Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Shamon
Hotels in de buurt
B&B Villa De Keyser(Eeklo)(Heel veel waar voor je geld!)
104 US$
92 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
169 US$
164 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Cambiare(Eeklo)
128 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Roomservice
Het Godshuis(Sint-Laureins)
127 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Cleythil Hotel(Maldegem)
111 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Prelude(Knesselare)
111 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Hotel de Elderschans(Aardenburg)(Heel veel waar voor je geld!)
61 US$
51 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
BEST WESTERN Hotel Orchidee(Aalter)(Heel veel waar voor je geld!)
73 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
118 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 14% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 14% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 138 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

138 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Beoordelingen (29)
Beoordelingen filteren
29 resultaten
Waardering van reizigers
15
12
1
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
15
12
1
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 29 beoordelingen
2 september 2017 beoordeeld

Alleraardigste bediening
Prima kamer
Heel goed ontbijt
Met lekker gebakken eitje
Mooie ligging aan de rand van
De stad
Ik kom hier al jaren naar volle tevredenheid
De eigenaresse is ontzettend sympathiek

Verbleef: augustus 2017, reisde voor zaken
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank bernard1236
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 augustus 2017 beoordeeld

Heerlijk hotel met fantastische eigenaars. Mooie authentieke Vila wat een gevoel geeft of je in een ander tijdlijn bevind. In de ochtend wordt er een heerlijk ontbijt neer gezet en klaargemaakt. Een aanrader om eens heerlijk te relaxen of de omgeving te verkennen,

Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank harley621
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 mei 2017 beoordeeld

Zeer vriendelijke gastvrouw die je meteen op je gemak stelt. Zeer lekker uitgebreid ontbijt. Prachtig kader en kamers ook zeer mooi ingericht maar wel rustiek. Het hoort ook zo bij het kasteel. Plaats om je wagen te parkeren. Is echter niet voorzien voor rolstoelgebruikers.

Kamertip: Geen speciale tips. Enkel als je een probleem hebt is de gastvrouw onmiddellijk klaar om te helpen of een oplossing te zoeken.
  • Verbleef: mei 2017, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 487domi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2016 beoordeeld

De gastvrouw is enorm vriendelijk, het ontbijt heel lekker met heel veel zorg voor het glutenvrij ontbijt. Het is een mooi interieur met een mooie tuin. Er is een parking bij het hotel en een plaats waar ze de fietsen kunnen binnenzetten.

  • Verbleef: september 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank elsbossaert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 maart 2016 beoordeeld

We zijn zondagmorgen gaan genieten van een lekker ontbijt met als starter een vers gemaakt fruitsap waar we ondertussen al konden aanschuiven voor een lekker ontbijt koeken,ondertussen werd ons gevraagd welk soort eitje we wilden.
we konden dan ook een grote keuze maken uit verschillende koeken en of brood zowel krenten als wit en grof brood met een beleg van zowel vlees kaas en zelf gemaakt vleesbrood en ook nog vele soorten fruit,ondertussen kwam de huisvrouw ons regelmatig bedienen met lekkere koffie of thee.
Dus zeker een aanrader om eens te doen,waar kan je dit doen in een hotel zonder overnachting!!!!!

  • Verbleef: maart 2016, reisde met een partner
    • Service
2  Bedank soldaatjes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken