EefGil
Amsterdam, Nederland

Your perfect weekend getaway near Namur.

Beoordeling van Hotel Vedette
5,0 van 5 bollen29 mrt 2024 beoordeeld
Wat een fijn hotel. Ruime, schone kamers, smaakvolle inrichting en een mooi uitzicht over de Maas. Heerlijk ontbijt en zeer vriendelijke eigenaren. Veel bezienswaardigheden in de buurt en maar een paar uur rijden vanuit Nederland. Wij hebben een heerlijk weekend gehad, graag tot een volgende keer!
Datum van verblijf: februari 2024
Kamertip: Kamer Evelyne heeft het mooiste uitzicht over de Maas. Namur en Dinant zijn leuk om te shoppen....
5,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Notre chambre avec le coin salon.
1.2 km van Hotel Vedette
Property building
2.5 km van Hotel Vedette
Meer hotels in Profondeville bekijken
Beoordeeld op 16 december 2023

Heel mooi ingericht. De eigenaars laten je begaan en zijn zeer vriendelijk. Wij hadden een kamer met zicht op de Maas, wat geweldig was. Een echte aanrader.
Wij komen nog eens terug in de zomer.
Ontbijt met bubbels en eitjes inbegrepen.

Datum van verblijf: december 2023
Beoordeeld op 20 februari 2023

Super mooi hotel, fantastische kamer met groot bad. Mooi uitzicht op de Maas. Ontbijt dik in orde met versgeperst fruitsap en cava als je wil. Zeer vriendelijke eigenaars die oog hebben voor detail en service. Open bar beneden in een gezellige setting. De inrichting van dit hotel is echt bijzonder. Wij hielden een wandelvakantie waarbij er verschillende routes vanuit Profondeville vertrokken. Het stadje is heel gezellig, vriendelijke mensen. Aanraders zijn de artisanale bakkerij en Café de la Gare, waar je ‘s avonds in een ongedwongen sfeer goed kan gaan eten.

Datum van verblijf: februari 2023
Beoordeeld op 11 januari 2023 via mobiele applicatie

Zeer mooie kamer met uitzicht op de Maas. Alle voorzieningen aanwezig. Wel vermelden dat er geen deur is aan de badkamer. Zeer lekker en uitgebreid ontbijt. Een aanrader! We komen terug in het voorjaar of in de zomer.

Datum van verblijf: december 2022
Beoordeeld op 18 augustus 2021 via mobiele applicatie

Fantastisch hotel, van begin tot eind.
Het interieur was helemaal ons ding, alles was proper, supervriendelijke medewerkers en elke ochtend wakker worden met zicht op de Maas... Zalig!
Het ontbijt was ook dik in orde.
Ideale uitvalsbasis. Wij komen zeker terug!

Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeeld op 3 mei 2021

Wij verbleven in hotel Vedette in de grote suite. Deze was zeer ruim en luxueus. De uitbaters een jong koppel waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Het hotel is gemakkelijk te vinden en heeft een privé parking. De tuin is fijn te vertoeven met een open bar. Het ontbijt was meer dan in orde. Aanrader

Datum van verblijf: april 2021