Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.581)
Beoordelingen filteren
2.581 resultaten
Waardering van reizigers
1.532
634
217
122
76
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.532
634
217
122
76
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.581 beoordelingen
Beoordeeld op 19 juli 2019

Laatste dag van onze vakantie gingen wij hier overnachten. Groot hotel. Zeer goede locatie. Mooie, grote kamer, erg modern. Alleen jammer dat het zwembad om 20.00 dicht gaat. We mochten om 19.15 niet meer naar binnen.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Art A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BrightonSmile, Guest Relations Manager van Jurys Inn Brighton Waterfront, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2019
Google-vertaling

Dear Art A,

I would like to thank you for your great review.

It was a great pleasure to read that you had an nice time but I am sorry that you could not make full use of our swimming pool. I will make sure to pass on your comments to the rest of the team.

We all look forward to have you back at our hotel.

With my warm regards,

Jerome Pesenti
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 juni 2019

ZEER propere kamers, de rust en de bedden waren fantastisch. De receptioniste hielp ons fantastisch verder en zorgde ervoor dat mijn familie van 5 (1 baby) samen konden slapen. Enige minpuntje is dat je de parking moet betalen. Ongeveer 20pond per 24u

Datum van verblijf: mei 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Jurys Inn
Bedank FarAway01334229016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BrightonSmile, Guest Relations Manager van Jurys Inn Brighton Waterfront, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 juni 2019
Google-vertaling

Dear FarWawy01334229016,

So many thanks for taking the time to review us.

I was delighted that you had such a good time with us and that you felt that the service was fantastic. This is very important to us and I will make sure to pass on your comments to the rest of the team.

We all look forward to have you back at our hotel in the future.

With my kindest regards,

Jerome Pesenti
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 december 2018

Voor de derde maal in het zelfde hotel zegt voldoende denk ik. Tegenover het strand op 200 mtr van de Brighton pier. Centrum van Brighton begint 100 mtr achter het hotel dat met een achteruitgang te bereiken is.

Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank ErwinWWim
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BrightonSmile, Guest Relations Manager van Jurys Inn Brighton Waterfront, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 december 2018
Google-vertaling

Dear ErwinWWWim,

Thank you for choosing to stay for a third time at Jury’s Inn Brighton Waterfront and taking the time to feedback your experience that we value and appreciate.

I share all feedback with the teams daily and review any comments made to ensure we continue to drive our guest satisfaction further. I was glad to hear that you had a good time and I will make certain to pass on each of your comments to the rest of the team.

We hope to have the opportunity to welcome you back at the Waterfront in the future.

I would like to wish you a great day and send you my kindest regards,

Jerome Pesenti
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juli 2018

Groot modern hotel, met prachtig atrium, optimale ligging in centrum en aan het strand. Moderne kamer met alle voorzieningen. Uitstekend bed, mooie badkamer. Uitgebreid ontbijtbuffet, o.a. pannenkoeken. Redelijk ruime openingstijden zwembad. Geeft gevoel van luxe.

Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Hlvdaa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Atanu B, Operations Manager van Jurys Inn Brighton Waterfront, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 juli 2018
Google-vertaling

Dear Hlvdaa,

Many thanks for your excellent 5 star feedback followed by your recent stay.

We are delighted to hear that it was your stay with us was fantastic and we were able to deliver your expectations. We are proud of all our unique location together with the combination of facilities and high quality services we provide for our guest.

We look forward to another opportunity of welcoming you back again soon and I will personally share your encouraging feedback with the entire team.

Kind Regards,


Atanu Bhowmick
Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2017

mooi hotel super vriendelijke mensen zowel in het hotel als in de winkels,daar kunnen de Nederlanders nog iets van leren.
Het was voor ons de tweede keer in dit hotel, mooie locatie, ruime kamers, schoon, goed ontbijt, en last but not least betaalbaar

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Jurys Inn
Bedank rivageverhuur
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BrightonSmile, Guest Relations Manager van Jurys Inn Brighton Waterfront, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 augustus 2017
Google-vertaling

Dear rivageverhuur,

Thank you for choosing to stay at Jury’s Inn Brighton Waterfront and for taking the time to review us.
I was delighted to read that you were 100% happy with your stay and I will make sure to pass all your comments to the rest of the Waterfront team.

We all look forward to welcome you in the future.
Kindest regards,

Jerome Pesenti
Guest Relations Manager
jerome_pesenti@jurysinns.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken