In de eerste plaats hulde voor ondernemers die het in deze moeilijke tijd aan durven te investeren en iets nieuws te beginnen. En complimenten voor de prachtige entourage op deze schitterende lokatie.
Daar houdt helaas het positieve nieuws op. Vanaf de ontvangst had het personeel geen oog voor ons, het leek wel of er door ons heen gekeken werd. We bestelden ieder een voor- en hoofdgerecht en het duurde liefst een uur voordat het voorgerecht op tafel kwam. Mijn echtgenote bestelde parmezaankroketten. Zeg maar gerust parmezaanbommen. Veel te groot en moddervet gefrituurd en zonder enige garnituur fantasieloos in een frituurmandje geserveerd. Zelf had ik een soort van tartaar, korrelig en nogal smakeloos. Beide voorgerechten stevig aan de prijs dan mag je toch wel iets verwachten. Als hoofdgerecht bestelden we een warme oosterse vegetarische salade en eend. Na een uur op het voorgerecht te hebben moeten wachten kwam 1 minuut na de laatste hap het hoofdgerecht op tafel. Kennelijk is men overvallen door de drukte, het restaurant zat vol, en niet in staat het te managen.
Ook de oosterse salade ontbeerde smaak en fantasie. Stronken paksoi die in de kom nauwelijks klein te snijden waren leverden zowaar hilarische taferelen op. De eend was op zich voorzien van een smakelijke garnituur met anijs en mooi krokant gebakken, hoewel het wel een magere eend was en het vlees niet lekker mals. Een dunne 7 op een schaal van 1 tot 10. Gedesillusioneerd besloten we niet af te wachten hoe lang het dessert op zich zou laten wachten. Het was afrekenen geblazen en al weer ongezien door wie dan ook van het personeel snel de lokatie verlaten.
We zien meer vergelijkbare reviews, nu maar hopen dat er geleerd wordt en dat uiteindelijk dit gedurfde initiatief beloond mag worden. Wij gaan even niet meer terug.