Sjef2015
Echt, Nederland

Mooi hotel met prima kamers en goede verzorging

4,0 van 5 bollen23 jun 2016 beoordeeld
I.v.m. 40 jarig huwelijk met kinderen en kleinkind in dit hotel geweest. Groot mooi en goed verzorgd hotel. Onze kamer was schitterend, apart zitgedeelte, mooie douche en bad. Eten was goed, bediening was erg wisselend, bepalend wie er aanwezig was. Verder ging het wel allemaal erg snel, je moet even aangeven als je even een rust moment wilt. Verder door grote van hotel en het houden van congressen aldaar, op enkele dagen erg druk/rumoerig.
Mooi zwembad. Verder een prima week gehad.
Datum van verblijf: juni 2016
Reistype: Bezocht met familie
4,0 van 5 bollenHygiëne
Manuel F, General Manager van Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 26 jun 2016
Dear Sjef2015!
Thank you very much for this execellent review! We are glad to read that you and your family enjoyed your stay with us. We hope you will visit us again next year!

Guten Morgen aus dem Hotel Samerhof ! Winter 2022/2023
Hotel Appartements Kristall
0.7 km van Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia
Meer hotels in Tropolach bekijken
Beoordeeld op 12 augustus 2015

De Falkensteiner Carinzia is een uitstekend hotel wat heel erg mooi is gelegen. Direct achter het hotel staat de millenium expresse die ons vaak naar de top van de berg heeft gebracht. De Nassfeld kaart die je krijgt bij het hotel maakt dat dit gratis is. Het hotel zelf is comfortabel. Het eten is erg goed, zowel het ontbijt als het diner. Ruime keus. Het hotel heeft een heerlijk zwembad en ligweide en ook prima sauna voorzieningen. Vanuit het hotel is het eenvoudig steden als Klagenfurt en Villach te bezoeken maar ook de Italiaanse grens is vlakbij. De kamers zijn goed, mooie douche en een goed bed. Wij hadden een kamer aan de bergzijde. De kamer was rustig gelegen. De gratis wifi is redelijk.

Datum van verblijf: augustus 2015
Manuel F, Front Office Manager van Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 augustus 2015

Dear InaRA68,

thank you very much for your excellent Feedback! We are very happy, that you enjoyed your Holiday with us and used the +Card extensively. We hope to be able to welcome you again in the future!

Beoordeeld op 16 januari 2015

Prachtig ontworpen hotel. Je ziet de Italiaanse invloeden. Heerlijke Spa en Sauna gedeelte met veel verschillende soorten sauna's; kruiden, infra rood, traditioneel. Koud zwembad loopt door van binnen naar buiten. Verwarmd buiten en binnen zwembad (niet heel groot). Ook buiten het sauna gedeelte een groot zwembad met het grootste gedeelte buiten. Het eten is lekker en verfijnd en ook prettig dat er altijd salade en soepbuffet is. Kamers zijn mooi en comfortabel met lekker ruime douches. Wifi ontvangst op de kamer is wel heel langzaam.Ski verhuur is binnen het hotel en 100 meter buiten is de Millenium lift met een uitgebreid skigebied waarbij je naar Italië kan skien.

Kamertip: Op de eerste verdieping loop je zo naar de skiverhuur.
Datum van verblijf: december 2014
Manuel F, Front Office Manager van Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 februari 2015

Dear Deirdre v,

thank you very much for your Feedback. We are glad to read, that you did enjoy you stay with us. We certainly hope, to be able to welcome you again.

