Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (391)
Beoordelingen filteren
391 resultaten
Waardering van reizigers
245
105
29
3
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
245
105
29
3
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 391 beoordelingen
Beoordeeld op 22 juli 2018 via mobiele applicatie

Het hotel is zeer netjes, het personeel erg behulpzaam en vriendelijk. We hadden de eerste nacht een lekkage probleem met de airco en diezelfde ochtend een zeer slecht ontbijt in het restaurant op de begane grond.
De generaal manager aldaar boeide het niet veel en zn evenknie die daar rondloopt ook niet.

Wat blijkt het horeca gedeelte word uitbesteed en is geen onderdeel van het hotel zelf.

De manager van het hotel vond onze situatie erg vervelend en we kregen direct een upgrade naar een suite, iets wat hij niet had hoeven doen en wij hadden al genoegen genomen met een andere kamer.

Dit geeft dus aan dat het hotel erg goed voor zn gasten zorgt en ze tevreden wilt houden.

Ga dus niet in het restaurant beneden ontbijten, lunchen of dineren maar doe dat lekker in de stad.
Qua ontbijt moet je op de eerste verdieping zijn. Het hotel is verder schoon, netjes en heeft een perfecte ligging om London te ontdekken.

Verbleef: juli 2018, reisde met familie
Bedank Bvv01
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HilaryCross, General Manager van Dorsett City London, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 augustus 2018
Google-vertaling

Thank you so much for taking the time to share your feedback with us!

We are so pleased that you found Dorsett City clean and our have such positive things to say about our lovely associates.

We are sorry to hear that you experienced some trouble with our in house partner restaurant but happy to hear that a member of our team was able to make your stay more comfortable.

We hope to have another opportunity to welcome you back!

Warm Regards
Dorsett City Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 maart 2018 via mobiele applicatie

Mooi nieuw hotel, kamer was prima, restaurants ook goed. Echt een aanrader voor een weekendje London!

Alles is op loopafstand, metro naast de deur, en wat leuke pubs in de buurt. Ook makkelijk te bereiken via London City Airport.

Verbleef: maart 2018, reisde met een partner
Bedank Maartje G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HilaryCross, General Manager van Dorsett City London, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 maart 2018
Google-vertaling

Maartje, thank you very much for taking the time to share your feedback with us!

We are so pleased that you liked Dorsett City and also found our two in house partner restaurants good. We are very fortunate to have some of Londons top tourist attractions within walking distance.

Thank you very much for your kind recommendation and we hope to see you again soon!

Warm Regards
Hilary Cross
Area General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 januari 2018

Uitstekend hotel met prima kamers, goede bedden, heerlijk buffet ontbijt.
Alle benodigde voorzieningen aanwezig in de kamer.
Naast Aldgate underground station.
15 min naar Theatre District / Victoria met underground of taxi.

  • Verbleef: januari 2018, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank RobertKL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HilaryCross, General Manager van Dorsett City London, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 januari 2018
Google-vertaling

Robert, thank you very much for your 5* feedback!

We are delighted that you enjoyed your room and its comfy bed! We truly enjoy reading that positive feedback on the comfort of our beds and we understand the importance of this for our guests.

We hope to have the opportunity to welcome you back in the very near future!

Warm Regards
Hilary Cross
Area General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 november 2017 via mobiele applicatie

Mijn vriend en ik hebben 1 nacht verbleven in dorsett city hotel. Het hotel ziet er mooi en netjes uit en is modern ingericht. De kamers zijn mooi en je vind er ook je eigen smart phone met tips voor london. Ik heb geen vuiltje kunnen vinden in de kamer het was echt super schoon! Ook hebben wij gebruik gemaakt van het restaurant voor zowel ontbijt als diner, dit was ook allemaal goed verzorgd en er lekker. Vooral bij het ontbijt is er genoeg keus. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Vooral Robert en Alex hebben ons goed geholpen om de juiste weg te vinden naar onze bestemmingen. Het hotel staat pal naast het metro station wat top. Ondanks dat het metro station op rol afstand ligt is er totaal geen overlast. Ik werk zelf ook in de hotel wereld en kan dus met een kritische blik beoordelen. Ik raad dit hotel zeker aan ik heb eerlijk gezegd geen minpuntje kunnen bedenken. Het was een heel fijn verblijf.

Verbleef: november 2017, reisde met een partner
Bedank Lesleyv172
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HilaryCross, General Manager van Dorsett City London, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 november 2017
Google-vertaling

Lesley, thank you very much for sharing your wonderful 5* review!

We are so delighted that you were impressed by the cleanliness of your room, our housekeeping team are a fantastic hardworking group of people that will be delighted that you were so pleased!

Thank you for your kind words on our friendly associates, Robert and Alex in particular will be very happy to hear that they received a special mention.

Thank you for your kind recommendation, we very much hope to see you again in the near future!

Warm Regards
Hilary Cross
Area General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 september 2017 via mobiele applicatie

Gelegen pal naast metrostation Aldgate in de City. Modern hotel met met hele fijne en bij de tijdse kamers, heerlijke douche en snelle WiFi. Ontbijt is a la carte en vooral Engels, maar prima verzorgd. Beveel het van harte aan, ik kom hier graag terug!

Verbleef: september 2017, reisde voor zaken
1  Bedank s855508
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HilaryCross, General Manager van Dorsett City London, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 september 2017
Google-vertaling

Thank you so much for your glowing 5* review!

We are thrilled that you liked hotel rooms and speedy wifi, we do agree with you the breakfast at Dorsett City is a good way to start the day!

We are so delighted to read that you would be happy to come back, we truly hope to have the opportunity to welcome you back soon!

Warm Regards
Hilary Cross
Area General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken