Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Betalingen van partners hebben invloed op de volgorde van de weergegeven prijzen, en voor uitgelichte of gesponsorde sorteringen kunnen de betalingen van partners ook invloed hebben op de volgorde van de vermelde accommodaties.
Beoordelingen (3.430)
Beoordelingen filteren
3.430 resultaten
Waardering van reizigers
1.366
1.127
495
188
254
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.366
1.127
495
188
254
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.430 beoordelingen
Beoordeeld op 23 mei 2019

Super fijn hotel om een paar dagen London te bezichtigen. Prettig personeel dat 24 uur voor je klaar staat. Goed geregeld ontbijt en ook daar was de service uitstekend! Zeker een aanrader en we komen zeker nog eens terug.

Datum van verblijf: april 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank rickemonds
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PGHotelManagement, Guest Relations Manager van Park Grand London Paddington, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 mei 2019

Dear rickemonds,

We cannot but appreciate your wonderful feedback on your stay at Park Grand London Paddington. Our hard working team was pleased to serve you at the duration of your stay. We are so glad that you had a chance to relax and enjoy your time while staying with us. It is extremely important for us to guarantee you a good night sleep and compliment your stay with some little details. It is our strong belief that It's the little details that are vital, because little things make big things happen. Our doors are always open for you. We are hoping to welcome you back soon.

Kind regards
Julia

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 september 2018 via mobiele applicatie

Dit hotel had een top locatie en was centraal gelegen. Tijdens carnaval konden wij lopend daar naar toe. Daarnaast was de verbinding goed met uber en het openbaar vervoer.

Het personeel in het hotel was zeer vriendelijk en het eten (English breakfast) was goed!

Ik heb genoten van mijn verblijf. De kamers waren schoon, rustige buurt en er is een avondwinkel om de hoek.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Cleopatra2110
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PGHotelManagement, Manager van Park Grand London Paddington, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 september 2018

Dear Cleopatra2110,

Thank you very much for sharing the travel experience you had with Park Grand London Paddington. We are delighted to read the kind words you address to our reception staff, they were only too glad to be of help and you enjoyed the advantages of the hotel's location. Providing exceptional customer service always remains our primary task. We would love to welcome you back to our hotel provide the service which meets your high standards.

Kind regards
Julia

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 januari 2018 via mobiele applicatie

Een super centraal gelegen hotel! Geweldig meedenkend en betrokken medewerkers. Prachtige kamer en door omstandigheden in het hotel gegeten, maar wat was dat lekker en bovenal erg goed. In het hotel komen we al jaren maar ook het restaurant staat nu op onze keuzelijst

Datum van verblijf: januari 2018
Bedank EdwinS1211
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PGHotelManagement, Front Office Manager van Park Grand London Paddington, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 februari 2018

Dear Edwin S,

Thank you very much for sharing the travel experience you had with Park Grand London Paddington. We were happy to do our best to suit your needs. It is great to read that you enjoyed the food and had a great time exploring London from our convenient location. We would love to welcome you back to make your stay even more comfortable.

Kind regards,
Andrea Rico

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 januari 2018

Tweede verblijf hier, rustig gelegen, modern ingericht, heel net en verzorgd. Ruime kamer voor 3 (Junior Suite, kingsize bed + sofabed voor puber) met ruime badkamer, afsluitbare inkom (ideaal om valiezen te stallen) en apart kamertje voor jassen, koelkast en zelfs strijkplank. Prima ontbijt, vriendelijke bediening, in heel het hotel trouwens. Eten in de buurt deden wij bij The Mitre, pub in het verlengde van de straat. Hotel op 7-8 minuten stappen van station Paddington, op Circle Line neem je uitgang Praed Street, dichtst bij straat van het hotel. Lichte slapers nemen best oordopjes mee, enkele beglazing. Goede verduistering van de kamer. Uitstekende value for money voor wat wij betaald hebben.

Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Kamers
    • Service
Bedank LiedekerkeTripper
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PGHotelManagement, Guest Relations Manager van Park Grand London Paddington, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 januari 2018

Dear LiedekerkeTripper,

Thank you very much for your candid review of your recent stay at Park Grand London Paddington. We are delighted to read that you found the hotel experience to be great and very much appreciate you mentioning our fantastic team and convenient location. Providing our guests with the best possible hospitality and service has always been our mission. It would be such a pleasure to personally welcome you back to our hotel and provide the customer service you deserve.

Kind regards,
Andrea Rico

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 mei 2017 via mobiele applicatie

Fijn hotel, vlakbij metro en Hyde Park.
Prettige grote drie-persoons kamer. Uitgebreid ontbijt. Volgends hotel hadden we geen ontbijt geboekt via Booking.com maar dit werd direct netjes bijgewerkt met de email bevestiging.

Datum van verblijf: mei 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank deckersp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PGHotelManagement, Front Office Manager van Park Grand London Paddington, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 mei 2017

Dear deckersp,

Thank you for taking the time to leave the comment for your stay at Park Grand London Paddington. We do appreciate your feedback which will help us to make our hotel even better. We would love to welcome you back again.

Kind Regards,
Sofia Gomes

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken