“aangenaam en lekker”
Beoordeling van L'aile et la cuisse

L'aile et la cuisse
Geclassificeerd als nr. 1 van 17 Restaurants in Westouter
Certificaat van uitmuntendheid
26 maart 2022 beoordeeld

leuk en aangenaam interieur waar je op je gemak zit, zicht op de open keuken wat ook wel leuk is. Vlotte bediening. Voldoende keuze op de kaart. De garnaalkroketten waren heel lekker met een lekkere salade erbij. Ook de steak was heel goed. De desserts waren ook lekker en mooi gepresenteerd! zeker een aanrader!

Datum van bezoek: maart 2022

6 oktober 2020 beoordeeld

Weer fantastische ervaring. Lekker eten. Vlotte bediening. Kindvriendelijk. De kinderen hadden veel eten over en we kregen het gewoon mooi ingepakt mee naar huis. Daar het een communiefeestje was, kregen we een plekje apart toegewezen. Ideaal zo was de familie in deze coronatijden toch gezellig bij elkaar en toch voldeed het aan alle regels en kon iedereen in zijn bubbel blijven.

Datum van bezoek: oktober 2020
5 oktober 2020 beoordeeld

Van buitenuit zou je het niet denken, maar is een leuk en gezellig interieur met jonge en dynamische, vriendelijke equipe. Beperkte kaart met lekker eten. Wij hadden de rundsbrochette. Die was iets meet blue dan saignant, dus zou aanbevelen voorzichtig te zijn met de gevraagde cuisson. Maar lekker en mals vlees, dus was zeker OK.
De prijzen van de desserts zijn helemaal OK en aan de aangename lage kant, dus hou nog wat plaats vrij.

Datum van bezoek: oktober 2020
26 augustus 2020 beoordeeld

We zijn hier op zondag komen eten. We hadden niet gereserveerd maar we kregen toch een tafel. Het eten was heel lekker en de bediening top! Heel vriendelijke mensen en perfect tweetalig.

Datum van bezoek: augustus 2020
26 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn hier op een zondag komen lunchen. Werden zeer vriendelijk onthaald. Wegwassen zin in de kip maar we hebben uiteindelijk voor de suggestie entrecote gekozen. Net voor het bakken kwamen ze de stukken presenteren. Mooie stukken vlees perfect bleu gebakken.
Zeer goed van smaak. Wij komen zeker nog eens terug al is het puur om de rest van het menu eens te proeven.

Datum van bezoek: augustus 2019

Reizigers die L'aile et la cuisse bekeken, bekeken ook

In L'aile et la cuisse geweest? Deel je ervaringen!