Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ontspannen in een adembenemend kader”
Beoordeling van In De Nachtegaal

In De Nachtegaal
Geclassificeerd als nr. 1 van 1 Koffie en thee in Westouter
Gegevens restaurant
11 oktober 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

In een wondermooi Heuvelland rustig overnachten op de meest aangename camping van de streek!
Prachtig gelegen op de Rodeberg met uitstekend en adembenemend zicht rondom.
In de machtige serre op het domein kan je op het gemak genieten van stilte, een gesprek, een drankje, … . Er is de mogelijkheid je eigen producten in de koelkast te bewaren en/of zelf een potje te keuken in de keuken verbonden aan de serre.
Het sanitair is dik in orde!
Het ontbijt is eveneens aan te raden. Lekkere verse producten in buffetvorm zodat er voor iedereen lekkers is. Mét Cecemel!
Sympathieke uitbaters die klaarstaan met tips indien nodig.

Datum van bezoek: oktober 2021
Bedank e15m
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (29)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

5 - 9 van 29 beoordelingen

6 augustus 2021 beoordeeld

een ontspannend verblijf in een sfeervolle vintage-camping met heerlijk uitzicht op heuvelland, een lekker ontbijt en alle nodige randvoorwaarden voor een mooi verblijf

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank driesw2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
12 juli 2021 beoordeeld

Alweer lekker gegeten op het terras van dit gezellige eetcafé. Doen we minstens één keer per jaar. De traaggegaarde varkenswangetjes hebben een upgrade gekregen tegenover vorige keer. Lekker veel (lokale) groenten in het stoofpannetje, en daarenboven een mooi groentepalet op het geserveerde bord. Chef Koen is mee met de gezonde trend! Ook het vispannetje was de moeite waard, aantrekkelijk gepresenteerd, bijzonder lekker met een mooie varatie aan lekkere stukken vis en mosseltjes. Toppertje!

Datum van bezoek: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank TheBoodt
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
5 april 2021 beoordeeld

Na en bergwandeling kan je in de nachtegaal corana veilige en pannekoek of en koffie drinken aan de foudtruck op de parking met vriendelijke bediening en ruimte genoeg en aanrader.

Datum van bezoek: april 2021
Bedank AQzsEd1235
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
17 oktober 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We aten er heel lekkere pannenkoeken en dronken koffie. Heel leuk 'vintage' interieur met kleine autootjes en busjes uit ver vervlogen tijden. Je ziet nog duidelijk in een hoek dat er een slagerij geweest is.(droge worsten hangen er aan de haak). Ook leuke jaren 70 verlichting. Ga zeker een kijkje nemen in alle ruimtes (op weg naar het toilet) met onder andere oude bioscoopzeteltjes, oude kaart van België,..
Je wordt teruggeworpen in de tijd..

Datum van bezoek: oktober 2020
2  Bedank EetEnGeniet
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die In De Nachtegaal bekeken, bekeken ook

Heuvelland, West-Vlaanderen
 
Westouter, Heuvelland
Westouter, Heuvelland
 

In In De Nachtegaal geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.