beoordelingen
4 juli 2017 beoordeeld

Dit hotel was voor mij geboekt door het management van Adele naar aanleiding van haar "final" weekend. Dit is één van de mooiste hotel waar ik ooit verbleef. Mega grote kamer en dito badkamer. Zeer chique. De locatie was top, zeer centraal en slechts een paar passen van Buckingham Palace. Het onthaal was zeer vriendelijk en het ontbijt was voortreffelijk.

  • Verbleef: juli 2017, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Guy B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BothoStein1, Deputy General Manager van The May Fair Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 juli 2017
Google-vertaling

Thank you for taking the time to share your May Fair experience and for your 5* review, I do hope that you will come back and stay with us again very soon.
Kind regards,
Botho Stein
Deputy General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel in het centrum van London. Veel bezienswaardigheden op loopafstand. Royale kamer met een heel goed bed en een royale badkamer. Valet service beschikbaar kost echter 55,00 per dag en het ontbijt 36,00 p.p.

Verbleef: mei 2017
Bedank Martin F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BothoStein1, Deputy General Manager van The May Fair Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 mei 2017
Google-vertaling

Dear Martin,
Thank you for taking the time to share your May Fair experience and pleased that you had a pleasant stay. Our car valet charges are based on NCP car parking charges which in central London can be quite high, I do hope that you will stay with us again in the near future.
Kind regards
Botho Stein
Deputy General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Heb hier overnacht voor mijn werk maar het is echt klasse. Alles netjes verzorgd en top personeel! Voor herhaling vatbaar, even in stijl reizen Het ontbijt was top maar kan met net wat meer personeel beter zijn

Verbleef: februari 2016, reisde voor zaken
Bedank Frankyuan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BothoStein1, Asst. Front of House Manager van The May Fair Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 december 2016
Google-vertaling

Dear Frankyuan,
Thank you so much for taking the time to share your experience of your stay at The May Fair and I do hope that you will come and stay with us again in the near future. Kind regards.
Daniele Chimera
Asst. Front of House Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 november 2016 beoordeeld

The May Fair Hotel ligt op een super locatie in het centrum.
Kamers zijn prima maar niks bijzonders , badkamers kunnen wel een makeover gebruiken.
Er is een trendy bar in het hotel waar het in het begin van avond erg druk en gezellig was.
Het is mogelijk om als hotelgast een tafel te reserveren in de bar.
Ontbijt is ook prima in Mayfair Kitchen.

  • Verbleef: november 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank AdriePlomp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BothoStein1, Deputy General Manager van The May Fair Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 november 2016
Google-vertaling

Thank you for choosing The May Fair for your trip to London and do hope that you will come and stay with us again soon!
Kind regards
Botho Stein
Deputy General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 november 2016 beoordeeld

Een fijn verblijf gehad in the Mayfair. De lokatie is zeer goed en in de buurt van goede restaurants en op loopafstand van de shopping straat New Bondstreet. Zeer goed ontvangen door Guest Relations Manager Matteo Morino. Hij zorgt ervoor dat het aan niks ontbreekt tijdens het verblijf. Ontbijt buffet is zeer verbeterd en ruime keuze.
De gym is prima. Het spa gedeelte is wel iets te kleiner dan verwacht.
Wij gaan zeker nog eens terug.

  • Verbleef: november 2016, reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Melanievp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BothoStein1, Deputy General Manager van The May Fair Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 november 2016
Google-vertaling

Thank you so much for choosing The May Fair for your trip to London and so pleased that you enjoyed your stay. We look forward to welcoming you back in the near future.
Kind regards
Botho Stein
Deputy General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken