Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (5.209)
Beoordelingen filteren
5.209 resultaten
Waardering van reizigers
2.819
1.230
592
325
243
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.819
1.230
592
325
243
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 5.209 beoordelingen
3 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor een weekendje Londen was dit een prima locatie. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Goeie cocktailshakers achter Opvallend veel hele dure auto's voor de deur in het weekend dat wij er waren.

Verbleef: september 2016, reisde met een partner
Bedank Ivor K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BothoStein1, Deputy General Manager van The May Fair Hotel, Mayfair, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 september 2016
Google-vertaling

Dear Ivor,
Thank you so much for taking the time to share your May Fair experience and so pleased you enjoyed your stay, I do hope that you will come back and stay with us again very soon......we have lots more cocktails for you to sample!
Kind regards
Botho Stein
Deputy General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 januari 2016 beoordeeld

zeer leukhotel goede lplaats zeer net goede staf maar een pover ontbijd twee soorten kaas drie soorten vlees en ei zo veel u wild alles voor de engelse gebruiker niets voor de mensen buiten de uk ze werken er aan was het antwoord geen vijf en veertig euro waard per persoon

Kamertip: kamer zevenhonder en acht zeer goed
  • Verbleef: december 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
1  Bedank SarahGhent_Belgium
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
May811, Deputy General Manager van The May Fair Hotel, Mayfair, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 januari 2016
Google-vertaling

Dear Sarah,
Thank you so much for taking the time to share your experience of your stay with and I'm sorry that you were disappointed with our breakfast choices and I will certainly bring this to the attention of our Executive Head Chef, I do hope that you will come back and try our breakfast again very soon.
Kind regards
Botho Stein
Deputy General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 december 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitstekende locatie voor een citytrip naar Londen. Dichtbij metro een busstop. Veel bezienswaardigheden op loopafstand.
De ontvangst is keurig in een hele mooie lobby.
De kamer groot genoeg met een kleine badkamer met toilet.
Geen last van straat lawaai. Het bed is het beste wat ik ooit in een hotel ben tegengekomen.
We hebben een avond in het restaurant gedineerd en dit kunnen we iedereen aanraden.
Helaas stoort de tv en werden de koffie lepeltjes wel weggehaald met niet teruggebracht.
Van hieruit Londen bezoeken is een echte aanrader.

Verbleef: december 2015, reisde met een partner
Bedank Hans K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
May811, Deputy General Manager van The May Fair Hotel, Mayfair, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 december 2015
Google-vertaling

Dear Hans,
Thank you for taking the time to write such a lovely review and so pleased that you enjoyed your stay. I do hope that we will see you again very soon here at The May Fair!
Kind regards
Botho Stein
Deputy General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi hotel ...
Service goed
Personeel heel vriendelijk en beleefd
Ontbijt uitgebreid en heerlijk vers .
Centraal gelegen , veel op redelijke loopafstand
Max 20 min tot 30 min
Kamers groot schoon en netjes zeker ook de badkamer

Kamers ruim
Minpuntje uitzicht kamer slecht
Een raam wat uitkijkt op een ander groot gebouw

Prijs natuurlijk hoger vanwege ligging

Verbleef: juli 2015
Bedank Wim B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 april 2015 beoordeeld

Wij waren er voor een weekendje Londen. Perfecte uitvalhoek om Londen te verkennen. Dichtbij Buckingham Palace en dichtbij de Underground Green Park. Zorg dat je een Oyster card koopt voor de Underground dat scheelt echt veel geld. Hotel is erg netjes, goede service en een fijne badkamer. Ook de bedden slapen erg goed.

Kamertip: Op de 6e verdieping keken we uit op de binnenplaats. Totaal geen geluid van buiten gehoord.Erg fijn!
  • Verbleef: april 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
2  Bedank danidaan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
May811, General Manager van The May Fair Hotel, Mayfair, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 april 2015
Google-vertaling

Thank you for your kind review and I was delighted to hear you enjoyed your stay with us.
We very much hope to welcome you back soon.
With my best wishes,
Botho Stein
Deputy General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken