Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fijn hotel”
Beoordeling van The May Fair Hotel

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 11 websites!
The May Fair Hotel
Beoordeeld als nr. 224 van 1.081 hotels in Londen
Certificaat van uitmuntendheid
14 november 2016 beoordeeld

Een fijn verblijf gehad in the Mayfair. De lokatie is zeer goed en in de buurt van goede restaurants en op loopafstand van de shopping straat New Bondstreet. Zeer goed ontvangen door Guest Relations Manager Matteo Morino. Hij zorgt ervoor dat het aan niks ontbreekt tijdens het verblijf. Ontbijt buffet is zeer verbeterd en ruime keuze.
De gym is prima. Het spa gedeelte is wel iets te kleiner dan verwacht.
Wij gaan zeker nog eens terug.

  • Verbleef: November, 2016, reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Melanievp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BothoStein1, Deputy General Manager van The May Fair Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 november 2016
Google-vertaling

Thank you so much for choosing The May Fair for your trip to London and so pleased that you enjoyed your stay. We look forward to welcoming you back in the near future.
Kind regards
Botho Stein
Deputy General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (4.920)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 4.920 beoordelingen

3 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor een weekendje Londen was dit een prima locatie. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Goeie cocktailshakers achter Opvallend veel hele dure auto's voor de deur in het weekend dat wij er waren.

Verbleef: September, 2016, reisde met een partner
Bedank Ivor K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BothoStein1, Deputy General Manager van The May Fair Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 september 2016
Google-vertaling

Dear Ivor,
Thank you so much for taking the time to share your May Fair experience and so pleased you enjoyed your stay, I do hope that you will come back and stay with us again very soon......we have lots more cocktails for you to sample!
Kind regards
Botho Stein
Deputy General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 januari 2016 beoordeeld

zeer leukhotel goede lplaats zeer net goede staf maar een pover ontbijd twee soorten kaas drie soorten vlees en ei zo veel u wild alles voor de engelse gebruiker niets voor de mensen buiten de uk ze werken er aan was het antwoord geen vijf en veertig euro waard per persoon

Kamertip: kamer zevenhonder en acht zeer goed
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: December, 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
1  Bedank SarahGhent_Belgium
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
May811, Deputy General Manager van The May Fair Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 januari 2016
Google-vertaling

Dear Sarah,
Thank you so much for taking the time to share your experience of your stay with and I'm sorry that you were disappointed with our breakfast choices and I will certainly bring this to the attention of our Executive Head Chef, I do hope that you will come back and try our breakfast again very soon.
Kind regards
Botho Stein
Deputy General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 december 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitstekende locatie voor een citytrip naar Londen. Dichtbij metro een busstop. Veel bezienswaardigheden op loopafstand.
De ontvangst is keurig in een hele mooie lobby.
De kamer groot genoeg met een kleine badkamer met toilet.
Geen last van straat lawaai. Het bed is het beste wat ik ooit in een hotel ben tegengekomen.
We hebben een avond in het restaurant gedineerd en dit kunnen we iedereen aanraden.
Helaas stoort de tv en werden de koffie lepeltjes wel weggehaald met niet teruggebracht.
Van hieruit Londen bezoeken is een echte aanrader.

Verbleef: December, 2015, reisde met een partner
Bedank Hans K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
May811, Deputy General Manager van The May Fair Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 december 2015
Google-vertaling

Dear Hans,
Thank you for taking the time to write such a lovely review and so pleased that you enjoyed your stay. I do hope that we will see you again very soon here at The May Fair!
Kind regards
Botho Stein
Deputy General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi hotel ...
Service goed
Personeel heel vriendelijk en beleefd
Ontbijt uitgebreid en heerlijk vers .
Centraal gelegen , veel op redelijke loopafstand
Max 20 min tot 30 min
Kamers groot schoon en netjes zeker ook de badkamer

Kamers ruim
Minpuntje uitzicht kamer slecht
Een raam wat uitkijkt op een ander groot gebouw

Prijs natuurlijk hoger vanwege ligging

Verbleef: Juli, 2015
Bedank Wim B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Londen bekeken
Mayfair
Flemings Mayfair
Flemings Mayfair
nr. 118 van 1.081 in Londen
1.947 beoordelingen
Mayfair
Holiday Inn London Mayfair
Holiday Inn London Mayfair
nr. 390 van 1.081 in Londen
2.316 beoordelingen
Mayfair
The Chesterfield Mayfair
The Chesterfield Mayfair
nr. 16 van 1.081 in Londen
3.418 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Mayfair
The Westbury Mayfair
The Westbury Mayfair
nr. 410 van 1.081 in Londen
1.530 beoordelingen
Mayfair
InterContinental London Park Lane
St. James's
St. James's Hotel and Club
St. James's Hotel and Club
nr. 102 van 1.081 in Londen
896 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In The May Fair Hotel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over The May Fair Hotel

Adres: Stratton Street, Londen W1J 8LT, Verenigd Koninkrijk
Locatie: Verenigd Koninkrijk > Verenigd Koninkrijk > Londen > Mayfair
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Casino en gokken Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Restaurant Roomservice Spa Suites Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 3 casinohotel in Londen
Nr. 49 spahotel in Londen
Nr. 86 familiehotel in Londen
Nr. 108 zakenhotel in Londen
Nr. 150 romantisch hotel in Londen
Nr. 165 luxe hotel in Londen
Prijsklasse: 233 € - 488 € (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — The May Fair Hotel 5*
Aantal kamers: 404
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Ctrip TA, Expedia, Hotels.com, Agoda, TripOnline SA, HotelQuickly en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij The May Fair Hotel met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
May Fair London
Mayfair Hotel London
May Fair Hotel London

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding