Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
eDreams
Priceline
Agoda.com
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (17)
Beoordelingen filteren
17 resultaten
Waardering van reizigers
6
7
4
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
6
7
4
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 17 beoordelingen
Beoordeeld op 8 februari 2018

- goede kamer, maar wel veel lawaai van het nabije verkeer en ook een krakende vloer
-> tip: extra deken voorzien
- ontbijt: koffiekoeken, broodjes, charcuterie, fruit, eitje naar keuze, yoghurt, ontbijtgranen...
-> tip: groenten

Kamertip: kamer weg van de straatkant?
Datum van verblijf: februari 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Eva D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 februari 2017

Goed voor een verblijf van een a twee nachten. Schone en redelijke kamers met bedden die oke liggen. Douche lijkt soms iets aan de kleine kant ( je duwt 'm elke keer dicht tijdens het bewegen) maar verder niks te klagen. Ontbijt is netjes, ruime keuze om je buik mee te vullen.
Laatste dag gevraagd om ik van kamer zou mogen ruilen omdat ik toch graag een bad wilde hebben en dit werd zonder gepeins gergeld. Lief personeel, geen poespas.
Centrum is ongeveer 10 min. auto. Bushalte is nabij.
5 min lopen naar rechts Wok & pizzahut, en nog iets verder de carrefour.
5 min lopen naar links de lidl.

Geen koelkast of waterkoker op de kamers maar wel gratis parkeren

Datum van verblijf: februari 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Ebru C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 april 2016

Ontbijt met een mix van bediening en buffet.
Gewoon alles is er; kazen, vleeswaren, ei bereidingen, ontbijtgranen, fruit, yoghurt, vers fruitsap, Cava.
Aangenaam sfeer, mooie en comfortabele meubels.
Kleinschalig.
Achteraf nablijven om iets te drinken was ook geen probleem.
Een minpunt: de grote hond loopt in de keuken. Dat ontneemt de vijfde ster!

Datum van verblijf: april 2016
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank Guy V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 maart 2016

Dit kleine, nette hotel ligt gunstig vlak aan de ring van Gent. Tijdens mijn verblijf van 3 nachten had ik een mooie 2 personen kamer op de tweede verdieping.
Met zeer comfortabele bedden op een nette schone kamer met airco neem je de krakende vloer voor lief.
De douchecabine is wat aan de kleine kant. Met een wat grotere lichaamsbouw kan het lastig zijn om te bukken zonder met je achterste de mengkraan te sluiten of de schuifdeur, van de cabine, uit de rails te drukken. Een bakje in de douchecabine, om je zeep, shampoo, scheerschuim te zetten zou handig zijn.
Opvallend was ook dat op mijn kamer de badkamer/toilet niet gescheiden was van het slaapgedeelte met een deur.
Parkeren kan gratis voor de deur. Wifi is beveiligd met een wachtwoord en is ook gratis.
Voor de innerlijke mens ben je op loopafstand aangewezen op de Pizzahut, Chinese wok (maandag gesloten) of een frituur. Een breder aanbod is aan te rijden op 2 a 3 km richting Lochristi.

Datum van verblijf: maart 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Rob C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 mei 2015

Niet de eerste keer dat wij daar logeren, gezellig familiehotel met verzorgde kamers en vriendelijke bediening. s'morgens lekker ontbijt met overgrote keuze aan zalm en tarbot alsook verschillende gebakken koeken en de vraag voor eitjes naar keuze.

Datum van verblijf: mei 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
3  Bedank Dirk V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken