Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Londen
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Excellent variety of HQ meats”
Beoordeling van Gaucho Tower Bridge

Gaucho Tower Bridge
Een tafel reserveren
LiveBookingsRestaurants
OF
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 992 van 28.837 Restaurants in Londen
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 32 US$ - 129 US$
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten, Romantisch, Grote groepen
Dineropties: Ontbijt, Lunch, Na sluitingstijd, Diner, Reserveringen
Wijk: Southwark
29 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Geen goedkope tent maar wel een plek waar je geweldige stukken grilled meat kan eten. Open keuken met grote grill waarachter "the master" verschillende mooie stukken vlees bereid. Goed gelegen met uitzicht op London Bridge.

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank joostk236
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.111)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 2.111 beoordelingen

28 mei 2017 beoordeeld

Met 4 personen hier gegeten. Vlees had een uitstekende kwaliteit, namen alleen hoofdgerecht met frisdrank erbij. Rekening was 165,-- dat vonden wij pittig aan de prijs.

Datum van bezoek: mei 2017
Bedank Casper B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier met een grote groep geluncht. De rump steak is heerlijk mals. Als je bijgerechten wilt, moet je los bestellen. De bediening is niet heel snel en vrij formeel. De inrichting met talloze koeienhuiden is wel leuk gedaan, wij zaten in de kelder, dus zonder verder uitzicht. Dit restaurant heeft een aardige selectie aan Gin cocktails.

Datum van bezoek: januari 2017
Bedank Arjen P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 januari 2017 beoordeeld

Bij toeval langs gelopen en op zoek naar een bovengemiddelde plek om lekker samen te eten. Nette ontvangst met gastdame en mooie plek centraal in het restaurant gekregen. Met uitzicht naar buiten en naar de open keuken. Leuke uitleg over de verschillende soorten vlees. voorgerecht was niet gelukt bij partner, maar kwam wat anders voor in de plaats. Nette verzorging, maar mag wat mij betreft iets minder afstandelijk en minder formeel. Het eten is een moment van ontspanning en daar kan de gastvrouw of heer een positieve bijdrage aan leveren door zich aan te passen aan de betreffende gast en atmosfeer. Super lekker hoofdgerecht gegeten, van hoog niveau zoals het vlees was bereid. Idem van partner. Dus erg lekker gegeten op een mooie plek met ruimte voor groei (meer relaxt) door de bediening.

Datum van bezoek: januari 2017
Bedank ronspek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 januari 2017 beoordeeld

Modern interieur, vriendelijke bediening, niet goedkoop maar wel heel lekker.
We bestelden hier een chateaubriand van 700 gr. (Gaucho is een echt vleesrestaurant) We zaten aan de open keuken wat heel leuk was je zag alles klaarmaken.

Datum van bezoek: december 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Pannecoucke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Gaucho Tower Bridge bekeken, bekeken ook

 

In Gaucho Tower Bridge geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding