Hotel met zeer goede ligging in het centrum van Blankenheim maar toch rustig. Vlakbij is ook een bushalte - Blankenheim Rathaus. Opgepast: voor de meeste bussen moet je wel minstens een halfuur op voorhand bellen.Zeer vriendelijke eigenaars! Ik mocht kiezen tussen een kamer aan de voorkant (zonder balkon) en eentje aan de achterkant (met balkon) en pakte de kamer met balkon. Mijn eenpersoonskamer was aan de kleine kant maar wel oké. Ik had een bureautje, een minibar (veel keuze en zeer schappelijke prijzen), een grote flatscreen-tv en een eigen badkamer (met comfortabele douche en towel rail). Het ontbijtbuffet was ook uitstekend en erg uitgebreid (met bioyoghurt, vers fruit, diverse kaassoorten, plattekaas, lekkere broodjes, diverse broodsoorten, lekkere koffie à volonté). Halfpension kost slechts 15 euro en voor dat bedrag kreeg ik iedere dag een soepje, een hoofdgerecht (keuze tussen 2 verschillende gerechten) en een nagerecht. Ik heb ook gemerkt dat wandelaars extra verwend worden in dit hotel: iedere namiddag kreeg ik bij mijn terugkeer van de wandeling voetbalsem cadeau. Een erg leuke attentie! Blankenheim ligt overigens ideaal voor wandelingen in de natuur. Er zijn in de omgeving erg veel bossen, weiden, mooie riviervalleitjes... De Ahrsteig en de Eifelsteig komen er voorbij.