Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (105)
Beoordelingen filteren
105 resultaten
Waardering van reizigers
32
45
13
5
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
32
45
13
5
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 105 beoordelingen
Beoordeeld op 7 februari 2020

Wij hadden een bon via vakantieveilingen gewonnen die geldig is tot 28/2.
Nu blijkt dat er in februari geen enkele dag meer vrij is,dus ben ik mijn bon eigenlijk kwijt.Zij hebben wel het geld maar ik geen wellnessdag.Doe dan gewoon niet mee met deze actie.
Het is al de 2e keer dat ik hier problemen heb om te kunnen reserveren.
Ik begrijp dat bepaalde periodes druk zijn (Valentijn,krokusvakantie) maar op een gewone werkdag ????
Helaas zij jullie nu 2 klanten kwijt die nochtans graag kwamen en tevreden waren over de infrastructuur.
Gelukkig is er bij thermen Londerzeel wel altijd een dagje te boeken,daar heb ik nog nooit geen problemen gehad.

Datum van verblijf: februari 2020
    • Service
Bedank zurpruim
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 januari 2020

Het Mineraal blijft een top locatie voor een dagje sauna/wellness.Een ruime keuze aan sauna's en zwem/bubbelbaden; rustig gelegen en super vriendelijk personeel. Ook hygiene staat duidelijk hoog op het prioriteitenlijstje. Het restaurant is verfijnd en er is een ruim aanbod. Binnen dezelfde 'familie' is ook Thermen Londerzeel een aanrader.

Datum van verblijf: april 2019
Bedank wouterluyten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 januari 2020

Was hier tijdje geleden en niet alle sauna's kunnen doen op 1 dag. Dus moet zeker nog eens terug gaan. De opgietsessies worden in een relatief kleine binnen sauna gedaan in een nieuw gedeelte maar vind ik niet ideaal. Zou beter in een vd andere buiten sauna's gedaan worden ivm het afkoelen wat nu niet ideaal is.

Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde alleen
Bedank SonjaV1191
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 december 2019

vandaag hier voor de eerste keer geweest met een bon van vakantieveilingen,
op deze donderdagnamiddag was het hier zeer rustig, aangename ervaring, veel keuze in sauna's en stoombaden,
behoudens enkele kleine uitzonderingen behield iedereen hier echt wel goed de stilte vandaag
Een aanrader, hier komen we zeker nog terug!
In het lounge gedeelte heb je een stoombad met een cooldown-badje, het trapje is hier wel erg glad, daar mogen ze wel iets aan doen.
Wij zijn alleen in de thermen geweest en niet in het hotel

Datum van verblijf: december 2019
Bedank mark j
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 november 2019 via mobiele applicatie

Mooie propere sauna.
Sommige sauna’s zijn aan de kleine kant maar toch voldoende ruim.
Indien bon VakantieVeilingen op voorhand reserveren, hier worden geen uitzonderingen op gemaakt.
Kortom ideale ontspanning hier.

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank TimAntw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken