ZenHotels.com
PricelineUS$Ā 151
eDreams
Beoordeeld op 13 september 2023

Povere receptie.
Ruime kamer met mooie douche maar vuil !!!
Matig ontbijt.
Receptie niet op de hoogte van de route naar Elaisa, terwijl dit toch ons hotel-arrangement was.
Geen verlichting op het pad van de parking naar het hotel terwijl er wel voldoende verlichtingspalen staan.
Absoluut geen vier sterren waard, Max twee !!
Bijgevolg erg duur voor wat het is
Het enige pluspunt is de ligging aanpalend aan Maasmechelen Village.

Datum van verblijf: september 2023
Terhills Hotel, Eigenaar van Terhills Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 september 2023

Beste Gast,

Bedankt voor het achterlaten van uw feedback. Allereerst zijn we blij te vernemen dat u uw ruime kamer en de locatie van ons hotel wist te appreciƫren! Verder vinden we het jammer dat de rest van het verblijf niet aan uw verwachtingen voldeed. We nemen uw opmerkingen ter harte, en kijken waar we eventueel kunnen bijsturen voor verbetering. We hopen dat u ons in de toekomst nog een kans geeft voor een verbeterde ervaring.

Met vriendelijke groeten,

Beoordeeld op 11 september 2023 via mobiele applicatie

Zeer mooi hotel/locatie.
Vriendelijk ontvangst met een drankje.
Mogelijkheid om de fietsen/auto veilig te zetten.
Lekker ontbijt.
Spijtig dat ze geen eigen terras hebben waar je nog iets kan drinken.
Op de Kamer/badkamer lag toch wel wat stof, precies of de kamer al even niet meer gebruikt was. De rubbers van de douche zijn aan vervanging toe.

Datum van verblijf: september 2023

Beste Monique,

Dank u wel voor uw feedback en score! We zijn blij te vernemen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Informatief delen we u graag mee dat we weldegelijk een eigen terras hebben dat elke dag - met uitzondering van zondag - vanaf 17u geopend is voor onze gasten om van een drankje te genieten. Verder willen we u danken voor uw opmerking over de douche. We hebben dit doorgegeven aan ons technische team. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Beoordeeld op 1 september 2023

Tegengevallen bezoek aan dit hotel.
De kamer waar wij verbleven was verouderd. Prijs/kwaliteit voor een suite in ondermaats.
De bedkussens waren slecht en er hing een rare chemische geur op het beddengoed.
Het avondeten was prima. Goede bediening ook.
Het ontbijt was sober.

Kamertip: Geen
Datum van verblijf: augustus 2023
Terhills Hotel, Eigenaar van Terhills Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 september 2023

Beste gast,

We willen u bedanken voor het achterlaten van uw feedback, hoewel we betreuren dat het verblijf niet aan uw verwachtingen voldeed. Aan de andere kant zijn we blij te vernemen dat u tevreden was met het avondeten en de bediening ervan. We hopen dat u ons in de toekomst de kans geeft om u een verbeterde ervaring te bieden.

Beoordeeld op 31 augustus 2023

Heel mooie en verzorgde locatie. Vriendelijke service. Veel keuze in kussens in het bed, dat zeer comfortabel was. Net zoals de badkamer, met genoeg stopcontacten. Alles erop en eraan in de kamer. Niet licht-doorlatende gordijnen zou nog fijner geweest zijn. Maar dat was dan ook het enige waar iets over te zeggen viel...:-)

Kamertip: Rekening houden dat er wel wat trappen zijn om met de bagage binnen te komen (maar zou kunnen dat er een andere ingang mogelijk is, ...)

Beste gast,

Hartelijk bedankt voor uw geweldige feedback en perfecte score! We zijn verheugd dat u zo van uw verblijf heeft genoten en stellen uw vriendelijke woorden enorm op prijs. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor alweer een fantastisch verblijf!

Hartelijke groet,

Beoordeeld op 31 augustus 2023

We waren tevreden van de kamers en het restaurant.

Graag geef ik enkele tips.
In de douche en badkamer zou een doucheflacon handig zijn. De kleine tubes zijn te beperkt, niet handig en niet milieuvriendelijk.

De inkomtrap heeft enkel trappen, misschien zou een strook aan de zijkant van de trap handig zijn om de valies te kunnen op laten binnen rollen, nu moeten de valiezen gedragen worden op de trap wat niet gemakkelijk is voor sommige mensen.

We hebben 2x een diner en 2x ontbijt genomen. Beiden waren zeker ok.
Tip: graag goeie boter in een potje bij de broodjes bij het diner. We hebben erom gevraagd en vriendelijk gekregen maar de boter was in kleine verpakking (zoals bij het ontbijt) wat verspillend en niet milieuvriendelijk is.
De menu's waren lekker en mooi gepresenteerd. Soms niet warm genoeg....
tip: Mocht er bij het dessert ook een keuze zijn uit 2 mogelijkheden zou dit wel een meerwaarde hebben.

Receptioniste en barman waren vriendelijk!

Kamertip: zie tips bij vorig blad.

Beste gast,

Hartelijk dank voor uw feedback en waardevolle tips. We zijn blij dat u tevreden was over uw verblijf bij ons, en danken u voor de voorgestelde suggesties! Wat fijn ook dat u de vriendelijkheid van onze receptioniste en barman hebt opgemerkt. Deze complimenten geven we zeker door! Nogmaals bedankt voor uw feedback, en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in het prachtige Terhills!

Met vriendelijke groeten,