“Verrassende bistro!”
Beoordeling van Bistro Disolo

Bistro Disolo
Geclassificeerd als nr. 3 van 85 Restaurants in Eeklo
10 oktober 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie stijlvolle zaak. Vriendelijke en klassevolle bediening. De chef komt aan tafel de maaltijden uitleggen. Het eten mag naar onze smaak iets meer kruiding. We hebben de suggesties genomen, goed gevulde borden.

Datum van bezoek: oktober 2022

26 april 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer pure keuken! Een échte aanrader!
Huiselijk warme sfeer door gastvrouw en gastheer
Gepaard met een mooi interieur.
Tot binnenkort.

Datum van bezoek: april 2022
18 april 2022 beoordeeld

Gezellig klein restaurant(25 plaatsen) sfeervol, gevarieerde kaart , kundige bediening door Sophie en alles vers klaargemaakt door kok Dirk. Vers bereid ijs door de gastvrouw en dit smaakt...meer dan lekker! Voor elk wat wils, wisselende suggestiemenu's, heerlijke ribbetjes en van alles meer dan voldoende!!!
Meer dan een aanrader!!! Wel best reserveren.

Datum van bezoek: april 2022
Voyage37449865734, Eigenaar van Bistro Disolo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 april 2022

Bedankt voor jou mooie beoordeling! ❤️ Graag tot de volgende!

4 februari 2022 beoordeeld

dit nieuw etablissement biedt een ruime variatie. De tapas zowel al het keuzemenu is goed uitgebalanceerd. Spijtig dat ze enkel 's avonds open zijn

Datum van bezoek: januari 2022

Bedankt voor jou beoordeling. Mijn man en ik hebben beide nog andere job dus daarmee alleen in de avond. Maar vanaf 10 personen kan het ook op zondagmiddag 😉
Bedankt voor jou komst en graag tot nog eens

25 september 2023 beoordeeld

Datum van bezoek: september 2023
    • Sfeer

Reizigers die Bistro Disolo bekeken, bekeken ook

Eeklo, Oost-Vlaanderen

In Bistro Disolo geweest? Deel je ervaringen!