Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Ibis London City-Shoreditch(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
139 US$
123 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Point A Hotel, London Kings Cross St Pancras(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
132 US$
109 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
253 US$
197 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
The Lodge Hotel, Putney(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
181 US$
133 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Novotel London ExCeL(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
109 US$
100 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Radisson Blu Edwardian Grafton Hotel(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
285 US$
169 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 14% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 14% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 196 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

330 US$
299 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
The Tower(Londen)(Heel veel waar voor je geld!)
135 US$
122 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 14% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 14% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 142 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

255 US$
200 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
474 US$
444 US$
Sofitel
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (2.787)
Beoordelingen filteren
2.787 resultaten
Waardering van reizigers
2.420
244
60
37
26
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.420
244
60
37
26
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.787 beoordelingen
5 februari 2016 beoordeeld

Afgelopen week voor een congres in London geweest. Plaats van handeling was het Corinthia-hotel in Whitehall. Geweldig om even in deze typische Engelse deftigheid gedompeld te worden. De portier die met een zwaai de deur van de taxi opendoet. De geweldige kroonluchters. Zalen met Kortische zuilen. Maar ook zoeken naar de garderobe die ergens in de kelder zit verstopt. Een geweldig mooie historische plek en een inspirerende omgeving voor een congres.

  • Verbleef: februari 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank Jan Willem V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ThomasMFischer, General Manager van Corinthia Hotel London, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 februari 2016

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze recensie over het verblijf in Corinthia Hotel London. Het gebouw begon als de Grand Hotel Metropole in 1885, waarna het gebruikt werd voor de overheid door het Ministerie van Defensie. In 2011 is het gebouw gerenoveerd en naam het de naam Corinthia London aan.

Het hotel is ideaal voor de zakelijke reiziger; de vele faciliteiten die wij bieden maken het verblijf zeer aangenaam, met name de flexibele check in / check out tijd, business center, internationale media hubs & complimentair internet. Het doet ons goed om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf en wij hopen u spoedig weer te mogen verwelkomen bij Corinthia London.

Met vriendelijke groet, Thomas M. Fischer, General Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 januari 2013 beoordeeld


De afgelopen jaren verbleven wij meerdere malen in the Connaught in Mayfair Londen; een 5-sterren plus hotel dat haar verwachtingen meer dan waar maakt. Vanwege de positieve recensies op deze website besloten wij om de afgelopen jaarwisseling 4 nachten te logeren in het Corinthia Hotel. Onze indruk is echter gemengd. De kamers en badkamers zijn groot, de bedden comfortabel en de spa is mooi. Maar wij voelen ons niet welkom in dit hotel; de gast lijkt niet centraal te staan.

Een recensie die op 6 januari jl. door een andere gast op deze website is geplaatst, vertoont grote overeenkomsten met onze ervaringen. Enkele indrukken van ons verblijf:
- wij arriveerden op vrijdagmiddag rond 13 uur, het was niet erg druk bij de receptie en toch duurde het bijna 15 min voordat het personeel (dat druk was met opruimen van documenten) ons welkom heette en behulpzaam was bij het inchecken. Vervolgens was de receptionist vrij stellig dat wij slechts 3 overnachtingen geboekt hadden, terwijl dit er 4 waren. Het kostte enige overredingskracht (van ons) voordat de receptionist toch wel bevestigde dat wij 4 nachten geboekt hadden
- bij aankomst op de kamer gaf de medewerker die ons begeleidde aan dat de telefoon niet werkte. De technicus die vervolgens langskwam om de telefoon te "repareren" ontkende dit echter en vroeg aan ons waarom hij opgeroepen was... de telefoon werkte toch.. opmerkelijk
- toen wij 's avonds na het diner (buiten de deur) terug in het hotel kwamen bleek de temperatuur op onze kamer vrij hoog, ondanks dat de airco de gehele tijd actief was geweest
- in de ochtend van dag 2 vroegen wij bij de receptie of wij een welkomstkadootje op de (nota bene door ons geboekte) kamer konden leggen van een vriend die 's middags zou arriveren, maar dit bleek onmogelijk. Daarnaast bleek dat zijn kamer op etage 1 was geboekt terwijl wij op etage 5 verbleven. Na enig aandringen en een stevig gesprek met de manager bleek het - uiteindelijk - mogelijk om onze vriend op dezelfde verdieping onder te brengen. Jammer dat een 5-sterren hotel van "deze standing" dit niet van nature regelt
- het personeel in de restaurants is weliswaar vriendelijk, maar zeer...zeer moeilijk te verstaan. Het gaat wellicht te ver om te verwachten dat alle personeel 'native English speaker' is maar een goede talencursus is nodig
- onderdeel van onze boeking was een welkomstdrankje. De receptie verwijst ons hiervoor naar de hotelbar. Aldaar stamelt het personeel of wij gaan eten in het Massimo restaurant, wat niet het geval is. Bij verschillende personeelsleden moeten wij steeds weer uitleggen dat wij "ons welkomstdrankje" komen nuttigen... wat na 20 minuten eindelijk geserveerd wordt, maar "welkom" voelen wij ons inmiddels niet meer

Het Corinthia voldoet aan de 5-sterren vereisten... doch niet meer dan dat. Wij logeren de volgende keer weer in The Connaught

  • Verbleef: december 2012, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
6  Bedank Marco M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 week geleden beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Verbleef: juli 2018, reisde met vrienden
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ThomasKochsGM, General Manager van Corinthia Hotel London, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 week geleden
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Verbleef: juli 2018, reisde met vrienden
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ThomasKochsGM, General Manager van Corinthia Hotel London, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 week geleden
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Verbleef: juli 2018, reisde met familie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ThomasKochsGM, General Manager van Corinthia Hotel London, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 week geleden
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken