Twee jaar geleden bezochten wij voor het eerst dit hotel, bij ons tweede bezoek aan deze regio waren wij hier terug, opnieuw zoals de vorige keer, werden wij ontvangen met heel veel liefde , wij waren er terug thuis, gans het team stond voor ons klaar en kende zelfs nog onze naam. Dit deed ons echt deugd, wij bemerkten dat er meer klanten waren dan over twee jaar, maar dat deed niets aan de service, een teken dat alles met zorg opgevolgd wordt , het ganse team, doet er alles aan om de vakantie zo goed mogelijk te laten verlopen, niets is hen teveel. De keuken was toen heel goed, en wij moeten bekennen dat hier niet stilgezeten wordt, de maaltijden zijn nog verfijnder geworden. Ook de tours , vooral de quad en de polaris tour , mag je echt niet overslaan.alle tours worden aangeboden in het hotel en worden ook met zorg voorbereid. Kortom ons reis en het 10 daagse verblijf in het hotel, waren weer eentje om nooit meer te vergeten, het heeft ons deugd gedaan terug bij jullie te zijn, een dikke proficiat , aan iedereen van het personeel en managers . Dank u wel voor de deugddoende vakantie. Ook aan de vriendelijke eigenaars van Bocas de Mar een welgemeende Merci.