Marieke B
Deinze, België

fantastic vacation!

5,0 van 5 bollen9 aug 2021 beoordeeld
Mooi hotel met zicht op de bergen en naast de skilift. Het eten is er heerlijk, de staff zeer professioneel, de spa overheerlijk, badjas, slippers en handdoeken beschikbaar. De kamers zijn schoon, goed matras. Er is zeep voor je body, en dezelfde is er ook voor je haar, dus toch een conditioner mee nemen, want het vele zwemmen in het heerlijk warme zwembad, maakt dat je haar dit echt nodig heeft.
Bij het boeken waren er problemen met het pc systeem, er waren wat 'onduidelijkheden', maar de staf deed er alles aan om het probleem op te lossen. Top een aanrader!
Datum van verblijf: augustus 2021
          Property building
            0.1 km van Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia
            Meer hotels in Tropolach bekijken
            Beoordeeld op 10 augustus 2020 via mobiele applicatie

‪Nou was de Falkensteiner hotel keten tot nu toe een favouriet wanneer het een hotel ging in Oostenrijk.‬
            ‪Echter bij dit hotel mankeert veel waardoor de verwachting toch wel tegenvalt.‬
            ‪Ben dit niet gewend van een Falkensteiner hotel, heb er toch al een aantal bezocht.‬
            ‪De kamers zijn netjes en schoon, maar er zjn al her en der al flinke beschadigingen waar niets aan gedaan wordt.‬
            ‪Helaas geen koeling op de kamer, maar daar kan ik wel mee leven.‬
            ‪Op de kamer is een minibar aanwezig, waar belachelijke prijzen voor worden berekend.‬
            ‪Wat erg slecht is, dat we op de derde verdieping zaten waar het verschrikkelijk warm was.‬
            ‪Het atrium heeft een glazen dak, op de derde zitten wel ventilatoren om waarschijnlijk de te warme lucht af te voeren, maar die werken niet.‬

‪Het hotel is mooi aangekleed.‬
            ‪Het restaurant is opgedeeld zodat het niet zo groot lijkt en hierdoor een intiemere sfeer ontstaat.‬
            ‪Heel goed gedaan, ook hier is het verschrikkelijk warm.‬
            ‪We moeten elke avond weer vragen om in ieder geval de binnen schijnende zon te blinderen.‬
            ‪De keuken is erg gericht op het hoofdgerecht, salades zijn op kleine aanpassingen de hele week hetzelfde en fantasieloos.‬
            ‪Daar mag je toch wel wat meer van verwachten.‬
            ‪Bij het hoofdgerecht heb je de keuze uit vlees, vis of vegetarisch.‬
            ‪Het zijn redelijk kleine porties, wel heel goed en smaakvol.‬
            ‪Wat wel heel erg was dat er op een dag glas in het dessert zat.‬
            ‪Ze waren hier wel van geschrokken, we hebben gevraagd om alle desserts te verwijderen om erger te voorkomen. Dat hebben ze gedaan.‬
            ‪Mooi en groot zwembad.‬

‪Conclusie, best wel een goed hotel, maar of wij nog een Falkensteiner hotel bezoeken weet ik nog niet, maar ik ga het niet afraden, want zo slecht is het ook weer niet. ‬

Datum van verblijf: augustus 2020
            Beoordeeld op 28 juli 2019

Een mooi hotel, maar véél te warm op de kamers. Fantastisch buitenzwembad met rondom een grote tuin en mooi terras. Spijtig van het management die héél onvriendelijk overkwam. Op de eerste dag werden we door een jobstudent naar onze tafel gebracht zonder verwelkoming en uitleg van verloop avondmaal. Tafels in het restaurant staan te dicht bij elkaar.Muren op de kamer hebben een verflaag nodig en het tapijt een grondige poetsbeurt.

