Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personen bekijken dit hotel
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.comUS$ 149
Hotels.comUS$ 150
PricelineUS$ 149
TravelocityUS$ 150
eDreamsUS$ 149
Orbitz.comUS$ 150
alle 22 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (7.972)
Beoordelingen filteren
7.972 resultaten
Waardering van reizigers
4.498
2.510
585
234
145
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
4.498
2.510
585
234
145
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 7.972 beoordelingen
Beoordeeld op 12 juli 2022 via mobiele applicatie

Modern hotel. Op wandelafstand van Schiphol luchthaven! Heel goed, maar men moet wel wegwijs kunnen leg digitale apparatuur! Mijn vader zou hier stress van krijgen ! Men mag niet verwachten dat iedereen fit in deze tijden kent…. De kaart om te eten bonden we beperkt in keuze.

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank pascale442
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 juni 2022

je voelt je thuis, omdat er veel verschillende zit mogelijkheden zijn. lounge, eettafel, leestFel, koffietije, aperetief aan de bar, terrasje buiten. bankhangen bij de tv…kan allemaal. maar ook een boek lezen kunst kijken en glimlachen bij de kunstwerken. het is aangenaam voor een kort verblijf is er alles en het werkt ongecompliceerd.kunst met een knipoog en funktionele kamers.

Datum van verblijf: juni 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Explore67243306291
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 juni 2022 via mobiele applicatie

Ik heb twee sterren gegeven omdat de prijs kwaliteit verhouding niet klopt. Bijna 300 euro voor een kleine standaard 2 persoonskamer. Daar verwacht je meer van dan een rechthoekige kamer met het bed dwars voor het raam. Je komt er om te slapen maar als je in de nacht naar de wc moet dan moet je over je slaapgenoot heen kruipen die dan wakker wordt. Geen Nederlandse televisiezenders. Heel apart. Een eiwitje besteld maar de bierglazen waren op. Een cognacglas gekregen. Kamers waren wel schoon en niet gehorig. Geen parkeerplaats bij hotel. Ik begrijp best dat je vlakbij de luchthaven meer moet betalen, maar het moet dan wel kloppen allemaal. Personeel spreekt geen Nederlands maar is wel aardig en behulpzaam. Dit hotel is meer voor internationale reizigers denk ik.

Datum van verblijf: juni 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 933harmn
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 juni 2022

Aanrader als je zonder stress wilt vertrekken vanaf Schiphol. In - en uitchecken binnen een minuut. Lekker eten en drinken in een gemoedelijke setting. Hi-tech kamer mer kingsize bed. De lokatie is vooral handig in tijden van drukte, stakingen of als je van ver komt. Of als je een vlucht hebt gemist door te lange wachtrijen op Schiphol en je 12 uur moet wachten op je volgende vlucht. Bovenal een vriendelijke service!

Datum van verblijf: juni 2022
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Frysia
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 juni 2022

Een mooie moderne kamer, dat is op zich een beleving. Alles met de Ipad bedienen is een keer iets anders dan een "standaard" hotel. Echter voor de prijs van 255 euro verwacht je minimaal een ontbijt. Dat is jammer want qua kosten van de kamer is dat peanuts voor het hotel zelf. Ook kun je alleen met een credit-card betalen en niet een bankpas.

Datum van verblijf: juni 2022
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Eric N
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Sebastian van der Sloot, General Manager van citizenM Schiphol Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juni 2022

Beste Eric N,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Het is door eerlijke feedback zoals de uwe dat wij in staat zijn om ons product en onze diensten te verbeteren.

We hopen echt dat u, ondanks onze prijs, toch van uw verblijf bij ons hebt kunnen genieten. Net als in de luchtvaartindustrie en de rest van de horeca, maken we gebruik van dynamische prijzen, wat betekent dat onze prijzen veranderen afhankelijk van de vraag en de tijd van het jaar. In termen van onze locatie, proberen we altijd om onszelf iets lager dan die van onze concurrenten. Dat gezegd hebbende, ik hoor u, en ik zal u met plezier een ontbijt aanbieden als u weer bij ons verblijft.

Verder spijt het ons dat we u verkeerd hebben ingelicht, maar u kunt bij ons betalen met een gewone pinpas, we hebben echter wel een creditcard nodig als garantie.

We hopen echt dat u ons zult heroverwegen en ons nog een kans zult geven om indruk op u te maken!

Als er nog meer feedback is die u zou willen delen, aarzel dan niet om dat te doen!

Met vriendelijke groet,
citizenSebastian

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken