Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
heidi_alb
Eernegem, België

Zowel hotel al restaurant aanrader!

Beoordeling van Le Fournil - Hôtel
5,0 van 5 bollen21 mrt 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Centrale ligging tegenover de kerk in Rédu. Ruime parking voor de gasten. We verbleven in een mooie en verzorgde gerenoveerde kamer met zicht op de tuin en de achterliggende velden en heuvels. Degelijk ontbijtbuffet in het restaurant beneden.

Wij bleven 's avonds ook twee keer eten in het restaurant, niet enkel heerlijk en lekker maar ook super dat je in twee stappen weer in je kamer bent!
Datum van verblijf: februari 2023
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 110
Volledig restitueerbaar
    0.1 km van Le Fournil - Hôtel
    Carpe Diem, gîte à Redu - La façade avant
      0.1 km van Le Fournil - Hôtel
      Gratis wifi
      Gratis parkeren
      Eenvoudig en snel boeken
      • Booking.com
      1.0 km van Le Fournil - Hôtel
      € 150
        0.9 km van Le Fournil - Hôtel
        € 108
        Volledig restitueerbaar
        Geen aanbetaling vereist
        • Hotels.com
          € 105
        • Expedia.com
          € 105
        • Tripadvisor
          € 105
        0.0 km van Le Fournil - Hôtel
        Gratis wifi
        Gratis parkeren
        € 139
        Volledig restitueerbaar
        • Priceline
        • Agoda.com
          € 139
        • eDreams
          € 139
        7.0 km van Le Fournil - Hôtel
        Gratis wifi
        Gratis parkeren
        € 220
        € 192
        • Hotels.com
          € 208
        • Expedia.com
          € 220
        • ZenHotels.com
        3.9 km van Le Fournil - Hôtel
        Gratis wifi
        Gratis parkeren
        Kamer
        € 100
        Volledig restitueerbaar
        • ZenHotels.com
        • Vio.com
        7.8 km van Le Fournil - Hôtel
        Gratis wifi
        € 277
        Volledig restitueerbaar
        Geen aanbetaling vereist
        • Priceline
        • Agoda.com
          € 277
        8.7 km van Le Fournil - Hôtel
        Restaurant
        Facade/entrance
        € 100
          9.5 km van Le Fournil - Hôtel
          Bar/lounge
          Meer hotels in Redu bekijken
          Beoordelingen (367)
          Beoordelingen filteren
          367 resultaten
          Waardering van reizigers
          149
          178
          33
          7
          0
          Type reiziger
          Tijd van het jaar
          TaalAlle talen
          Meer talen
          Waardering van reizigers
          149
          178
          33
          7
          0
          Bekijk wat reizigers erover zeggen:
          Geselecteerde filters
          Filteren
          Lijst wordt bijgewerkt...
          3 - 8 van 367 beoordelingen
          Beoordeeld op 15 april 2022 via mobiele applicatie

          Geweldig verblijf gehad. Kamer was uitermate proper, heel ruim en geen lawaai (zalig geslapen). Ontbijt was lekker (en werd altijd onmiddellijk aangevuld... dikke pluim voor de vriendelijke man die dit ontbijt elke ochtend zo vol toewijding verzorgde👍), het avondeten was gevarieerd, top van smaak, ruim voldoende en het was gezellig naast de haard waar het vuur knetterde. Personeel was super vriendelijk...'s morgens werd steeds gevraagd of je goed had geslapen en 's avonds werd de hond vertroeteld met enkele koekjes. Mooie goed bewegwijzerde wandelingen vertrekken vlak naast de hoteldeur...kortom: top verblijf, wij komen zeker nog terug.

          Datum van verblijf: april 2022
          Reistype: Reisde met familie
          1  Bedank Vanessa C
          Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
          Beoordeeld op 11 oktober 2021 via mobiele applicatie

          Leuk hotel met gerenoveerde kamers. Alles heel netjes en verzorgd. We lagen met heel de familie op dezelfde gang. Lekker ontbijt en genoeg keuze. In het restaurant ook een paar keer gegeten, top keuken! Sylvie en haar team doen het super!!!!

          Datum van verblijf: oktober 2021
          Reistype: Reisde met familie
          1  Bedank VeroHugo14
          Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
          Beoordeeld op 5 juli 2021 via mobiele applicatie

          Kleinschalig en gezellig hotelletje in een rustig dorpje. De ontvangst was vriendelijk en in het Nederlands. De kamers zijn mooi en proper, bed wat klein voor grote mensen, maar matras was prima. Badkamer is klein, maar je hebt alles wat je nodig hebt. Het was er 's nachts heel stil en we hebben lekker geslapen. Het ontbijtbuffet was prima, door het mooie weer aten we buiten op het terras, waar het ook weer zeer rustig was. 'S avonds hebben we in het italiaanse restaurant Il Forno gegeten en dit was ook zeer lekker. Als we in herfst of winter nog eens opnieuw van deze mooie streek willen genieten, gaan we zeker terug!

          Datum van verblijf: juli 2021
          Reistype: Reisde met familie
          Bedank Emee1
          Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
          Beoordeeld op 2 juni 2021

          Super hotel rustig gelegen, mooie verzorgde kamers met heel goed bed, lekker en verzorgd eten. Ontbijt viel wat tegen door corona daar er geen buffet was, was lekker maar beperkt daar je moet doorgeven wat je juist wil. Ga er zeker nog terug!!!

          Datum van verblijf: mei 2021
          Reistype: Reisde met vrienden
          Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
          Bedank dannydestadsbader
          Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
          Beoordeeld op 19 april 2021

          Heel karakteristiek hotel. Vriendelijk personeel, top keuken, uitgebreide kaart, mooie kamers, mooie terrassen. Laadpaal op privé parking van het hotel voorzien. Veel wandelingen starten voor de deur. Kortom een verborgen parel in het pittoreske Redu ! 👌🏻🤩

          Datum van verblijf: april 2021
          Reistype: Reisde met familie
          Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
          Bedank riadescamps
          Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
          Meer beoordelingen bekijken