Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gewoon top!”
Beoordeling van In De Nachtegaal

In De Nachtegaal
Geclassificeerd als nr. 1 van 1 Koffie en thee in Westouter
Gegevens restaurant
7 mei 2024 beoordeeld

Wij maakten gebruik van het NBoven appartement. Heel mooi en goed ingericht appartement - echt onze smaak (retro/vintage, stijlvol, praktisch, ruim). Wij waren met 3 koppels - elk z'n eigen kamer en nog een kamer op overschot. Aangename en ruime ruimtes (salon, terras, keuken, living).
Je kan perfect koken in het appartement, of ga gewoon naar beneden en genieten van een heel lekker ontbijt, en 's middags een lekkere moussaka!
Goeie uitvalsbasis voor prachtige wandelingen - verdwalen doe je niet met de knooppunten.
En finaal, Annelies en Koen, vriendelijk, behulpzaam en attent. De ideale gastvrouw en- heer.

Datum van bezoek: mei 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Road65548508444
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (29)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 29 beoordelingen

6 augustus 2023 beoordeeld

Op 'den bots' iets gaan eten op het gezellige terras. De bediening was heel vriendelijk en het eten was heerlijk. Ruime schotels voor een goede prijs.

Datum van bezoek: juli 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank ignace g
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
23 juni 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Kleinschalige knusse camping. Alle faciliteiten aanwezig, proper en net. Gezellige serre als centraal punt en toch rustig.

Datum van bezoek: juni 2023
Bedank Tom E
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
18 juni 2023 beoordeeld

We gingen er al enkele keren om iets te eten over de middag: pasta veggie, varkenswangetjes, kraaibiefstuk, vol-au-vent. Alles super lekker, met speciale vermelding voor de vol-au-vent. Die was verrukkelijk: een fijne variatie aan warme groenten en de rijke smaak van kip in een overheerlijke bouillonsaus !
Vriendelijke bediening. Zowel binnen als buiten aangenaam genieten in een charmant, vintage kader. Ideale uitvalsbasis om de natuur in te gaan.
We komen graag terug !

Christophe en Ingrid

Datum van bezoek: juni 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Christophe M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
11 oktober 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

In een wondermooi Heuvelland rustig overnachten op de meest aangename camping van de streek!
Prachtig gelegen op de Rodeberg met uitstekend en adembenemend zicht rondom.
In de machtige serre op het domein kan je op het gemak genieten van stilte, een gesprek, een drankje, … . Er is de mogelijkheid je eigen producten in de koelkast te bewaren en/of zelf een potje te keuken in de keuken verbonden aan de serre.
Het sanitair is dik in orde!
Het ontbijt is eveneens aan te raden. Lekkere verse producten in buffetvorm zodat er voor iedereen lekkers is. Mét Cecemel!
Sympathieke uitbaters die klaarstaan met tips indien nodig.

Datum van bezoek: oktober 2021
Bedank e15m
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die In De Nachtegaal bekeken, bekeken ook

Heuvelland, West-Vlaanderen
 
Westouter, Heuvelland
Westouter, Heuvelland
 

In In De Nachtegaal geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.