Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Booking.com
Orbitz.com
Priceline
eDreams
alle 11 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (70)
Beoordelingen filteren
70 resultaten
Waardering van reizigers
8
33
17
5
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
8
33
17
5
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 70 beoordelingen
Beoordeeld op 25 april 2021

Ruime familiekamer, zelfs met het tafeltje op de kamer wegens coronamaatregelen. Heel vriendelijke en behulpzame uitbater. Ontbijt op de kamer was uitgebreid, met de fruitbordjes, yoghurt, fruitsappen, broodjes enz... Heel goed gezien met het doorgeefluik in de gang dat uitkomt in een kast.

Minpunten · Het ontbijt viel wat tegen met de afgebakken broodjes. Ik had toch graag verse producten gekregen.

Kamertip: Er is geen lift voor mensen die slecht te been zijn. Kies een kamer op de benedenverdieping
Datum van verblijf: april 2021
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank kriezies
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 oktober 2020

Heel erg teleurgesteld in het medeleven van de eigenaar! Heel erg koude man.
Mijn vader en zijn vrouw hadden op 16 mei 2020 hun trouwfeest gepland in den Bonten Os. Hier was al een voorschot van €2500 voor betaald. Helaas stak corona daar een stokje voor en moest het feest uitgesteld worden. Op 12 september 2020 overleed mijn vader helaas. Het feest had nog niet kunnen plaatsvinden.
Wij brachten de eigenaar hiervan op de hoogte. Hij kon het voorschot niet terugbetalen en wilde geen moeite doen om samen naar een oplossing te zoeken. Hij zei zelfs: " Ik heb mijn vader ook verloren toen ik 19 was. Dat is het leven, daar kan ik niks aan doen." De koude reactie van deze man kwam hard aan bij ons in een periode die al heel erg zwaar is.
Toen we later informeerden hoeveel een koffietafel in zijn zaal zou kosten vertelde hij ons dat dit €20/persoon kost. We mochten ook maximum 50 personen uitnodigen. In totaal zou dit dan komen op €1000. We vroegen hem of het niet mogelijk was om de koffietafel van papa in de zaal te doen en hiervoor het voorschot te gebruiken. Het voorschot bedroeg €2500 en een koffietafel koste €1000, hiermee zou hij dus €1500 winnen. Ook dit wilde de man niet indien we niet bereid waren nog een heel bedrag op te leggen.
We geloofden onze oren niet… een advocate in onze familie nam contact op met de eigenaar. Hij vertelde ons dat hij niet onder de indruk was want dat zijn vrouw ook advocate is. Toch nam hij toen zonder meer het voorstel van de koffietafel aan. Voor dranken buiten koffie en thee zouden we wel nog moeten opleggen.
De koffietafel zelf was een flop… wat een mooi moment had moeten zijn om ons papa allemaal samen te herdenken werd een moment van ergernissen. De eigenaar liep rond met een erg zure uitdrukking op zijn gezicht. Verder was wat we kregen erg mager. Per persoon waren er 2 minipistolets en 1 mini koffiekoekje voorzien. Het zou me overigens niet verbazen als deze afbakbroodjes en -koekjes uit een diepvrieszak van de Colruyt komen.
Dit alles voelde voor mij heel erg onrechtvaardig. Op alle pijn die wij voelden deed deze man nog een schepje bovenop. Ik besloot dan ook de eigenaar achteraf aan te spreken. Alle andere genodigden waren al vertrokken uit de zaal. Ik bleef achter en sprak de eigenaar aan.
Dit was voor mij een heel emotioneel moment. We hadden net de begrafenis achter de rug van mijn vader die veel te jong van ons was gegaan. Ik sprak hem aan terwijl ik stond te beven op mijn benen en mijn stem hoorbaar brak.
Ik vertelde hem dat ik het niet begreep dat hij zo tegenwerkte in een situatie die hij zelf ook heeft meegemaakt en dus goed zou moeten weten hoe pijnlijk die is. Ik zei hem dat ik dat onmenselijk vond. Zijn gezicht vertrok geen spier en hij antwoorde me heel beheerst: “Zo zie ik dat niet. “ Dit brak mij. Wat had ik hem toen graag een klap verkocht… gelukkig hield ik me in en vertrok.

Datum van verblijf: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank LoreBilliet
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 juli 2020

Wij verbleven 1 nacht en hadden een zeer vroege check ou, personeel deed er alles aan om ons ontbijt op de kamer te brengen , inclusief vers fruitsap, nette kamers, vriendelijk personeel, had een kamer op gelijkvloers gevraagd omdat die koeler zijn, en ook gekregen

Datum van verblijf: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank mayadv2011
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 februari 2020

Het hotel ligt langs een drukke baan maar dubbel glas houdt toch al wat geluid tegen.
De kamers zijn ruim en net en enkele stukken fruit worden je als attentie aangeboden. Badkamer en toilet zijn apart in de kamer.
De ontvangst en receptie is niet echt hartelijk.
Er zijn ook wat archaïsche reglementen zoals dat je met gesloten schoenen moet komen eten in het restaurant.
Ontbijt goed maar soms moet je zelf vragen om iets aan te vullen, wat ook prompt gebeurt.

Datum van verblijf: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank pdwizegem
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 8 juni 2019 via mobiele applicatie

Mooie ruime kamers en ook hondvriendelijk. Als je een husdier bij je hebt, mpet je dat wel vermelden, want alleen de kamers beneden zijn voor huisdieren. Lekker ontbijt en goede bediening en service. Wij komen zeker nog eens logeren.

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Maarten0711
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken