Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super plek heerlijk gegeten !”
Beoordeling van Corner De

Corner De
Geclassificeerd als nr. 19 van 51 Restaurants in Sluis
Keukens: Belgisch
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
Beschrijving: 7 OP 7 OPEN RESERVATIE GEWENST. STEAK EN MOSSELHUIS BIJ UITSTEK
19 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Door pa en ma uitgenodigd om hier te eten. Voor ieder wat wils en genoeg van alles. De jongste blij met een kinderbox, de mannen 1,5 kilo mosselen met wijn. De dames een vispannetje . Heerlijk gegeten vriendelijke bediening en een top plek !!!

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank avw1976
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (152)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 152 beoordelingen

28 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Mijn vrouw haar ribben waren zeker niet super.
De frietjes waren mooi goudbruin.
Mijn vispannetje was echt super.
De bediening was aangenaam voor het oog maar daar stopt het jammer genoeg.
Maar moest je enkel voor een vispannetje gaan en ik denk ook wel een visgerecht moet je dat zeker doen !

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank nikkiv440
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 september 2020 beoordeeld

ik kwam voor de paling en mijn echtgenote voor de tong, zoals vermeld op de website.Geen van beide waren beschikbaar, dan maar mosselen genomen en de vrouw scampis van de chef. Mosselen OK, scampis teveel gekruid met kaneel. Service was OK.

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Modest009
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We namen hier een stop tijdens onze dag in Sluis voordat we gingen uit eten. Een aperitief en een hapje hebben we toen besteld. Heel vriendelijk en dat doet ons veel plezier, alsook het wijntje was mmmm ☺️ We zaten aan de zijkant buiten van het restaurant in een steegje heel gezellig, ook aan de voorkant is een super leuk terras. Vorig jaar zijn we hier al gaan uit eten met de hele familie, en ik kan zeggen, heel lekker en het is er nog steeds goed toen ik de gerechten zag passeren in het restaurant. We ontmoetten mensen die er wel bleven eten en we garandeerden hen dat ze goed gekozen hadden Als we terug naar Sluis komen, gaan we hier zeker terug komen, al is het voor een aperitiefje of om iets te eten. De Corner is en blijft het beste hoekje van Sluis

Datum van bezoek: september 2020
1  Bedank boensdemol
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 augustus 2020 beoordeeld

Drie jaar na een eerste bezoek zijn we twee maal kort na elkaar opnieuw mosselen gaan eten in dit gezellig restaurant.
Zeker aan te bevelen,prijzen zeer correct,lekkere frietjes erbij en halve liter prima Witbier.
Het vispannetje en de kabeljauw waren ook in orde.

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank RaMeCo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Corner De bekeken, bekeken ook

 

In Corner De geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.