Datum van verblijf: juli 2019
            Veronika H, Front Office Manager van Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2019

Beste gast,
            bedankt voor je geweldige review. We zijn erg blij dat je genoten hebt van je verblijf bij ons. Natuurlijk betreuren we dat er enkele kritiekpunten waren en zullen we deze bespreken met de betrokken afdelingen om onze kwaliteit en service te verbeteren. We hopen je snel weer te zien bij Carinzia!
            Uw Falkensteiner Hotel Carinzia-team

Beoordeeld op 17 februari 2019 via mobiele applicatie

Wat een fijn hotel is dit. Vlak aan de grote gondel waar je meteen naar grote hoogte gaat. In het hotel heb je alle faciliteiten van wellness tot aan skispullen. De kamers zijn ruim en het eten is uitgebreid en goed.

Datum van verblijf: maart 2018
            Veronika H, Front Office Manager van Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 februari 2019

Dear Mr. Frank ,

thank you for your good feedback, we are very pleased that you enjoyed your stay in our hotel and we hope to welcome you again soon.

Best regards, yours Carinzia team

Beoordeeld op 6 augustus 2018 via mobiele applicatie

Twee fijne weken met gezin van vier hier gehad. Was onze tweede keer in een Falkensteiner hotel. Carinzia is een mooi hotel met even mooie kamers, fijne bedden, lekker eten, heerlijk groot zwembad met grote ligweide (altijd een stoel en parasol beschikbaar), prima wellness met elke dag een andere aufguss en vriendelijk en alert personeel. We vonden het leuk dat we het grootste deel van de tijd dezelfde ober hadden, die na twee dagen al standaard de wijnkoeler voor ons had klaar staan. Het publiek bestond toen wij er waren vooral uit sportieve gezinnen en stellen uit Oostenrijk, Italië, Duitsland, België en Nederland. Direct achter het hotel brengt de lift je in zo’n 20 minuten de berg op.

Een paar puntjes die we iets minder vonden. In onze junior suite moesten de kinderen (13 en 5) in het woonkamerdeel een lange, redelijk smalle bedbank delen. Met de benen naast elkaar op een vrij harde bank.

Het hotel is verder duidelijk niet ingesteld op (erg) warm weer. De twee weken dat we er zaten was het rond de 30 graden. We hadden een kamer op de bovenste verdieping met mooi uitzicht, maar onder een plat dak en pal op het zuiden, zonder airco. Er kon alleen een deurtje open en een raam op een kier. Je kon ook niet op het balkon zijn in de volle zon. Dat was wel afzien. Gelukkig had de eetzaal als enige ruimte in het hotel wel airco, daar konden we ‘s avonds afkoelen.

We zaten verder direct boven het terras, waar een paar keer in het weekend tot 11 uur ‘s avonds een band speelde. Wel gezellig, maar heel hard, er was geen ontkomen aan. We vonden het wel heel prettig dat het na 11 uur eigenlijk altijd weer doodstil was.

De positieve kanten hadden wat ons betreft de overhand en we kijken terug op een prettig verblijf, voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: juli 2018
            Veronika H, Front Office Manager van Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 augustus 2018

Geachte mevrouw Christa,

Hartelijk dank voor je goede beoordeling. We zijn erg blij dat u zich comfortabel bij ons voelde. De enige kritiekpunten die we zullen bespreken met ons management om een ​​remedie te creëren.
            We zijn heel blij om je binnenkort weer te verwelkomen.

Met vriendelijke groeten, uw Carinzia-team

Beoordeeld op 18 september 2017

Afgelopen week enkele dagen in dit hotel mogen verblijven. Mooie kamer van alle gemakken voorzien. Badkamer zeer ruim en prettig. Fantastisch ontbijt waar ik met plezier aan kan terugdenken maar ook het avond eten was van hoog niveau. Uitstekende prettige bediening.
            Volgende keer golfclubs mee ( vlak bij hotel ) maar willen zeker eerst nog eens in de winter terug komen.

Datum van verblijf: september 2017
            Veronika H, Front Office Manager van Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 oktober 2017

Beste gast,
            Bedankt voor de goede recensie en voor de lof van ons personeel.
            We wachten op je in de winter :)

Groeten uit Oostenrijk

Carinzia Team