Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoogtepunten uit beoordelingen
Leuk en verrassend

Op bezoek met neefje en nichtje van 13 en 14 en opa. Direct zeer vriendelijke ontvangst. Opa die ... meer lezen

Beoordeeld op 4 januari 2019
annerF8463LX
,
Wilhelminadorp, Nederland
via mobiele applicatie
Verwondering!

Bijzondere uitvindingen, het museum is niet groot, maar er is ontzettend veel te zien. De verhalen ... meer lezen

Beoordeeld op 18 november 2018
Nataschja
,
Breda, Nederland
Lees alle 272 beoordelingen
  
Beoordelingen (272)
Beoordelingen filteren
272 resultaten
Waardering van reizigers
248
22
2
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
248
22
2
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
155 - 160 van 272 beoordelingen
Beoordeeld op 26 april 2017 via mobiele applicatie

Hartstikke leuk museum voor jong en oud. Aparte bizarre uitvindingen te zien met een beknopte omschrijving van waar het voor diende en wie de uitvinder was. Mooi nagemaakt en erg vermakelijk. Een beetje jammer dat je nergens aan mocht komen. Wordt in de toekomst misschien nog verder uitgebreid. Ik vermoed dat een museumwinkeltje ook goed zou lopen....

Datum van activiteit: april 2017
Bedank 578jennyh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 april 2017 via mobiele applicatie

Bizarium is een museum dat je verbeelding doet spreken; interessant en grappig om al die bizarre uitvindingen samen onder 1 dak te zien. Kortom, het was een plezante namiddag en zou het iedereen aanraden om eens te bezoeken!

Datum van activiteit: april 2017
Bedank LynnGeerinck
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 april 2017

Wat een fijne uitvinding zo een plek. De symbiose van twee boeiende mensen die wetenschap met de kunst van de illustratie laten versmelten in een gebouw waar geschiedenis tegen de muren kleeft. Wij waren verrast en hebben heel het bezoek genoten als een verwonderd kind. Zalig! Een aanrader voor jong én oud, kunst- én wetenschapliefhebber. Niet twijfelen, DOEN.

Datum van activiteit: april 2017
Bedank kattievervaeke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 april 2017

Tof museum voor jong en oud dat je verwachtingen overtreft! Vriendelijk onthaal en persoonlijke uitleg door de eigenaars van het museum.

Datum van activiteit: april 2017
Bedank LBaumans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 april 2017

Mooie plek midden in Sluis, waar je vol bewondering rondkijkt en soms denkt : dat ik daar zelf niet opgekomen ben.

Datum van activiteit: april 2017
Bedank jokehoekstra
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken