Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
Hotels.com
Agoda.com
€ 76
Meerdere manieren om te betalen
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.103)
Beoordelingen filteren
1.103 resultaten
Waardering van reizigers
569
345
130
40
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
569
345
130
40
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
27 - 32 van 1.103 beoordelingen
Beoordeeld op 16 november 2023

Mooie en propere kamers! Lekker ontbijt. Ook het diner was super lekker. Personeel enorm behulpzaam en vriendelijk. Topervaring! Ook in de omgeving veel activiteiten om te doen. Nationaal park prachtig om te wandelen. Dagje wellness en Maasmechelen om gezellig te gaan shoppen!

Datum van verblijf: november 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Tiffany P
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Terhills Hotel, Eigenaar van Terhills Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 november 2023

Beste Gast,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw lovende woorden en score! Wat fijn dat u zo van u ons hotel en haar omgeving genoten heeft! We hopen u snel opnieuw te mogen verwelkomen tijdens een bezoek aan het mooie Maasmechelen.

Met vriendelijke groeten,
Christiaan & Team Terhills

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 november 2023

De kamers en het ontbijt waren zeer goed. Netjes en proper.
Alleen viel ons het avondeten tegen. We konden geen vegetarisch menu kiezen en moesten vis of vlees eten. We 49 euro per persoon wel veel dan om niet je goesting te kunnen eten.

Datum van verblijf: november 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank Heidi D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Terhills Hotel, Eigenaar van Terhills Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 november 2023

Beste Gast,

Bedankt voor het delen van uw feedback. Uw hoge score en vriendelijke woorden doen ons veel plezier! Wat uw opmerking over het diner betreft, we bieden dagelijks (muv zondag) een 3-gangenmenu aan, waarbij u voor zowel het voor- als hoofdgerecht de keuze heeft tussen een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Tijdens uw bezoek echter, is er iets misgelopen, waardoor het vegetarische gerecht uitzonderlijk niet beschikbaar was. Onze oprechte excuses hiervoor! We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een nog aangenamer verblijf.

Met vriendelijke groeten,
Christiaan & Team Terhills

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 november 2023 via mobiele applicatie

Dit hotel is stijlvol en centraal gelegen.
Mooie kamer met uitzicht op de Franse tuin.
Heel rustige kamer. Zeer uitgebreid ontbijt met lekkere producten, ook Limburgse vlaai en gebak.
1 minpuntje : de bar is heel klein en heel beperkt en samen met het diner moet je heel lang wachten op je drankje.

Datum van verblijf: oktober 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Roving13252326586
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Terhills Hotel, Eigenaar van Terhills Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 november 2023

Beste Gast,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw feedback & score! We zijn verheugd dat u over het algemeen een aangenaam verblijf had, waarbij u vele aspecten van het hotel en haar omgeving wist te appreciëren! We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij ons in het mooie Maasmechelen!

Met vriendelijke groeten,
Christiaan & Team Terhills

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 oktober 2023 via mobiele applicatie

Vriendelijk en vlot onthaal. Mooie en propere kamer. Lekker eten aan een schappelijke prijs in het restaurant, met een vriendelijke service. Goed bereikbaar, prive-parking met mogelijkheid om elektrisch te laden. Kortom, een geslaagde uitstap in Limburg.

Datum van verblijf: oktober 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Benny V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Terhills Hotel, Eigenaar van Terhills Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 oktober 2023

Beste Benny,

Hartelijk bedankt voor uw geweldige feedback en perfecte score! We zijn verheugd dat u zo van uw verblijf heeft genoten en stellen uw vriendelijke woorden enorm op prijs. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor alweer een fantastisch verblijf!

Hartelijke groet,
Christiaan & Team Terhills

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 oktober 2023

mooie locatie, leuk naast shoppingcentrum.
de kamers zijn ruim, mooi ingericht met zeer goede bedden.
personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam
Ontbijt zeer verzorgd en uitgebreid.
Diner , prijs kwaliteit zeer goed

Datum van verblijf: oktober 2023
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank FabienneV95
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Terhills Hotel, Eigenaar van Terhills Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 oktober 2023

Beste Fabienne,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze fantastische score en lovende woorden! We zijn verheugd te vernemen dat u zo'n aangenaam verblijf had in het Terhills Hotel. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor opnieuw een fantastisch verblijf!

Met vriendelijke groet,
Christiaan & Team Terhills

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken