Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Leuk rustig strand.

Hou je van rust en wil je niet al te veel touristen om je heen ? Dan is dit een prima strand. In ... meer lezen

Beoordeeld op 14 juni 2016
spijkenisse22
,
Arnhem, Nederland
via mobiele applicatie
Zeer mooi strand

een leuke plek om te sporten, spelen en te wandelen. Als je er bent moet je zeker gaan zwemmen in ... meer lezen

Beoordeeld op 1 april 2015
Sandra s
via mobiele applicatie
Lees alle 275 beoordelingen
  
Beoordelingen (275)
Beoordelingen filteren
275 resultaten
Waardering van reizigers
103
91
55
12
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
103
91
55
12
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 275 beoordelingen
Beoordeeld op 16 februari 2020

Heerlijke strand wandeling kun je hier maken. Wil je geen zand in je schoenen dan is er een prachtig vlonderpad van Luna Beach naar Cala Mijas 6 kilometer. Je kunt dan met de bus terug als je niet terug wilt lopen. Echt de moeite waard met de leuke strandtentjes onderweg.

Datum van activiteit: februari 2020
Bedank tigos
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 oktober 2018

Fijn breed zandstrand en lekker rustig. Ligbedden te huur, halve dag 6 euro, hele dag 12 euro. Je kunt overal goed en dichtbij parkeren, dat is weer gratis.

Datum van activiteit: oktober 2018
Bedank Queeningrid
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 september 2018

Geef de kids een visnetje en ze zijn stil, want rond het rotsgesteente in de zee kunnen ze krabbetjes vangen, ze kunnen er zandkastelen bouwen of in het water plonzen...op meerdere plaatsen is er zwembewaking...er is ook een pad aangelegd waar je langs de zee kan wandelen en strandrestaurantjes om de honger te stillen of gewoon een drankje te genieten...

Datum van activiteit: juli 2018
1  Bedank liaantje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 september 2016

Wij zijn 2 weken lang elke dag naar het strand geweest. De ene dag linksaf (naar Chiringuito el Juncal) en de andere dag rechtsaf (La Lucera). Hele fijne plekjes met lekkere ligbedden en goede lunches!

Datum van activiteit: september 2016
1  Bedank MargotMAB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 juni 2016 via mobiele applicatie

Hou je van rust en wil je niet al te veel touristen om je heen ? Dan is dit een prima strand. In juni zit je vaak bijna alleen op het strand. Leuke kleine bars langs het strand met ouderwetse prijzen

Datum van activiteit: juni 2016
Bedank spijkenisse22
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken