Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.354)
Beoordelingen filteren
3.354 resultaten
Waardering van reizigers
2.572
608
127
31
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.572
608
127
31
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 3.354 beoordelingen
Beoordeeld op 31 december 2015 via mobiele applicatie

We hebben High tea genuttigd in Hotel Kensington. Het was een fijne ervaring. Het hotel is zeer luxueus en de bediening was zeer goed. Aangezien dit typisch Engels is raden wij het aan voor de mensen die Londen op een andere manier willen beleven dan het massatoerisme. Prijs kwaliteit is dit zeer aan te raden.

Verbleef: december 2015, reisde met familie
1  Bedank Gunter H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 november 2015

Tijdens vier dagen Londen in dit gezellige hotel verbleven.
Opvallend vriendelijk en hulpvaardig personeel. Inrichting van het hotel is smaakvol.
Kamers zijn verzorgd en gezellig. Ontbijt is zeer royaal.
Lunch en diner heel goed.
Kortom, hier wil je heel graag terug komen.

  • Verbleef: november 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Anna D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Steffi Z, Guest Relations Manager van The Kensington Hotel London, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 november 2015
Google-vertaling

Dear Guest,

I cannot thank you enough for your brilliant review. To find out that we became your home away from home, makes us very, very happy and shows us that we are on the right path. I have shared your comments with the team already about their remarkable friendliness and helpfulness. Grant as well that you loved our dishes, our chefs are very pleased to hear. All in all, we are already looking forward to welcoming you back in the near future.

Kind regards,

Steffi
Guest Relation Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 februari 2015

Wij waren er met ons gezin en hadden een kamer voor twee volwassen en twee jonge kinderen. Een ruime kamer met alle gemakken. Het hotel bood ion de ochtend een zeer goed ontbijt en het ligt centraal. In de buurt liggen leuke restaurants. Voor de London bezoeker een aanrader.

Kamertip: Kamer twee voor gezinnen met kinderen.
  • Verbleef: februari 2015, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
4  Bedank Frans130
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 januari 2015

Voor onze trip naar Londen verbleven wij drie nachten in dit hotel. Het hotel is prachtig ingericht, het personeel was bijzondere gastvrij en behulpzaam. Het hotel is gunstig gelegen in de buurt Kensington. De buurt Belgravia, de grotere musea en mooie winkels liggen om de hoek. Het metro station South Kensington ligt vlakbij. Kortom zeer de moeite waard.

  • Verbleef: januari 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Dirk V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 oktober 2014

Super, alles in stijl en klasse. Geweldig entree, direct portier die je bagage regelt, kamers luxe ingericht, zeer comfortabel bed, ruime badkamer, geen geluid van buiten af te horen. Ontbijt goed, direct personeel aanwezig voor service, niet op dringend maar service gericht.
Lounche bar goed en comfortabele zitjes.

  • Verbleef: augustus 2014, reisde alleen
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank joepster52
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken