Gisteren de thermen bezocht , na een zenuwslopende rit van amper 35 km die toch 1uur 30 duurde , uiteindelijk het saunacomplex gevonden .
Het was een stralende dag , dus veel zonnekloppers aanwezig , waardoor het rustig genieten is van de sauna's , buiten het vervelende zogezegd stil gepraat van 2 vrouwen in de zoutsteensauna . Heb dan ook deze vrouwen gevraagd of zij dan geen 2 seconden konden zwijgen , waarop zij dan antwoorden of ik dit niet vriendelijker kon vragen ...... Het respect voor de saunabeleving was hier ver te zoeken , de regel is : respecteer de stilte in de sauna . Met dit mooie weer is afkoelen ook heel belangrijk , hier geen probleem ! De opgiet van 17uur 30 was grandioos uitgevoerd in de grotere vernieuwde sauna , de opgietsauna boven is toch wat aan de kleine kant . In de namiddag bij het betreden van het restaurant , bar , terras is duidelijk vermeld : betreden met badjas , helaas kan niet iedereen niet goed lezen . Bij de bediening herkende de jongedame ons van bij Thermen Londerzeel toen zij daar werkte , Thermen Londerzeel heeft onze voorkeur omdat het voor ons meer dichtbij is , en amper 40 minuten rijden is , maar af en toe willen we ook eens naar Thermen 't Mineraal . Bij dit warme weer kozen we de suggestie maatjes en driehoek zalm , deze waren heerlijk .Dan nog eventjes de infrarood en dan huiswaarts toe , deze terugrit bedroef amper 50 minuten omdat men dan kan gebruik maken van de ring van Mechelen . Bij de heenreis is deze ring niet volledig te nemen zodat men een hele omweg moet volgen . Stadsbestuur Mechelen waarom onderbreken jullie deze ring ?? Het gaat amper over max 300 meter om verbinding te krijgen , nu moet men een enorme omweg maken om er te geraken . Met warme groeten , Johan & Norma