De weg naar het hotel is niet eenvoudig met nogal wat bochten maar als je er eenmaal bent, weet je waar je het voor doet. Aangekomen op de plaats van bestemming, zie je het hotel in een dal liggen. Een prachtig gezicht!
Wij werden bijzonder vriendelijk, gastvrij en op een prettige, persoonlijke wijze ontvangen. Dat maak je niet zo snel meer mee!
Onze kamer (nr. 12), was vlakbij het zwembad, terras en restaurant gelegen. Een mooie kamer, van alle gemakken voorzien: goed werkende wifi, kluisje, minibar en een vrijwel geruisloze airco. Mooie badkamer, goede bedden, kamer rustig gelegen. Een fles water als verwelkoming.
Het zwembad is niet groot maar er staan voldoende ligstoelen en steeds worden handdoeken aangevuld. Er staat - heel gastvrij - een grote 'teil' waarin gekoelde flessen water met citroen liggen.
Het was heerlijk om 's avonds buiten te eten op het terras met het mooie uitzicht.
Eten prima. Ik heb wel een opmerking: de dame die steeds rondloopt met een microfoontje en de bestellingen opneemt, kan nog wel wat bijleren. Wij kwamen aan op het terras en ze was bezig een bestelling op te nemen. Dat kan natuurlijk maar het zou wel charmant zijn als ze even laat zien dat ze ons opgemerkt heeft. Er kwam een ober vertellen dat mevrouw er zo aan zou komen, het ging ook alleen maar om het aanwijzen van een tafeltje. Tot onze verbazing ging ze daarna aan nog een andere tafel een uitgebreide bestelling opnemen en negeerde ons nog steeds. Wij voelden ons net twee kleine kleutertjes die op de juf moesten wachten. En vervolgens wenkte ze naar ons dat wij naar haar toe moesten komen(!). Dit viel wel even verkeerd bij ons maar gelukkig was de rest van het personeel gedurende de avond bijzonder vriendelijk.
Het ontbijt (heel uitgebreid en goed verzorgd) werd de volgende morgen uitgeserveerd in het gezellige restaurant met wederom een hele vriendelijke bediening.
Bij vertrek (weer zo vriendelijk en persoonlijk) kregen we nog een leuke fles cadeau.
Wat een top adres! We komen zeker terug!