Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Instant vakantiegevoel in het heuvelland”
Beoordeling van In De Nachtegaal

In De Nachtegaal
Geclassificeerd als nr. 1 van 1 Koffie en thee in Westouter
Gegevens restaurant
3 oktober 2020 beoordeeld

Ideaal voor een paar dagen vakantie in eigen land. Perfecte plek om uren te wandelen, fietsen en mountainbiken in het heuvelland.
In het weekend kan je culinair genieten van gerechten met lokale producten in het cafe.
De camping beschikt over een ruime serre waar je rust vindt, een keuken kan gebruiken of je kan er gezellige schuilen.
De eigenaars staan steeds klaar om te helpen en bewaken de rust en vertrouwelijke sfeer.
Voor ons is dit al jaren de plek voor een instant vakantiegevoel in de natuur!

Datum van bezoek: oktober 2020
1  Bedank Leen V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (29)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

11 - 15 van 29 beoordelingen

25 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk concept met alle vintage caravanetjes. Geweldig uitzicht op Dranouter en met slecht weer kan je je terug trekken in de grote veranda. Ook echt mega lekker eten, de frietjes met garnaalkroketten zijn een echte aanrader om te proberen. Maar vooral de rust en de stilte maakt het plaatje compleet. Hier kan je echt tot rust komen.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank kurtlaveyne
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
22 september 2020 beoordeeld

Zeer charmante camping met retrocaravans en een grote gezellige serre. Sanitair is zeer proper. De gastvrouw en gastheer doen er alles aan om je vakantie 'onvergetelijk' te maken, in de positieve zin. Het ontbijt is basic, maar zeer verzorgd voldoende en lekker, alles is vers en dat proef je.
Een aanrader voor vakantie in eigen land :-)

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank CBKOL
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
21 september 2020 beoordeeld

Zeer leuke retro camping met prachtig uitzicht!
Toffe uitbaters, enorm lekker eten, prima service!
Een aanrader voor liefhebbers van vintage, rust, gezelligheid,.... Hier geniet je van het Heuvelland in een bijzonder mooi kader. Je gaat hier op reis, op reis naar de tijd van toen.
Ik kom nog vaak terug!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank Palomino79
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
16 september 2020 beoordeeld

De uitbaters doen er alles aan om u een thuis gevoel te geven.In de bistro is het eten meer of verzorgd en lekker.Gewoon een dikke aanrader!!!

Datum van bezoek: september 2020
1  Bedank Rolandcaravan
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die In De Nachtegaal bekeken, bekeken ook

Heuvelland, West-Vlaanderen
 
Westouter, Heuvelland
Westouter, Heuvelland
 

In In De Nachtegaal geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.