Hoogtepunten uit beoordelingen
Prachtige markt

Beoordeeld op 6 november 2016
lowie d
Gent, België
Eeklo is een STAD, dus heeft een Stadhuis sinds 1240...

Eeklo is een stad die zijn stadsrechten ontving in 1240 en momenteel zo'n 20.000 inwoners telt ... meer lezen

Beoordeeld op 30 december 2013
Frank D
Lembeke, België
Lees alle 14 beoordelingen

Beoordeeld op 26 december 2016

Het stadhuis van Eeklo heeft een mooie trouwzaal. Verder valt er over dit gebouw weinig zinnigs te vertellen. Het is gelegen aan een ietwat troosteloze markt met een aantal terrasjes zoals je bijna overal vindt. Niet echt het bezoeken waard.

Datum van activiteit: oktober 2016
Beoordeeld op 6 november 2016

De stad waar Ledeganck geboren is ligt in het midden van het Meetjesland, zeer mooie markt waar op donderdag een wekelijkse markt word gehouden, heeft een ruime shoppingcenter de KRUGER.
Ik raad iedereen aan om eens Eeklo te bezoeken.

Datum van activiteit: november 2016
Beoordeeld op 4 april 2016

De markt van Eeklo wordt gesierd door het belfort en het stadhuis. Dit is zowat de enige trekpleister rondom de markt. De omgeving van de markt mag voor de rest wel wat opgewaardeerd worden.

Datum van activiteit: maart 2016
Beoordeeld op 24 januari 2016

Op mij heeft dit stadhuis geen indruk gemaakt.Er was wel een overvloed aan vlaggen voor en aan de stadhuismuur.(voor mij hoeft dit niet)De omgeving vind ik niet leuk.Het stadhuis heeft wel een mooie trouwzaal.

Datum van activiteit: november 2015
Beoordeeld op 15 september 2015

Stadhuis met belfort. In het belfort zit een beiaard die regelmatig speelt (soms automatisch). In het belfort is het stadsarchief ondergebracht. Van 1600 tot op heden zijn nog de meeste documenten aanwezig. Enkele zijn gedigitaliseerd (vertaald en uitgetypt) speciaal de geboorte registers en staten van goed. Stadhuis bevat mooie trouwzaal. Onder de trap zitten de stadsdiensten ( modern ingericht).

Datum van activiteit: mei 2015