Kind regards,

Beoordeeld op 26 december 2014

Groot luxe hotel, heel kindvriendelijk waardoor het voor mensen die rust zoeken wel heel druk aanvoelt. Ontbijt is zeer uitgebreid in buffetvorm, niks op aan te merken. Diner gedeeltelijk in buffet en gedeeltelijk aan tafel bediend met aandacht voor allergieën. Door de grootte van het hotel, wel druk en lawaaierig. Moderne kamers, niet al te groot, wel te weinig licht. Mooie badkamer met vloerverwarming en apart toilet. Mooi binnen- en buitenzwembad en mooie welness, maar ook daar weer veel te veel lawaai en drukte, jammer

Datum van verblijf: december 2014
Manuel F, Front Office Manager van Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 januari 2015

Dear Isabelle W,

thank you very much for your Feedback. We are very glad to read, that you enjoyed your December vacation with us. We whish you and your Family a successful 2015 and hope to be able to welcome you again.

Kind regards

your Falkensteiner Carinzia Team

Beoordeeld op 8 september 2014

Perfect hotel, zowel qua kamers, restaurant en ligging.
Kamer (familiekamer) zeer ruim, proper, modern, apart slaapgedeelte voor kind (wel op zielig zetelbed) zeer mooie badkamer en ruim apart toilet.
Zeer uitgebreid en vers ontbijt, met zeer veel keuze.
Avondmaaltijden gedeeltelijk buffet en gedeeltelijk aan tafel bediend, keuze uit vis/vlees/vegi hoofdgerecht vonden wij een topper. Voor kinderen iets eentoniger kinderbuffet.
Zeer mooi zwembad en rustige ligweide buiten en binnen (in apart gedeelte zeer rustig). Zeer mooi en goed saunacomplex (naakt) met in de late namiddag tweemaal een opgietsessie, een aanrader. Hotel zeer goed gelegen onderaan de kabellift (gratis met de kaart die wij in het hotel kregen). Hiermee kan je omhoog om fantastische wandelingen te doen. Wij hebben tien dagen in dit fantastische hotel verbleven en ons geen moment verveeld. In dit hotel komen er veel Belgen en Nederlanders, ons zoontje had elke dag speelvriendjes in het zwembad en de speelkamer na het eten. Dit was onze eerste ervaring met Oostenrijk, maar mede door dit hotel zouden we zo terug gaan.

Kamertip: Kamers aan de bergkant zijn volgens ons rustiger dan aan de dorpkant. Hier heb je 's avonds ook nog geniet van de zon.
Datum van verblijf: juli 2014
Manuel F, Leiter Front Office van Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 september 2014

Dear Sofie V,

thank you very much for your excellent feedback. We are very happy to read, that your first impression of Falkensteiner and holiday in Austria is very positive. We hope to be able to welcome you again with us.

Kind regards
Your Falkensteiner Carinzia Team

Beoordeeld op 15 augustus 2014

Mooi gelegen klassehotel, keurig personeel, zeer mooie propere kamer met glazen douche, aparte wc in mooie badkamer, goede aangename wellness, badkamer jassen en badslippers per kamer, keurig aangenaam en mooi restaurant en lounge, professioneel personeel, haute cuisine met bediening aan tafel 'savonds, lekker gevarieerd ontbijtbuffet, middagsnack voor iedereen ook halfpension, zeer goede kwaliteitszepen en champoos in de kamer die je ook kan aankopen Mooi in en outdourzwembad. Goede sauna en fitness. Aanrader zijn de wandelingen met gids
Kortom dit kwaliteitshotel heeft alles in huis voor een geslaagde vakantie

Kamertip: De kamers met bergzicht hebben nog een mooier zicht, hebben geen geluidslast van auto's parking en hoofdweg, ze zijn dan ook duurder. Wij hadden een standaardkamer met dorpszicht en lieten de balkondeur open 'snachts waardoor we 'smorgens gewekt werden door de auto's hoofdweg of parking maar met de deur dicht eigenlijk geen probleem.
Datum van verblijf: augustus 2014
Manuel F, Front Office Manager van Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 augustus 2014

Dear Marie306,

thank you very much for your great review. We are very happy to read, that you enjoyed your stay with us and that you recommend us. We hope to be able to welcome you again.

Your Falkensteiner Carinzia Team