Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: Gesloten
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Verbazingwekkende uitvindingen

Bizarium is een museum gevestigd in Sluis, in de provincie Zeeland. Het museum is gevestigd in een ... meer lezen

2 dagen geleden beoordeeld
MMichelleG1981
,
Rijswijk, Nederland
Als je naar Sluis komt moet je dit zien!

Wat een ongelofelijke ervaring om in dit museum te mogen zijn. Verrassend, leerrijk en vooral de ... meer lezen

Beoordeeld op 14 november 2021
Y6937RUkarinb
via mobiele applicatie
Lees alle 368 beoordelingen
  
Beoordelingen (368)
Beoordelingen filteren
368 resultaten
Waardering van reizigers
331
34
3
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
331
34
3
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
215 - 220 van 368 beoordelingen
Beoordeeld op 26 april 2017 via mobiele applicatie

Hartstikke leuk museum voor jong en oud. Aparte bizarre uitvindingen te zien met een beknopte omschrijving van waar het voor diende en wie de uitvinder was. Mooi nagemaakt en erg vermakelijk. Een beetje jammer dat je nergens aan mocht komen. Wordt in de toekomst misschien nog verder uitgebreid. Ik vermoed dat een museumwinkeltje ook goed zou lopen....

Datum van activiteit: april 2017
Bedank 578jennyh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 april 2017 via mobiele applicatie

Bizarium is een museum dat je verbeelding doet spreken; interessant en grappig om al die bizarre uitvindingen samen onder 1 dak te zien. Kortom, het was een plezante namiddag en zou het iedereen aanraden om eens te bezoeken!

Datum van activiteit: april 2017
Bedank LynnGeerinck
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 april 2017

Wat een fijne uitvinding zo een plek. De symbiose van twee boeiende mensen die wetenschap met de kunst van de illustratie laten versmelten in een gebouw waar geschiedenis tegen de muren kleeft. Wij waren verrast en hebben heel het bezoek genoten als een verwonderd kind. Zalig! Een aanrader voor jong én oud, kunst- én wetenschapliefhebber. Niet twijfelen, DOEN.

Datum van activiteit: april 2017
Bedank kattievervaeke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 april 2017

Tof museum voor jong en oud dat je verwachtingen overtreft! Vriendelijk onthaal en persoonlijke uitleg door de eigenaars van het museum.

Datum van activiteit: april 2017
Bedank LBaumans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 april 2017

Mooie plek midden in Sluis, waar je vol bewondering rondkijkt en soms denkt : dat ik daar zelf niet opgekomen ben.

Datum van activiteit: april 2017
Bedank jokehoekstra
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken